• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Rica ederim çift sarılı yumurta ve çitlembik1994 inşallah Rabbim dualarınızı kabul eder, sağlıklı, hayırlı bebekleriniz olur. İkiniz için de 7 Ayetel Kürsi okuyorum ayrı ayrı. Rabbim kabul etsin inşallah

O yuzden bende dun hastaneden dogru buraya geldm cumartesye kadr kalcam ben biliyorm eger annem kendisi gelseydi eve cok kotu olcakto ben dun aglarken kadinlar aglama bak sende hamilesin falan dediler ama elimde degil annemi oyle baygin gorunce icimden parca koptu oda aglaya aglaya uyandi zatn cok ktu bi durumdu ya
Bebiş gitti mi :( senin kadar üzülmem münkün değil ama emin ol içim parçalandı :( Allah yardımcınız olsun

Rica ederim çift sarılı yumurta ve çitlembik1994 inşallah Rabbim dualarınızı kabul eder, sağlıklı, hayırlı bebekleriniz olur. İkiniz için de 7 Ayetel Kürsi okuyorum ayrı ayrı. Rabbim kabul etsin inşallah
amin inşaallah cümlemize versin rabbim hayırla sağlıkla Allah razı olsun

Selam kizlar Nasılsıniz, ben hic iyi degilim k.v delerdeyim ve doguma kadarda burda kalmak zorundayım ama tahammül sinirlarimi coktan astim:mad:

Ah kuzum ya ben ondan dedim sana erken değil mi diye :KK43: birak 3-5 ayi ben 3-5 gün dayanamıyorum
Ayy canim sorma eşim göreve gitmese asla gelmezdim eşim yanimda olamayacakti buraya gelmesemde tek kalmaamada musade etmiyorlar. Yemin ederim cildirmak üzereyim öğlen odaya gectim sinirden agladim yaa Allah günah yazmasin ama yaşlı insanlar gerçekten cekilmiyor. Eşim in de 2 lafindan 1 i idare et kafayi yiyecem sabahtan aksama kadar evde patliyorum misafir üstüne misafir k.p giyinisime herseyime karisiyo sinirlerim alt ust oldu :mad::KK62::cry:

Ayy canim sorma eşim göreve gitmese asla gelmezdim eşim yanimda olamayacakti buraya gelmesemde tek kalmaamada musade etmiyorlar. Yemin ederim cildirmak üzereyim öğlen odaya gectim sinirden agladim yaa Allah günah yazmasin ama yaşlı insanlar gerçekten cekilmiyor. Eşim in de 2 lafindan 1 i idare et kafayi yiyecem sabahtan aksama kadar evde patliyorum misafir üstüne misafir k.p giyinisime herseyime karisiyo sinirlerim alt ust oldu :mad::KK62::cry:
Benim kp iyi yine kayinvalideden ya :( annemdeyim burada bile rahat edemiyorum o kadar giyinme falan olarak hamileyken patlıyor insan evde sort atlet geziyorum yanıyorum yine düşün :( keşke göreve görev isi cikmasaydi ya da doğumu beklemeseydin :( dogumdan sonra 20 günlükken falan dön olmadı ya

Ah yavrum ya anestezi ile mi oldu :KK43: iyi yapmışsın yalnız bırakmamakla :KK43:
Evet anestezi aldi normalde suni sanci veriyolarmis hep bu doktor cok sukur oyle yapmadi bayan doktordu. Dusmanima yasatmasin rabbim :( annemi oyle gorunce oldum oldum dirildim bi yataktaga ben yattim yanina fenalastim yuzum sararmis dudaklarim morarmis noldu sana diyo annem kafam kalkmadi

Evet anestezi aldi normalde suni sanci veriyolarmis hep bu doktor cok sukur oyle yapmadi bayan doktordu. Dusmanima yasatmasin rabbim :KK43: annemi oyle gorunce oldum oldum dirildim bi yataktaga ben yattim yanina fenalastim yuzum sararmis dudaklarim morarmis noldu sana diyo annem kafam kalkmadi
Ah ya :( iyi bari anlayisli doktora denk gelmissiniz ama pamuklara da sarsalar geçmiyor icinin acısı

ah canım ya az sabret az kaldı bak

Back
X