- 21 Aralık 2014
- 2.582
- 2.396
- 168
- 33
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.541
Bende diyorum dün göbekten doğacak diyeoğlum diyorum yanlış yer ora :)
şimdide öyle fırlıcak sankim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende diyorum dün göbekten doğacak diyeoğlum diyorum yanlış yer ora :)
Uyudu benimki komsudayiz sanki dedikoduya dahil olacak kerata :))şimdide öyle fırlıcak sankim![]()
Canm sadece bana karissa iyi herseye karisir. Ben onun tersine gidiyorm bazen arada son noktaya geldigimde zittina gittigimde o da bana kizmaya cekiniyo ya etrafinda kv oluyo direk ona bağırıyor sinirini kusuyo bende kv ye üzülüyorum oyle geciyo anlayacagindoğrudur eşin izin vermesin babasına bu kadar karışmasına ama yanımda yok diyorsun
Canim öyle yabaniler ki hic komşu arkadas anlayislari yok bunlarda izinde vermezler. Yemin ederm eşimin bazen üvey oldugunu düşünüyorum cok farklilar birbirlerinden. Off cnm bosver konuştukça daha sinirleniyorm kapatalim en iyisi bu konulariOy ya hic yaşıt masit komşu yok mubende yalnızim evde hatta koca ilde ama diye ama öyle kalabaliktansa yalnızligi seviyorum ben
![]()
Uyudu benimki komsudayiz sanki dedikoduya dahil olacak kerata :))
Canm sadece bana karissa iyi herseye karisir. Ben onun tersine gidiyorm bazen arada son noktaya geldigimde zittina gittigimde o da bana kizmaya cekiniyo ya etrafinda kv oluyo direk ona bağırıyor sinirini kusuyo bende kv ye üzülüyorum oyle geciyo anlayacaginsabretmem lazim bebegim hep strese girecek diye korkuyorm yaa
![]()
Sanirim uyumamisbenimkide uyusun artık seninki gelsin aaaa olmadı bak şimdi bende diyorum kim eksik :)
Sanirim uyumamistoto dönüyor :))
Ah canim benim onun sebebi suclusu biziz...guvrnmek herkesi kendin gibi gormek...sucumuz bu...bende en yakin arkadaslarimdan yedim o darbeyi...o yuzden hep bi mesafe sart...sen yine de saygini hizmetini eksik etme ama mesafeni koru...o anlicaktir senin neden degistigini...asil onemli olan esin insallah aeaniz bi qn once duzelir...o da sok oluyo bunlara sahit oldukca cunku o uzaktayken bisey hissetmiyodu tam anlamiyla!...
Artık uyudu pes etti :) dogunca ne nazlanirlar bize var ya :)sesimi duydu heralde ben gitmedim ki hiç diyor![]()
Kuzum okuyorum da @umutbtmz e dedigim gibi kötü bir şey olunca yorum bile yazamıyorum kendimce üzülüyorum sadece![]()
Ben bebisi kaybettim pesine esimin ailesi bindi tepeme ki ne binme sorma gitsin ne laflar yedim neler isittim aileler bozustu psikologa gitmeyi düşündüm bende ama küstüler bana o ara ya gorusmedik bi 6 ay o ara spora gittim kafami dagittim ilacin beynini uyusturmasi gecici bir çözüm kızlar da demis ya bir göz odan olsun bas basa olun ev üstüne ev olmuyorYa üzülme de yaz sen yinedeçok ihtiyacım var gerçekten iyi değilim çünkü. Bi psikolog psikiyatr neyse artk gitcem olanlar düzelmez ama bari ben kendime geleyim...
Canim sen su an nerdesin?esinle birlikte degilmisin?tam anlamiyla anlamadim cunku de...kusuruma bakma...uzulmene gerek bisey yok cunku benim babm da soyluyo onu buyumeseydin kucuk kalsaydin diye...ustelik elh bi sorun olmamasona ragmen babalar oyledir kizlarina dayanamazlar...bu seni hersey benim yuzumden oldu dusuncesine itmesin...sadece bundan sonra artik daha temkinli davran ailene yansitma bazi seyleri bu konular oyle hassaski kucuk bi durum olur aile buyutup daha uzulur...buyuk bi konu olur aaile daha cok uzulup mahvolur babana ailene sana yazik yipratma kendini canim zaten zayifciksin...kendini hasta edersin bak!...Evet canm doğru ne yazık ki. Bilmiyorum zaman ne gösterir ama bu saatten sonra barışsam da eskisi gibi mümkün değilim olamam. Hayır bide düşünüyorum da yani bunca şeyi söyleyip beni kovup ailemin yüzüne nasıl bakcak acaba en çok onu merak ediyorum ama gelmez zaten oda artk. Babam dün ne demiş anneme biliyomusun benm kızlarım keşke hiç büyümeseydi keşke hep elimi uzattığımda orda yine elimin altında olsalardı demiş. Bana da demişti eskiden sizi yemeğe götürdüğüm yerden geçtim aklıma geldi aradım keşke hiç büyümeselerdi dedim kendime dedi. Ne kadar ağır bişey bu benm için bi bilsen. Bastığı yere canımı veririm babamın o kadar üzgün ki gözlerinin altı morarıyo hemen sonra bi kez daha nefret ediyorum biz bunları yaşatanlardan...
Artık uyudu pes etti :) dogunca ne nazlanirlar bize var ya :)
Gece dörtre uyudum baktim 9.30 saat benimki isyanlarda açıkmış :) dedim 15dk daha bi uyandım 11 el yüz yıka hop mutfağa atıştirdim hemen birazdan düzgün bi kahvaltı yaparım doysun tosunum :)şimdiden öyleler zaten karnı acıkınca vuruyor keyfe keyif ohhh :)
Gece dörtre uyudum baktim 9.30 saat benimki isyanlarda açıkmış :) dedim 15dk daha bi uyandım 11 el yüz yıka hop mutfağa atıştirdim hemen birazdan düzgün bi kahvaltı yaparım doysun tosunum :)