• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

kızlar merhaba,

geçen ay 8 temmuzda regl oldum. ancak takvimime göre bu ay 5 inde olacaktım. yalnız bende 5 ağustosa kadar devamlı mide bulantısı vardı. bende adet olmadan gititm kan testi yaptırdım. testim negatif çıktı. mide bulantım ise vertigom var arada o yapabilirmiş. neyse bugün ayın 10 u oldu hala adet görmedim. sizce yine test yaptırsam mı? ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım vaar :KK43::KK43:

Hamilelik Takvimi :KK37::anneadayı::nazar:
bebeem bebeem ----------------:anneadayı:---13 Ocak-10.deneme :nazar: Prens Alper :KK37:bekliyoruz
tm26 tm26 -------------------:anneadayı:---3 Şubat- 3.deneme :nazar: Prens Mert :KK37:bekliyoruz
@pembebasliklikiz----:anneadayı:---9 Şubat-6.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
umutbitmz umutbitmz ------------:anneadayı:---17 Mart-12.deneme :nazar: Prens Buğra Miraç:KK37:bekliyoruz
aysima00 aysima00 --------------:anneadayı:---24 Mart-26.deneme :nazar: Prens Mehmet Eymen:KK37:bekliyoruz
@emikra-----------------:anneadayı:---31 Mart-13.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
esoes1919 esoes1919 --------------:anneadayı:---21 Nisan-3.deneme :nazar: Prens :KK37:bekliyoruz
zeynepsibel zeynepsibel ------------:anneadayı:---9 Haziran-14.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
@Melekkaya19 ----------:anneadayı:---2 Temmuz-24.deneme :nazar::KK46:Cinsiyetini :KK37:bekliyoruz
lolita555 lolita555 -----------------:110:---24 Haziran-5.deneme:KK69:Çalışmalara devam
gamzeli es gamzeli es -------------:110:---3 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
@ebrar09----------------:110:---26 Ağustos-15.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ciftsariliyumurta ciftsariliyumurta ----:110:---27 Ağustos-27.deneme:KK69:Çalışmalara devam
@mdk35------------------:110:---29 Ağustos-27.deneme:KK55:Kısmetse doktora gidecek
@RUKAYYE44 ---------:110:---29 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
yaren92 yaren92 ---------------:110:---30 Ağustos-12.deneme:KK69:Çalışmalara devam

Ezra35 Ezra35 -----------------:110:---30 Ağustos-10.deneme:KK69:Çalışmalara devam
ftsch ftsch -------------------- :110:---1 Eylül-19.deneme :-) Hala totem yapıcam der
Karabocugum Karabocugum -------- :110:---3 Eylül-6.deneme :KK69:Çalışmalara devam
nurun_ala_nur nurun_ala_nur ----- :110:---5 Eylül-15.deneme:KK68:Prensesini bekliyor
@nur03-------------------:110:---14 Eylül-9.deneme :KK64:Sabırla bekliyor

kızlar merhaba,

geçen ay 8 temmuzda regl oldum. ancak takvimime göre bu ay 5 inde olacaktım. yalnız bende 5 ağustosa kadar devamlı mide bulantısı vardı. bende adet olmadan gititm kan testi yaptırdım. testim negatif çıktı. mide bulantım ise vertigom var arada o yapabilirmiş. neyse bugün ayın 10 u oldu hala adet görmedim. sizce yine test yaptırsam mı? ne yapmalıyım yardımınıza ihtiyacım vaar :KK43::KK43:

çok ilginç ama ne kadar çok adeti geciken var ve testi negatif çıkan var şaşırmaya başladım artık.ve çoğu 40 günden sonraki günlerde sökülüp adet oluyor.şimdi canımcım bizler günü geçip testi negatif çıkan arkadaşlara belki geç yumurtlama geç döllenmedir diye hep heyecanla bekliyoruz.dilerim senin öyledir.anlam veremiyorum ki çok kişide olmaya başladı.Yani 45 güne kadar beklemek normal adet oldun oldun olmadın doktoruna görünmen lazım.var mı sürekli gittiğin bir doktorun.

çok ilginç ama ne kadar çok adeti geciken var ve testi negatif çıkan var şaşırmaya başladım artık.ve çoğu 40 günden sonraki günlerde sökülüp adet oluyor.şimdi canımcım bizler günü geçip testi negatif çıkan arkadaşlara belki geç yumurtlama geç döllenmedir diye hep heyecanla bekliyoruz.dilerim senin öyledir.anlam veremiyorum ki çok kişide olmaya başladı.Yani 45 güne kadar beklemek normal adet oldun oldun olmadın doktoruna görünmen lazım.var mı sürekli gittiğin bir doktorun.
var cancazım var. bende bebek istiyorum ama bu bekleyişler inan sıktı beni :( hani hiç ağrım da yok sadece gögüslerim onlarada alıştırma sütyen takıyorum artık o kadar hassaslaştı. bu akşam idrar testi yapsam mı ki :(

Askolsun kizlar bisi sordum kmse bisi yazmadi :/ yani.kendi aranizda knusmaya devam ama :/

şimdi gelelim sana anlayabilmek için bide önceki bat tarihine baktım.sende düzensizlikte hat safhada sanırım nasıl yorum yapayımki.gebelik desem onu Allah bilir.sanki bana bu kadar gecikmenin ardından rahim dökülmeye yani adet olmaya hazırlanıyor gibi geldi.eğer öyle ise 1-2 güne adet olursun gibi.yok değilse yine doktorunla görüş bence.sen ilaçla mı adet görebiliyosun ancak

var cancazım var. bende bebek istiyorum ama bu bekleyişler inan sıktı beni :KK43: hani hiç ağrım da yok sadece gögüslerim onlarada alıştırma sütyen takıyorum artık o kadar hassaslaştı. bu akşam idrar testi yapsam mı ki :KK43:

aklımda kalmasın beni stres ediyor bu merak diyorsan yap idrar testini güzelim.seni rahatlatacaksa canını sıkıp beklemene değmez.yap bi bak bakalım

Hımm nerdeydi Gaziemir de miydi? Değişiklik olurdu senin için. Bakarsın izin verir yaa insafa gelir belki he :KK66:
ahh keşke verse devamlı iş çıkarıp duruyo ..gaziemirdeydi ablamda...geçen hamileyim diye biraz daha anlayış olsa öğle sıcaklarında dışarı çıkmasam dedim ee kim yapacak işleri diyo :( anlayış yok

Back
X