• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Inşallah canım ya inşallah :) zaten triplerdeyim bebisim anneyi gormek istiyor ki dönmüş diye duygusallardayim :-/

Oyy canım benim yaa kız gece gece benide duygusala bağladın behh :cry: Tabiki görmek istiyo sen nasıl dışarıda onu beklerken hazırlık yapıyosun oda artk içerde son hazırlıklarını yapıyo sana kavuşabilmek için :cry: oda sabrediyo annesii ...

:KK43: Allah hayirlisiyla versin inşallah ben çok ara verdim çok zor olucak die düşünüyorum :KK12:
Ilk cocugun kizmi erkekmi? Kac yasinda ? Benim kizim Nisa 5 yasinda 5 ay oldu ikinci cocuk icin deniyoz doktor 1 seneye kadar normal olmamasi diyo .... bide araya fark koyunca biraz suruyo sorun olmasa bile

Oyy canım benim yaa kız gece gece benide duygusala bağladın behh :cry: Tabiki görmek istiyo sen nasıl dışarıda onu beklerken hazırlık yapıyosun oda artk içerde son hazırlıklarını yapıyo sana kavuşabilmek için :cry: oda sabrediyo annesii ...
Ağlarim he... dönene kadar fark etmemiştim dönünce anladım artık bebis gerçekten yolda çok tuhaf bir duygu ya.

Ilk cocugun kizmi erkekmi? Kac yasinda ? Benim kizim Nisa 5 yasinda 5 ay oldu ikinci cocuk icin deniyoz doktor 1 seneye kadar normal olmamasi diyo .... bide araya fark koyunca biraz suruyo sorun olmasa bile
Erkek 11 yasında 3. Ay bizimde bakalım hayırlısı Allah tez zamanda verir inşallah :)

Kız nere gitcem korkudan kimse dışarı çıkamıyor. Merkez bomboşmuş. Hic gitmedim ama arkadaslar öyle dedi. Sokaklarda cocuk olur hala o eski mahalle kültürü var ama bu olaylar nedeniyle maalesef huzur kalmadı. Bi markete gittim cabuk cabul geri döndum. Evde tıkıldık kaldıl aksamları kafeye falan giderdik gittiğimiz en uzak gezme 3 kat üzerimdeki komşu. Eve o yüzden sardım yarın ne yapsam acaba nereyi değiştirsem ki
dikkat edin kendinize hocammm

Cannn!...hepimiz dua ediyoruz hem ulkemiz hem de oralardaki kardeslerimiz icin...Rabbim hayirli cikis kapisi acsin bizlere...tabak bardak?yavrum zorlanmazmisin ha bire sasircan bisey alayim derken?du bakalim gun ola hayrola:)))

Kafam hormonlarla ayni duzeyde isliyo bugun:KK53::confused:
ay evet o da var bak. Alıştım baya bu düzene. Gerçi eşim evde bu gün film falan izleriz beraber pazartesi yaparım artk :D

Back
X