• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

bende pekmez yedim 1 yemek kaşığı kahvaltı yapıcam gece yatmadan önce acıkınca bişeyler atıştırdım şimdide pek acıkmamışım hem pekmezin faydasını görsün diye bekliyorum pekmezden hemen sonra süt peymir gibi şeyler yiyip içmicekmişiz galiba öyle duymuştum
Kan yapan şeylerle kalsiyum almayin diyorlar evet bende dikkat ediyorum sayılır :) çünkü dayanamayip yiyorum bazen bir de sizin acikmadiginiz bebegin acikmadigi anlamina gelmez diyo he haberin olsun annesi

Kan yapan şeylerle kalsiyum almayin diyorlar evet bende dikkat ediyorum sayılır :) çünkü dayanamayip yiyorum bazen bir de sizin acikmadiginiz bebegin acikmadigi anlamina gelmez diyo he haberin olsun annesi

bazen aksıyo işte kahvaltı öğünü ama diğer öğünler hep arka arka arkaya kahvaltıdan sonra 2 bardak süt 1 saat sonra yarım muz sonrasında ceviz fındık badem kuru üzüm bazen tatlı şeylerde yiyorum dayanamayp :)))sonra bi bakmışım 6 30da koca gelmiş yemek sonrasında bi yürüyüş geliyoruz meyva geceye doğruda yemek bile yiyorum ağzım hiç boş durmuyor ama farkettiysen hamur şerbetli tatlı yok eee kilo almamak için dikkat ediyorum bazen kaçıyor günlere giderkende o kadarcıkta olcak :-)

Gunaydinlar herkese :-) iyimiyiz bakalim? Kizlar yeni anladigim bisey var bu dunyada hic bisey icin uzulmeye degmez .... Bosvericen takmican ohhhh dertsiz skintisis yasiyacan,,, olsa bile yokmus gibi davranican!! Arsiz gibi bisey yani :-p ben onlarin kahrini cekicegime onlar benimkini ceksin :KK53:

bazen aksıyo işte kahvaltı öğünü ama diğer öğünler hep arka arka arkaya kahvaltıdan sonra 2 bardak süt 1 saat sonra yarım muz sonrasında ceviz fındık badem kuru üzüm bazen tatlı şeylerde yiyorum dayanamayp :)))sonra bi bakmışım 6 30da koca gelmiş yemek sonrasında bi yürüyüş geliyoruz meyva geceye doğruda yemek bile yiyorum ağzım hiç boş durmuyor ama farkettiysen hamur şerbetli tatlı yok eee kilo almamak için dikkat ediyorum bazen kaçıyor günlere giderkende o kadarcıkta olcak :-)
OH masallah :) benim pek Çevre olmadığından Düzce'de malum hamur işi yiyemiyorum zaten evde de tembellik ve sıcaktan yapılmıyor :) bazen canım istemiyor degil ama :) zaten en buyuk korkum doktorun kendine yemişsin diye kızmasıydı bi arkadaşa kızmış da

Ben bebisi kaybettim pesine esimin ailesi bindi tepeme ki ne binme sorma gitsin ne laflar yedim neler isittim aileler bozustu psikologa gitmeyi düşündüm bende ama küstüler bana o ara ya gorusmedik bi 6 ay o ara spora gittim kafami dagittim ilacin beynini uyusturmasi gecici bir çözüm kızlar da demis ya bir göz odan olsun bas basa olun ev üstüne ev olmuyor :KK43:

Haklısın canm doğru aynen. Ne kadar iyi olsan da bi noktadan sonra tık deyip duruyo. Hemen başlıyo bizimki de zaten bu eşyaları alın gidin sizin zaten ne varsa bende huzur evine gideyim. Ya arkadaş bu ne şimdi arada derede bile yapıyo yapacağını bi yere gidince özellikle de denize, evden çıktığımız gibi arayıp saydırıyo mesela eşime. Hani iyiyiz hoşuz ama bunlarda vardı hep. Ses etmedim sustum ama baktım ki olmuyo sanki bana ev düzdüler bilezikler setler taktılar düğün bile yapmadılar yeter ki eşim üzülmesin dara düşmesin borca girmesin dedim bi nikah yapıldı sadece bide beğenmezler işte böyle kendileri dört dörtlük gibi. 300 tl lik hediye bilezik taktılar bana. Bi para eden babamın taktığı vardı onu da 1 aylık gelinken istedi kayınvalidem kira dedi elektrik dedi bir tek laf etmeden çıkardım kolumdan hemen verdim. Hastanede yattı eşim milasa döncekti benm cebime bırakcak para yoktu da künyemi çıkarıp verdim ilaç parası taksi parası bilmem ne parası diye. Bunlar kimsenin gözüne gelmiyo ama malesef. Olsun Allah biliyo görüyo hepsini ona havale ettim ne diyeyim başka...

Canim sen su an nerdesin?esinle birlikte degilmisin?tam anlamiyla anlamadim cunku de...kusuruma bakma...uzulmene gerek bisey yok cunku benim babm da soyluyo onu buyumeseydin kucuk kalsaydin diye...ustelik elh bi sorun olmamasona ragmen babalar oyledir kizlarina dayanamazlar...bu seni hersey benim yuzumden oldu dusuncesine itmesin...sadece bundan sonra artik daha temkinli davran ailene yansitma bazi seyleri bu konular oyle hassaski kucuk bi durum olur aile buyutup daha uzulur...buyuk bi konu olur aaile daha cok uzulup mahvolur babana ailene sana yazik yipratma kendini canim zaten zayifciksin...kendini hasta edersin bak!...

Canm haklısın belki ama ben artk tek başıma kaldıramıyorum bu durumları önceden hep içime atıyodum herşeyi saklıyodum ama artk yapamıyorum başka şeylerde var beni aşan şeyler mecbur kalıyorum çoğu zaman. Keşke böyle olmasa ama hep bişey çıkıyo haketmediğim şeyleri yaşadım bugüne dek. Artk büyük birinin el atması gerek babam konuşcak bakalım bugün eşimle bende annemdeyim dün burda kaldım herşey olacağına varır ne diyim artk...

Aleyküm selam ablam :) az ayakta uyumalı az sıcak basmalı bir gün :) sen nasılsın? Yarın buyuk gün :)
anaaaa ne oldu kız yarın büyük gün banada bi deyiverin hele :) alperi görmeyemi gidiyosun yoksaaaa sanki 14 ü diye ordan bişey hatırlıyorum :) bende iyiyim canımm şükürler olsun ne yapayım ttnet bağlandı bugün akşama direkt olarak cepten bağlanıcam inşaallah :)

Canm haklısın belki ama ben artk tek başıma kaldıramıyorum bu durumları önceden hep içime atıyodum herşeyi saklıyodum ama artk yapamıyorum başka şeylerde var beni aşan şeyler mecbur kalıyorum çoğu zaman. Keşke böyle olmasa ama hep bişey çıkıyo haketmediğim şeyleri yaşadım bugüne dek. Artk büyük birinin el atması gerek babam konuşcak bakalım bugün eşimle bende annemdeyim dün burda kaldım herşey olacağına varır ne diyim artk...
herşeyin hayırlısı inşaallah herşey yoluna girer :(

Kızlar onca duyduğum laftan sonra onca olandan sonra sizce ben mi suçluyum tarafsız olarak cevap versenize allah aşkına? Kayınvalidemin direkt bana bağırarak çıkışmasıyla alevlendi mevzu bende susmadım devam etti büyüdü. Kapıyı çarptım diye kafanda kırılsın inşaallah diyebilme hakkını kim veriyo ona çok merak ettim doğrusu. Çekemiyosun demesi git diyerek kovması sonra eşim gelince beni yalancı çıkarmaya çalışması söylediğini inkar etmesi falan yani bunlar normal mi? İstediğini yaptıramadın ya ondan bu hırsın dedi (ki ben bugüne kadar eşimden para istememiş bi insanım, benmde şuna ihtiyacım var demedim bana yapılan şeyler hep sürprizle onların müsait olma durumuna göre yapıldı ben hep beklemek zorunda kaldım yaw bana da şu alıncak demedim hiç) bunlara rağmen bana bunları söyledi bağırarak. Sinirden görümcemin kendine alıp bizde unuttuğu küçük tepsi vardı onu fırlattım kırdım (ki zaten atcam onu diyodu) bana diyoki bu evde bişey kıramazsın senbu evde şunu yapamazsın bunu yapamazsın dedi yani burası senin evin değil diyo bana yanlış mıyım? Ama bunca olana rağmen eşim sen hatalısın dedi yaa inanamıyorum hâlâ sizce de öyle mi? Söylediklerine karşın üstüme gelmesine karşın bende bağırarak cevap verdim diye gerçekten ben miyim SUÇLU ???

bende iyiyim bu sıcaklar fena bu ay evde olsam herhalde 2-3 saatte bir duşa girerdim :) kolay gelsin canım benim memleket sonrası erkekli evi temizlemek aman aman yaniii

aynen abla bi de eşim 2 gündür evde o evde olunca dışarıya çıkıyoruz işler hepten kalıyor :KK55:

Kızlar onca duyduğum laftan sonra onca olandan sonra sizce ben mi suçluyum tarafsız olarak cevap versenize allah aşkına? Kayınvalidemin direkt bana bağırarak çıkışmasıyla alevlendi mevzu bende susmadım devam etti büyüdü. Kapıyı çarptım diye kafanda kırılsın inşaallah diyebilme hakkını kim veriyo ona çok merak ettim doğrusu. Çekemiyosun demesi git diyerek kovması sonra eşim gelince beni yalancı çıkarmaya çalışması söylediğini inkar etmesi falan yani bunlar normal mi? İstediğini yaptıramadın ya ondan bu hırsın dedi (ki ben bugüne kadar eşimden para istememiş bi insanım, benmde şuna ihtiyacım var demedim bana yapılan şeyler hep sürprizle onların müsait olma durumuna göre yapıldı ben hep beklemek zorunda kaldım yaw bana da şu alıncak demedim hiç) bunlara rağmen bana bunları söyledi bağırarak. Sinirden görümcemin kendine alıp bizde unuttuğu küçük tepsi vardı onu fırlattım kırdım (ki zaten atcam onu diyodu) bana diyoki bu evde bişey kıramazsın senbu evde şunu yapamazsın bunu yapamazsın dedi yani burası senin evin değil diyo bana yanlış mıyım? Ama bunca olana rağmen eşim sen hatalısın dedi yaa inanamıyorum hâlâ sizce de öyle mi? Söylediklerine karşın üstüme gelmesine karşın bende bağırarak cevap verdim diye gerçekten ben miyim SUÇLU ???

canım bir laf vardır Bir insanı 40 yıl sırtında taşırsın senden iyisi olmaz ama 1 gün sırtından indirdinmi senden kötüsü olmaz... sen her lafa amenna dedikçe senden iyisi olmaz ama ne zaman cevap verirsen hayır dersen o zaman kötü olursun. eşinin hatalısın demesi cevap verdiğin için öyle demiştir nihayetinde yaşlı ve annesi. ama kv tavrı yanlış. evet ne yaparlarsa yapsınlar onun evlatları görüşebilir barışabilir ama biz de başka ananın babanın evladıyız.. ben ne yapardım susar mıydım hayır susmazdım sustuğum zamanlar kendi kendime ettiğimi gördüm çünkü ki zaten eşimde susma hakkını savun sadece saygısızlık yapma diyor.. kv tutupta sana niye bağırıyor onu da anlamıyorum.. kv aran bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum ama eşinle daha dikkatli yol alın zor zamanlardan geçiyorsunuz birbirinizi anlamaya çalışın ve fazla düşünmemeye çalış düşündükçe daha da sarıyor insan

Back
X