• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Canm ben klomeni bi sabah bi akşam içiyodum sen niye ikisini aynı anda içiyosun ki :KK64:
Ya canim burda fransada surekli haplari ikiser ikiser yediriyorlar , agri kesici bile dozlari yarim iki tane ayni anda aliyon... ne bilim sandim buda ayni bide demedi gunde ikidefa . Sonradan gelince kutusuna baktim oyle dudundum

Klomen 2 paket 5 tane icinde 3.gunden -7. Gune kadar
duphaston 2 paket 10 tane icinde 16.gunden - 21.gune kadar
tamam doğru ama ben bir ay için birer paketini kullanıyordum işte. bana bidaha reçeteyle uğraşmayayım diye 3 er paket yazdı fakat eczane 2 şer paket verebilirim ilk defa kullanıcaksınız ekranda göründüğü için vermiyor dedi.yani bence her haptan 2 şer adet değildir aman he dikkat et gerekirse ara doktoru olmadı aldığın eczacıya tekrar sor iyice söylesin adam akıllı sana

Ya canim burda fransada surekli haplari ikiser ikiser yediriyorlar , agri kesici bile dozlari yarim iki tane ayni anda aliyon... ne bilim sandim buda ayni bide demedi gunde ikidefa . Sonradan gelince kutusuna baktim oyle dudundum
onların Türk lere garezimi var sen bunu bence birdaha sor gerçekten :) bazı doktor 2 tane aldılabilir fakat bu aynı anda değildir sabah akşamdır.

bence git ve elindeki testleri göster çok çok 1 ay kaybedersin hormon testlerini yeniletirse.1 ay neki zaten her ay geçiyor güzelim.rabbim sağlık versin cümlemize.
Tamam abla bi gideyim bakalim benim yumurtaliklarim hiç bakilmadi bi sorun varsada tedaviye başlariz

Allah allah ne tuhaf neden öyle acaba :KK64: bide öyle kafana göre içme onu doktoruna sorman gerek. O klomen yumurtanın durumuna göre veriliyo yani kaç tane içileceği. İlk ay 1 ikinci ay 2 üçüncü ay 3 tane veriliyo. Ama tabi yumurtaya da bağlı mesela ben sanırım ilk başladığım ay yanlış almıştım yani gününü mü dozunu mu ne yanlış uygulamıştım fazla yumurtam olmuştu. Sen bi ara sor bence doktoruna en sağlıklısı öyle olur :KK66:

Cok saolun kizlar ya bakalim artik simdide sabah aksam almaya baslicam bakalim bu ay ne olcak. Onumuzdeki ay randevum var bakalim yeni biseyler yapar herhalde .... acaba klomende ise yaramayinca ikinci asama ney :-) hayirlisi artik

bide bana diyor cok sıcaksın aşkım alev alev yanıyorsun diye sanki kendi neki :-)
Yav yok onun kadar sıcak değilim ben hatta yanıyorum ama distan soğuğum gece tabi isine geliyor öyle olmam kolunu bacagini atıyor yaaaa ceeeek cok sıcak diyorum duymuyor kızıp kalkıyorum yataktan uyuyan adama trip atıyorum :-)

Yav yok onun kadar sıcak değilim ben hatta yanıyorum ama distan soğuğum gece tabi isine geliyor öyle olmam kolunu bacagini atıyor yaaaa ceeeek cok sıcak diyorum duymuyor kızıp kalkıyorum yataktan uyuyan adama trip atıyorum :-)

bizimkinin allahtan kol bacak yerinde bide onun sıcaklığını cekemem ama kıyamıyorumda sonradan :)

bizimkinin allahtan kol bacak yerinde bide onun sıcaklığını cekemem ama kıyamıyorumda sonradan :)
Bakma özledim aslinda sarilip uyumayi ama sicak anacim :-/ kendime dogum cantasi olarak sirt cantasi aldım bu arada bebisin cantasi da vardi ayri da dedim tek basima biryere gitsem sirt cantasi rahat olur yani olur inşallah :-)

Bakma özledim aslinda sarilip uyumayi ama sicak anacim :-/ kendime dogum cantasi olarak sirt cantasi aldım bu arada bebisin cantasi da vardi ayri da dedim tek basima biryere gitsem sirt cantasi rahat olur yani olur inşallah :-)

bende aldım gecende grili çizgili böyle ekim annelerine bakıyorum bende orda herkesler bıtırmış herşeyi almışlar benim daha yarısı eksik haftaya kayınvalıde gelıyor annemle üçümüz cıkalımda bıtırelım bizde eskikleri liste yaptık

bende aldım gecende grili çizgili böyle ekim annelerine bakıyorum bende orda herkesler bıtırmış herşeyi almışlar benim daha yarısı eksik haftaya kayınvalıde gelıyor annemle üçümüz cıkalımda bıtırelım bizde eskikleri liste yaptık
Ya belli olmuyor ki pat dıye geliyorlar hep hazır dursun sende hazırla yıka dursun kenarda Kız nstye gırmıs hop doguma almıslar

Ya belli olmuyor ki pat dıye geliyorlar hep hazır dursun sende hazırla yıka dursun kenarda Kız nstye gırmıs hop doguma almıslar

bitirelim haftayada yıkayıp ütülicem bende sonra mobılyalar kurulur yerleştiririz temizlik yapıp içim rahat eder haftaya gircem bende nstye pazartesi günü

bitirelim haftayada yıkayıp ütülicem bende sonra mobılyalar kurulur yerleştiririz temizlik yapıp içim rahat eder haftaya gircem bende nstye pazartesi günü
Benim ay sonunda olacak nst kan tahlili de yapılacakmış pazar eve döneceğiz pazartesi salı gıbı yıkamaya baslar yerleştiririm eşimde besiğini kursun havalansın barı

Benim ay sonunda olacak nst kan tahlili de yapılacakmış pazar eve döneceğiz pazartesi salı gıbı yıkamaya baslar yerleştiririm eşimde besiğini kursun havalansın barı

erken mi giriyorum ki acaba ben @pembebasliklikiz da girdiydi ama onun daha erkendi sanırım uçuş izni için bakalım ne cıkıcak sonuçlar oyun parkı alıcam ben daha

Back
X