• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Aaa geldi mi :KK43: gelmez bu kızçe hamiş kesin diyodum içimden hep. Hayırlısı cnm üzülme demicem 19 ay oldu hala bi burukluk oluyo maalesef
Ay nurlar karışti gı. Profil resimlerinizin rengi de aynı olmuş. citlembik1994 citlembik1994 sanaydı o yrum. nurun_ala_nur nurun_ala_nur cnm senin bekletecek korkun vardı en azından onu yasamadın. Zati ilaç kulandın inşallah kist kaybolmuştur

kızlar ne dıcem szıe 2 3 gundur sadece sol tarafımda garıp bısi war agrı desem dııl acı desem dııl rahatsız edıcıde dııl bılemedım hatta suan bıle yokluyor gıbı?????? yumurtalıkta hıssedıyom.yumurtluyom desem adetım glmedı daha ???neyın nesı bılemedım????fıkrı olan????

Ay nurlar karışti gı. Profil resimlerinizin rengi de aynı olmuş. citlembik1994 citlembik1994 sanaydı o yrum. nurun_ala_nur nurun_ala_nur cnm senin bekletecek korkun vardı en azından onu yasamadın. Zati ilaç kulandın inşallah kist kaybolmuştur
Evet canim her ne kadar istemesem de geldi
..neyse artik her ay yazdigimizi yazicaz...bi dahaki aya kaldi nasipse onumuze bakalim diyelim de...

Back
X