• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

şimdi gelelim sana anlayabilmek için bide önceki bat tarihine baktım.sende düzensizlikte hat safhada sanırım nasıl yorum yapayımki.gebelik desem onu Allah bilir.sanki bana bu kadar gecikmenin ardından rahim dökülmeye yani adet olmaya hazırlanıyor gibi geldi.eğer öyle ise 1-2 güne adet olursun gibi.yok değilse yine doktorunla görüş bence.sen ilaçla mı adet görebiliyosun ancak

Ay ablam olsam adet bian once..rahatlicam.aynen ilacla gorebiliom.gliforu sakin brakma ddi doktor o seni duzene koycak ddi ama hani...???aynen hmen gitmem lazim doktora

adet baya var çünkü yumurtlama günüme 2-3 gün var işte.ne olsun bende durumlar doktora gitmeyi klomen duphaston kullanmayı ben bıraktım mayıs ayında.tüp bebek görüşmesine gidip fiyat aldım en ucuzu 7000 tl. dediler özelde.devlet zaten yaşımdan dolayı karşılamıyor masraflarımın hiçbirini.bende mevlama havale ettim her işimde olduğu gibi :) kendi haline bıraktım tatlım
Allahtan asla umit kesilmez ablam , ben artik her ay adet bittikten sonra bi umutlaniyom tamam bu ay kesin diyom :-)

Kız biz benm doktora sorduk da kafayı yemişti galiba 4000 lerden bahsediyodu dalga geçer gibi :KK57: ahanda böyle kalmıştım..

Ben de ilk gebeligimde hastane araştırırken bi hastane de 3000 liraydi doğum eşime söyledim bebeğin kıyafetini falan hastane veriyor diye esimde o parayı verdikten sonra çeyrek takmalilar dediydi :KK48:

Ne fark eder tabi emin ol kendi dogursa gitmez bir de esini yanına sokmuyorlar devlette ben onda alırım cesareti onu gectim ya hemen gelemedi kimse yanıma cok zor olur benim için bir de kac kere dogum yapcaz

bende isterim odaya alınınca birileri olsun...ona göre heryer aynı işte doktorlar bile

Back
X