- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.081
iyi haberlerle geçen bi hafta olsun hepimize canlarr....çoook sıcakla devam ediyoruz
....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ben evdede olsam geç kalkamıyorum yaaa bide nedense bebeğimle ilgili yaklaştıkça heyecan yapıyorum hayatım nasıl olcak vs vs diye:)günaydın canım nasılsın erkencisin yine
inşaallah güzelim bol su içmeyi bari aksatma bu sıcaklardaiyi haberlerle geçen bi hafta olsun hepimize canlarr....çoook sıcakla devam ediyoruz....
korkmana ne gerek var alır bebişinizi ortanıza öyle uzanıp film izlersiniz sende yaniiii dert etme bunları şimdi :)evet ben evdede olsam geç kalkamıyorum yaaa bide nedense bebeğimle ilgili yaklaştıkça heyecan yapıyorum hayatım nasıl olcak vs vs diye:)
eşimle çok şükür mutluyum ama bebek olunca vakit ayıramazsak istediğimiz gibi flim izleyip sarılıp uzanamazsak diye halen korkularım var :)
sen nasılsın :)
Geldi mii![]()
ayy evet ama ne bileyim az büyüse mesela devamlı öpücük yağmurlarını ortalıkta yapamıycaz vs vs :)korkmana ne gerek var alır bebişinizi ortanıza öyle uzanıp film izlersiniz sende yaniiii dert etme bunları şimdi :)
Cuma doktora gidiccembence değerin düşük değil ben ilk gebeliğimde battan sonra 5.gün 324 çıkmıştı bence normal değerin canım
ahh keşke verse devamlı iş çıkarıp duruyo ..gaziemirdeydi ablamda...geçen hamileyim diye biraz daha anlayış olsa öğle sıcaklarında dışarı çıkmasam dedim ee kim yapacak işleri diyoanlayış yok
Hayirli sabahlar canlar...bugun ogleden sonra doktora gidicem bakalim kist kuculdu mu kayboldu mu?sizde ne var ne yok?
tık tık tık
O sıcaklardan eser kalmadıSıcak daha da sıcak olucak bu geceee![]()
O sıcaklardan eser kalmadıyazik bize
![]()
gel gel hayırlısıyla gel burayada gerçi dün yola çıktığını gördüm gelmişsindir bile ama buralar seni özledi :)
Burasi da serin şu an yağmuru özledim zaten yaa... benim yerime de islan bir dahakine :) babamizdan da ayriyiz bu hafta zatenVala sorma burda nasıl yağmur yağdı bikaç gün önce. Dün de denize gittik anaa bi baktım hava kapalı hay dedim şansıma sonra açtı ama felaket sıcak değildi yani :)) yazın ortasında yağmur hee intirisan![]()
Burasi da serin şu an yağmuru özledim zaten yaa... benim yerime de islan bir dahakine :) babamizdan da ayriyiz bu hafta zatencuma birakti beni anneme pazara kadar ayrıyız ühü...
Insallah canim bakalim elektrigimiz tutcakmi yeni doktorla:)))senin icin de bi an once Rabbim yolunu acsin insallah...probelmin bi an once cozume kavussun...Hayırlı sabahlar canm iyi haberlerle dön inşaallah. Benm de bikaç problem var onları halledersek allahın izniyle artk önüme bakabilirim sanırım..
Insallah canim bakalim elektrigimiz tutcakmi yeni doktorla:)))senin icin de bi an once Rabbim yolunu acsin insallah...probelmin bi an once cozume kavussun...
Yarenimmmmtubaammmmarkadaşımla konuşuyorduk onunda 1,5 sene sonra oğlu oldu onda da pko varmış ilaç kullandım 3. 4. deneme derken oldu dedi aklıma sen geldin. inşallah bu doktor vesilen olur yeğenime