Kızlar onca duyduğum laftan sonra onca olandan sonra sizce ben mi suçluyum tarafsız olarak cevap versenize allah aşkına? Kayınvalidemin direkt bana bağırarak çıkışmasıyla alevlendi mevzu bende susmadım devam etti büyüdü. Kapıyı çarptım diye kafanda kırılsın inşaallah diyebilme hakkını kim veriyo ona çok merak ettim doğrusu. Çekemiyosun demesi git diyerek kovması sonra eşim gelince beni yalancı çıkarmaya çalışması söylediğini inkar etmesi falan yani bunlar normal mi? İstediğini yaptıramadın ya ondan bu hırsın dedi (ki ben bugüne kadar eşimden para istememiş bi insanım, benmde şuna ihtiyacım var demedim bana yapılan şeyler hep sürprizle onların müsait olma durumuna göre yapıldı ben hep beklemek zorunda kaldım yaw bana da şu alıncak demedim hiç) bunlara rağmen bana bunları söyledi bağırarak. Sinirden görümcemin kendine alıp bizde unuttuğu küçük tepsi vardı onu fırlattım kırdım (ki zaten atcam onu diyodu) bana diyoki bu evde bişey kıramazsın senbu evde şunu yapamazsın bunu yapamazsın dedi yani burası senin evin değil diyo bana yanlış mıyım? Ama bunca olana rağmen eşim sen hatalısın dedi yaa inanamıyorum hâlâ sizce de öyle mi? Söylediklerine karşın üstüme gelmesine karşın bende bağırarak cevap verdim diye gerçekten ben miyim SUÇLU ???