- 13 Aralık 2014
- 76
- 52
- 18
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #92.941
Mrb glifor u neden kullanıyorsun acabaOlmadi abla bekliomdaha..kullanmicam ilac falan cok sinir oluyom.2 aydir glifor iciom o getircek.inat ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb glifor u neden kullanıyorsun acabaOlmadi abla bekliomdaha..kullanmicam ilac falan cok sinir oluyom.2 aydir glifor iciom o getircek.inat ettim
Ona gore ayarlayacaksin kendini tatlimevde olsam devamlı cano bide normal sıradan bi işim olsa ahh keşke de herşeye dikkat edebilsem devamlı hareket halindeyim adliyedeyim bankadayım derken gün bitiyo elimden geldiğince yemeğe çalışıyorum![]()
işteyim canım bugün Cuma işler yoğun fazla yazamadım ama sayfa hep açık :)ciftsariliyumurta ablam nasılsın bakalım iştemisin
maşaallah oğluşumuza hadi gözünaydın annesi :)Kizlar bebis donmus sonunda 2 kilo olmus :))
Geri sayim basladimaşaallah oğluşumuza hadi gözünaydın annesi :)
Kahverengi lekelenme devami yokBebişim sen niye ağladın![]()
Sen napiyosun bebikiimmBebişim sen niye ağladın![]()
Geri sayim basladi![]()
Sen napiyosun bebikiimm![]()
O yeni totemini bana yapti bakalim 6 eylulu bekliyozkimbilir hangi şehirde ama en azından adet bitti yumurtlama dönemi bekliyor onu biliyoruz :) totemde totem :)
O yeni totemini bana yapti bakalim 6 eylulu bekliyoz![]()
Evet abla ogle ezani okunurkende ikindi ezani okunurken de soylediklerim dua niyetine gecer insallahAllah iyiliğinizi versin sizin tamda ezan okunuyor :) hadi bakalım bekleyelim
Doğum günün kutlu olsun canım hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin kazasız bir şekilde paşayı kucağına alamyı nasip etsin (amin).
Aaa doğum günün mü. Nice mutlu yıllara inşallah
Kizlar bebis donmus sonunda 2 kilo olmus :))
Yavastan hurma yemeye baslayayim ben :) bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım :))gözün aydın canım maşallahhhhh![]()
Yavastan hurma yemeye baslayayim ben :) bu arada doğum günün kutlu olsun tatlım :))
9 temmuzdu 30 haftalikti o zaman :) doktora zayif mi dedim 3 kilo olacak hali yok gayet iyi dedibende başladım pek sevmiyorum ama 2 ay katlancaz artık:) teşekkür ederim canımcım:)1290 gr veya civarı yazdıydın ya o hafta kaç haftalıktı canım ?şimdi 2 kilo olmuş bak :)))