- 13 Aralık 2014
- 76
- 52
- 18
- 32
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.021
Banada Yazdı Dr. kilo kontrolü ve yumurtalklar içinInsulin direnci icin cnm.glifor yumurtaliktaki androjeni erkeklik hormonunu kiriyormus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banada Yazdı Dr. kilo kontrolü ve yumurtalklar içinInsulin direnci icin cnm.glifor yumurtaliktaki androjeni erkeklik hormonunu kiriyormus
İyi diyelim iyi olalim be ablam darma daginim iste.. Tam bazen iyice bunalima giriyorm derkn icmden biyerlrden ben burdaym diyo ufaklik tekmeleriyle bide Allah tanmidir nedir moralim bozuk oldugu gunden beri daha cok tekme atmaya basladi resmen oyun oynuyoruz ben parmakladimla karnima dokunuyrm o vuruo yuzumu gulduryo melegimgünaydın canım nasılsın iyimisin
Hayirli sabahlar ablammmm:))günaydın hayırlı sabahlar hanımlar :)
Gunaydin kiizzzz:)))nasilsin bakim bebik nasil?Günaydın güzeller![]()
Hayirlisi olsn canm ya.. Uzulme vardir rabbimin bi bildigi insallah bidaki ay nasip olur melegin sanaKirmizilar geldi![]()
işteyim canım 12:30 çıkıcam nasipseGünaydın zümrüt kuşum işte misin
Hayirlisi olsun...uzulmek yok bi dahaki aya nasip olur insallah...Kirmizilar geldi![]()
bende iyiyim çok şükür sende biraz daha dikkat et kendine bak biliyosun etkilendiğini.herşeyin hayırlısı tamam mıİyi diyelim iyi olalim be ablam darma daginim iste.. Tam bazen iyice bunalima giriyorm derkn icmden biyerlrden ben burdaym diyo ufaklik tekmeleriyle bide Allah tanmidir nedir moralim bozuk oldugu gunden beri daha cok tekme atmaya basladi resmen oyun oynuyoruz ben parmakladimla karnima dokunuyrm o vuruo yuzumu gulduryo melegimyazik oda iyice stres oldu.. Sen nasilsn ablacm
sanada canımmmmm :) yahu benim adetim bitti temizlendim hatta temizleneli 3 gün oluyor kasıklarımda ağrı var sabah dolaptan su içtim ondanmı ki acaba su soğuktu tabiHayirli sabahlar ablammmm:))
Kistine baktirdinmi ablacim?o olmasin agriyan?dolaptki sudan olsa miden agrir usutursun dicem de...sanada canımmmmm :) yahu benim adetim bitti temizlendim hatta temizleneli 3 gün oluyor kasıklarımda ağrı var sabah dolaptan su içtim ondanmı ki acaba su soğuktu tabisanki böyle adet olmadan önce ağrır ya öyle işte..
yok anacım baktırmadım hala aslında aklımda biliyomusun.baktırayım ben buna bugünmü gitsem acaba..Kistine baktirdinmi ablacim?o olmasin agriyan?dolaptki sudan olsa miden agrir usutursun dicem de...
E abla dedim sana adetliyken bi baktir diye neyse gec kalmis sayilmazsin bence de git bi baktir insallah gecmistir...yok anacım baktırmadım hala aslında aklımda biliyomusun.baktırayım ben buna bugünmü gitsem acaba..
Aynen canim oyle Rabbim bekle diyorsa bir bildigi vardir muhakkakcitlembik1994 uzulme dicem ama biliyomki mumkun degil.... Tam insan umitleniyo sonra husran :-( allah verecegi gunu saati bilir sen sadece bizim gibi o gunu bekle... Allahtan aslaaa umit kesilmez
Oyle ablacm Allah a sigindm herseyn hayrlsni o bilr ne diyeymbende iyiyim çok şükür sende biraz daha dikkat et kendine bak biliyosun etkilendiğini.herşeyin hayırlısı tamam mı