- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.521
15 gün kala catlayan duydum doktorum doğum sonrasi çıkıyor bazilarinin dedi o da kötü olur be. Benim ramazanda başladı ufaktanbenimde son ayda olmasa bari ondan şüpheliyim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
15 gün kala catlayan duydum doktorum doğum sonrasi çıkıyor bazilarinin dedi o da kötü olur be. Benim ramazanda başladı ufaktanbenimde son ayda olmasa bari ondan şüpheliyim
15 gün kala catlayan duydum doktorum doğum sonrasi çıkıyor bazilarinin dedi o da kötü olur be. Benim ramazanda başladı ufaktan![]()
Alisiyorsun yaayyy oda kötüymüş daha sonra cıkması falan aman allahım![]()
Canim topigi acan acmis zamaninda yapcak birşey yok :) hosgeldin.Biri bu başliği GEBE KALMAK İSTEYENLER olarak değiştirebilir mi?Ne demek gebe kalamayanlar.. hayirlisiyla Rabbimin uygun gordugu zaman hepimiz bebeklerimizi kucaklarimiza alacagiz.
Alisiyorsun yaben koca bir gün gittim geldim baktım bön bön
![]()
E napcan bir iki bir iki derken en azından suramda yok buramda yok bebis iyi diye polyannaya bagliyorsun la la la la laaa laaaaaben alışamam heralde tövbe yarabbim![]()
E napcan bir iki bir iki derken en azından suramda yok buramda yok bebis iyi diye polyannaya bagliyorsun la la la la laaa laaaaa![]()
ayy kızz allah seniiibebişlerimizden hatıra kalcak desene
hoşbulduk canim.Allah bebeğini sağlicakla kucagina almayi nasip etsin.bi an atarlandim hamiş olmayanlar etiketlenmesin lutfenCanim topigi acan acmis zamaninda yapcak birşey yok :) hosgeldin.
Her hafta icin bir çektik oglum acı anana![]()
Amin canım darısı başınıza :) hem atarsiz hatun mu olurhoşbulduk canim.Allah bebeğini sağlicakla kucagina almayi nasip etsin.bi an atarlandim hamiş olmayanlar etiketlenmesin lutfen:)
Bazen poposuna vuruyorum üzüyon anani hareket etmiyorsun korkuyorum diye bazen hopppa cuppa dönüyor milletin yaninda :))hahayytt :)
Bazen poposuna vuruyorum üzüyon anani hareket etmiyorsun korkuyorum diye bazen hopppa cuppa dönüyor milletin yaninda :))
Ahh canim eşimin elinde olsa 1 dk birakmaz burda beni yeminle ama olmuyo işte mecburuz.Bide düşün k.v felcli bi kolu bide kv nin üstüne abisi vefat etti misafir gelen çıkan belli olmuyo. Sözüm ona gorumcem bana bakmaya gelmisti 1 hafta kaldi gitti duramadi.Bide o kadar sikicilar ki kv ve kp ile sabahtan aksama kadar yemek yiyip oturup uzaniyoruz balkondan disari oyle zaman geçiyoBenim kp iyi yine kayinvalideden yaannemdeyim burada bile rahat edemiyorum o kadar giyinme falan olarak hamileyken patlıyor insan evde sort atlet geziyorum yanıyorum yine düşün
keşke göreve görev isi cikmasaydi ya da doğumu beklemeseydin
dogumdan sonra 20 günlükken falan dön olmadı ya
Ayy canim valla hic kolay degil gercekten. Benim kv melek gibi ama kp berbat bişey yok böyle biri bu dünyadaah canım ya az sabret az kaldı bak
Bende diyorum dün göbekten doğacak diyeaynen benimde valla göbek yerinden fırlıcak zannedıyorum![]()
Ayy canim valla hic kolay degil gercekten. Benim kv melek gibi ama kp berbat bişey yok böyle biri bu dünyada![]()
Oy ya hic yaşıt masit komşu yok muAhh canim eşimin elinde olsa 1 dk birakmaz burda beni yeminle ama olmuyo işte mecburuz.Bide düşün k.v felcli bi kolu bide kv nin üstüne abisi vefat etti misafir gelen çıkan belli olmuyo. Sözüm ona gorumcem bana bakmaya gelmisti 1 hafta kaldi gitti duramadi.Bide o kadar sikicilar ki kv ve kp ile sabahtan aksama kadar yemek yiyip oturup uzaniyoruz balkondan disari oyle zaman geçiyo![]()
![]()