• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

demekki birimiz derdi olunca hepimiz burdayız böyle sevindim burdaki arkadaşlığımız adına.ya insanın seveni dinleyeni olmasa.demekki haftalarca yazışma olmasa bile birimizin derdi olduğunda biraraya gelecek kadar olmuş dostluğumuz.aman buna da nazar değmesin inşaallah...
:nazar::KK200:En Büyük KK burası böyle işte :KK37:

@mdk35 canim burdaki herkes gibi sende sinaaniyorsun,tamam belki bazilarin sinavi daha zor bazilari daha kolay, ama bilki sinavi gecince odulude ona gore buyuk oluyo ... Canim sakin bu sinavda kalma tam tersine sana guc gelsin onlar oylemi dedi sen inadina guclu ol ve esinle beraber herseye karsi gel.. Yaparsine be... Allaha bol bol dua et ve emin olki sen bu sinavi gecince bi kac zaman sonra onlar utanacak !!! Senin yapabilecegin tek sey Allaha siginmak ,,,,

ciftsariliyumurta ciftsariliyumurta @nurun_ala_nur @yaren92 @ebrar09 zeynepsibel zeynepsibel kızlar sağolun dualarınız için zira beni başka kurtaracak bişey olamaz bu saatten sonra. Herkese kırgınım ben bunları haketmedim. Kendi annemden çok kv açtım kalbimi herşeyimi onunla paylaştım öz annemden çok ona koştum allah da biliyo He o yapmadı oda yaptı her zaman anlattım size de asla inkar edemem öyle bi insan değilim. Ah şu kuzenimin düğünü olmasa bide 1 değil 2 tane ardarda biliyom yapacağımı ya işte duruyorum şimdilik. Ne olacak bilemem bu saatten sonra. Eşim desen bi tuhaf tanıyamıyorum. Annesiyle benm aramda kalma durumunu mu yaşıyo anlamadım ama bana öyle gelmiyo ruhsuz gibi hiç tepki vermiyo. Zaten bana kötü kötü düşündüren de o neden arkamda durmadı? Gerçi söyledi ilk gün bi çok şey de ben bilmiyorum artk bişey yaa. Her görümcem pisliğiyle görüştüğünde ben bunları yaşadım aslında bugüne kadar hep. Ne zaman bitecek diye bekledim bekledim bitti dedim tekrar dahil oldu yine bitti dedim şimdi tekrar doğdu. Ben bugün taşınıp gitsem hiçbirini evime sokmam asla! Onca şey yaptım kalpten yürekten çoraplarına kadar giydirdim başını yıkadım gecenin köründe sarma sardım canı çekmiş istedi diye. Yemin ederim yaptığımı anlatmak değil derdim çok içimden gelerek yapmıştım herşeyi kalpten isteye isteye seve seve ama nr yazık ki yaranamadım işte. Kızı da naptı biliyomusunuz? Annesi için Hastanede harcadığı parayı eve taburcu olup geldikten sonra bizden geri aldı. Bu nasıl bişeydir böyle? Biliyo kimin ne mal olduğunu ona rağmen böyle yapması çok zoruma gitti kızlar. Hâlâ şoku atlatamadım görümcem üstüme yürüdü ya aynı onun gibi yaptı ilk kez böyle gördüm onu beddua bile etti desem yeridir. Kim veriyo bu hakkı ona bu ne cüret böyle aklım almıyo hâlâ. Bide eşim gelince sanki o kavga gürültüyü ben komşuyla yaşamışım gibiydi söylediklerini inkâr etti beni yalancı çıkarmaya uğraştı yakışıyo mu allah aşkın kaç yaşında kadına?
iştee ne de olsa kızı yeri geldi bak ondan tarafa oldu ...ahhh ahhh nelere canımızı sıkıyoruz da kaynana tarafından bi sığınak görmüyoruz ALLAH göstermesin eşime bişey olsa hiççç bakmazlar ....sende oluruna bırak cvp ta verme evine bak falan bakalım bundan sonra tavırları ne olacak

Bebek isteyen arkadaşlar, kendim de mucize bir bebek olarak size yazmak istedim. Sevgili anneciğim evlendikten tam 3 sene sonra bana hamile kalmış ve o an'a kadar da hiç düşüğü falan olmamış. Annem hep anlatır, dedesi yani benim büyük dedem hacıdan peygamber hurması getirmiş, hurmalara tam sayısını hatırlamıyor 7 tane meryem 1 tane de yusuf suresi okumuşlar, anneciğim de bu hurmalardan her gün sabah aç karına bir adet yemiş ve çok kısa bir süre sonra bana hamile kalmış. Kuzenim de buna benzer bir uygulamayla hamile kaldı ama onlar incire okudular. Okunacak meyve nar, incir, hurma veya üzüm olabilir, kuzenime 21 farklı kişi okumuştu yani 21 tane farklı incirin her birine 7 meryem suresi 1 tane de yusuf suresi.. o da çok kısa süre sonra hamile kaldı. Unutmadan, bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alınca zekeriya sofrası kurmanız gerekiyor,

Sevgiler :KK68:

Bebek isteyen arkadaşlar, kendim de mucize bir bebek olarak size yazmak istedim. Sevgili anneciğim evlendikten tam 3 sene sonra bana hamile kalmış ve o an'a kadar da hiç düşüğü falan olmamış. Annem hep anlatır, dedesi yani benim büyük dedem hacıdan peygamber hurması getirmiş, hurmalara tam sayısını hatırlamıyor 7 tane meryem 1 tane de yusuf suresi okumuşlar, anneciğim de bu hurmalardan her gün sabah aç karına bir adet yemiş ve çok kısa bir süre sonra bana hamile kalmış. Kuzenim de buna benzer bir uygulamayla hamile kaldı ama onlar incire okudular. Okunacak meyve nar, incir, hurma veya üzüm olabilir, kuzenime 21 farklı kişi okumuştu yani 21 tane farklı incirin her birine 7 meryem suresi 1 tane de yusuf suresi.. o da çok kısa süre sonra hamile kaldı. Unutmadan, bebeğinizi hayırlısıyla kucağınıza alınca zekeriya sofrası kurmanız gerekiyor,

bildiklerini bizlere umut olsun diye paylaştığın için teşekkürler.bizden de sana sevgiler.

canım böyle bir paylaşımda bulunduğun için teşekkür ederim :)

erken mi giriyorum ki acaba ben B Benbirlaydii da girdiydi ama onun daha erkendi sanırım uçuş izni için bakalım ne cıkıcak sonuçlar oyun parkı alıcam ben daha
Canim ben ucus uzni icin girmistim nst ye ama benim doktorum soyledi bana bundan sonra gidecegin doktor seni 2 haftada 1 nst ye alacak dedi. Bundan sonra 2 haftada bir girecekmisiz

Inan üzüntüden tek kelime edemedim durumla ilgili farkindaysan :KK43: Allah'im sana annenene sabir versin ne diyeyim :KK43: destek olun birbirinize sende bende iyi biliyoruz bu durumu güvendigin birine çok ihtiyaç duyuyor insan
O yuzden bende dun hastaneden dogru buraya geldm cumartesye kadr kalcam ben biliyorm eger annem kendisi gelseydi eve cok kotu olcakto ben dun aglarken kadinlar aglama bak sende hamilesin falan dediler ama elimde degil annemi oyle baygin gorunce icimden parca koptu oda aglaya aglaya uyandi zatn cok ktu bi durumdu ya

O yuzden bende dun hastaneden dogru buraya geldm cumartesye kadr kalcam ben biliyorm eger annem kendisi gelseydi eve cok kotu olcakto ben dun aglarken kadinlar aglama bak sende hamilesin falan dediler ama elimde degil annemi oyle baygin gorunce icimden parca koptu oda aglaya aglaya uyandi zatn cok ktu bi durumdu ya
Ah yavrum ya anestezi ile mi oldu :( iyi yapmışsın yalnız bırakmamakla :(

Hepimiz için paylaştım..

"Bir gün ‪#‎ölüm‬ adamın karşısına çıktı ve dedi:
- Bugün, senin son günün.
Adam dedi:
- Ama ben ‪#‎hazır‬ değilim.
Ölüm dedi:
- Bugünkü listemde, senin ismin ilk sıradadır.
Adam dedi:
- Peki o zaman… gitmeden önce,gel oturalım beraber bir ‪#‎kahve‬ içelim.
Ölüm dedi:
- Tabi ki.
Adam, ölüme kahve ikram etti. Ve onun kahvesine bir kaç uyku hapı attı...
Ölüm kahveyi içti ve ‪#‎derin‬ bir uykuya daldı...
Adam, ölümün listesini aldı ve ismini ilk sıradan silip listenin sonuna koydu.
Ölüm uyandıktan sonra şöyle dedi:
- Sen, bugün bana çok ‪#‎şefkatli‬ davrandın. Şefkatinin karşılığında işime listenin sonundan başlayacağım."

Bazen bazı şeyler kaderinde yazılıdır. Onları değiştirmek için ne kadar çabalarsan çabala, onlar hiç bir zaman değişmezler...

Karga ve papağanın her ikisi de çirkin yaratılmıştır. Papağan itiraz eder ve güzelleşir. Ama karga ‪#‎Allah'ın rızasından memnun kalır.Bugün‪#‎papağan‬ kafeste, ‪#‎karga‬ ise özgür...
Her hadisenin arkasında öyle bir ‪#‎hikmet‬ vardır ki belki sen hiç bir zaman anlayamazsın.
O halde…
Hiç bir zaman ALLAH'a deme "‪#‎Neden‬!!!?"

Alıntı ;
Cok güzel bir yaziymis cok begendim canım :))

kız dur bizide ağlatacan rabbim kimseye yaşatmasın hepsi insanlar için işte bunların :(

Back
X