• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

olabılır hastaneyle alakalıdır kesin normal 1500 sezeryan 1750 dediydiler 3 aylıkken sorduğumda seninki ne kadar ?
Ben cuma sordum 950 dedi normale yogunluk olmazsa oda tek kişilik oluyor iki refakatçi kalıyor dedi sezaryan olursam gideceğim doktor da 1000 lira diyor bakalım

Normale 2500 diyen de var ya. Benim baska sansım yokki özel devlet arastirma başka yok :-/

devlet istemiyo eşim acıbadem hastanesi var oda tam teşekküllü oda yakın bize ama iki kat fıyat istiyo diğer özellerde uzak bize bende buna gidicem mecbur 10 dkka hastaneyle aram aileler için ıyı olur dedi eşim

devlet istemiyo eşim acıbadem hastanesi var oda tam teşekküllü oda yakın bize ama iki kat fıyat istiyo diğer özellerde uzak bize bende buna gidicem mecbur 10 dkka hastaneyle aram aileler için ıyı olur dedi eşim
Bizim de 10 dk mesafemiz bi avazda oradayız :) araştırmaya gitsen saglam gidip hasta cıkarsın devlet hastanesi pis baya hemde :( riske atamam cocugumu

Bizim de 10 dk mesafemiz bi avazda oradayız :) araştırmaya gitsen saglam gidip hasta cıkarsın devlet hastanesi pis baya hemde :KK43: riske atamam cocugumu

evet ya gecende gittim görümcemle beraber onun için onun eşide ıllakı devlet dıyo he devlet he özel ne farkeder aslında cok şey farkedıyor inadına göndermıyo işte orda cok sıra beklıyorsun bide ya

Merhabalar herkese bende yaklaşık üç aydır deniyorum ama rabbim nasip etmedi doktorada gittik eşimle ikimizdede sorun yok ama olmadı iste regl bir gün var dün test yaptım negatif cıktı cok mutsuzum kızlar cooookkk..

evet ya gecende gittim görümcemle beraber onun için onun eşide ıllakı devlet dıyo he devlet he özel ne farkeder aslında cok şey farkedıyor inadına göndermıyo işte orda cok sıra beklıyorsun bide ya
Ne fark eder tabi emin ol kendi dogursa gitmez bir de esini yanına sokmuyorlar devlette ben onda alırım cesareti onu gectim ya hemen gelemedi kimse yanıma cok zor olur benim için bir de kac kere dogum yapcaz

Ya ablam sende durumlar nasil ? Adete daha varmi ?
adet baya var çünkü yumurtlama günüme 2-3 gün var işte.ne olsun bende durumlar doktora gitmeyi klomen duphaston kullanmayı ben bıraktım mayıs ayında.tüp bebek görüşmesine gidip fiyat aldım en ucuzu 7000 tl. dediler özelde.devlet zaten yaşımdan dolayı karşılamıyor masraflarımın hiçbirini.bende mevlama havale ettim her işimde olduğu gibi :) kendi haline bıraktım tatlım

Back
X