• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

amin inşaallah :) bu arada sevgili kocacığım aradı ve yine ttneti sordu adam hacı ya mağlummu oluyor anlamadım ya 2 gündür diyorum en erken 1 hafta en geç 15 güne bağlanırmış diye adam sabah öğlen akşam soruyor :))) ama demedim yine aradılar gelcekler bugün diye :)))
Ne olacak bizim bu internetsiz halimiz ya simdiden delleniyorum kizlarla bebeğin dolabini nasıl paylascam diye :KK12:

@mdk35 cnm boşanma lafı falan geçmiş. İki üç kisiye uyup yuvanı yıkma önce elinden geleni yap. Galiba kv ile de sıkıntı olmuş ki siz baya iyiydiniz. Bi süre bekle belki düzelir eğer olmuyorsa ayrı eve çkmayı denersiniz bir göz olsun sizin olsun. Daha anne olmadık inşallah rabbim nasib eder ama bizi ne kadar severlerse sevsinler biz el kızıyız. İlk önce haksız da olsa içgüdüsel olarak kendi kızını korumak istemiş olabilir. Evlat sonuçta diye. Sen de işe girersin en azından bebek olana kadar. Evde çok yüz yüze gelmezsiniz böylece. Ne olursa olsun Rabbim eşinle arana soğukluk koymasın insallah

@mdk35 cnm boşanma lafı falan geçmiş. İki üç kisiye uyup yuvanı yıkma önce elinden geleni yap. Galiba kv ile de sıkıntı olmuş ki siz baya iyiydiniz. Bi süre bekle belki düzelir eğer olmuyorsa ayrı eve çkmayı denersiniz bir göz olsun sizin olsun. Daha anne olmadık inşallah rabbim nasib eder ama bizi ne kadar severlerse sevsinler biz el kızıyız. İlk önce haksız da olsa içgüdüsel olarak kendi kızını korumak istemiş olabilir. Evlat sonuçta diye. Sen de işe girersin en azından bebek olana kadar. Evde çok yüz yüze gelmezsiniz böylece. Ne olursa olsun Rabbim eşinle arana soğukluk koymasın insallah

aminnn

anlatmazsam çatlarım.bende eşime diyorum ya hep kadınlar çekiyor sıkıntıyı adet olmak kadın olmak ev işleri elin işinde çalışmak yemek yapmak doğum yapmak çocukla en çok kadın ilgileniyor ayrıca siz namaz kılarken kısa kollu ile kılabiliyosunuz ayağınıza çorap takmıyosunuz biz sıcakta olsa usule uyuyoruz.eee kolaymı dedi cennet sizin ayaklarınız altına verilmiş erkeklerin değil dedi.pıstım kaldım :) inşaallah dedim o cennete layık oluruz :) o yüzden şimdi ben sana diyorum eeee kolaymı cennet ayaklarının altına serilecek :) dualarınız kabul olacak doğum yapınca günahlarınız silinecek dua edin ki bizede nasip olsun kızlarr

ne güzel demişin abla gözlerim doldu biranda allahım sizlerede nasip etsin bu güzel duyguyu gerçekten anne olmak fedakarlık istiyor zormuş

Ben nasılım biliyomusunuz? Şuan sanki siz karşımdaymışsınız da elinizi tutup bir bir dertlerimi döküyomuş gibiyim. Rahatlmaya çok ihtiyacım var ağladım sustum ama şimdi dokunsanız hiç susmayacak gibiyim. İşte tamda böyleyim şuan...
Ya canim belliki sende kendine gore dert ve skintiyla dolusun :-( o dertler hele bi de gece oldumu daha cok basar, daha bi aci ve sert olur,,,, en guzel yontem yani kendimden bilirim ac muzigi en etkilisi fantazi/arabesk ;-) sonra agla bosalt kendini sonra kalk ve dua et oyle iyi geliyorki insana .....!!!!!

Back
X