- 28 Kasım 2014
- 4.118
- 3.152
- 168
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.581
bakalım bnm ki hangisini diyecek 31 ağustosta randevu hemde cinsiyetini söyler diye bekliyorumcanım 2li 3.ayda 3lü 4.ayda benim doktorda 4lüye gerek duymadı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım bnm ki hangisini diyecek 31 ağustosta randevu hemde cinsiyetini söyler diye bekliyorumcanım 2li 3.ayda 3lü 4.ayda benim doktorda 4lüye gerek duymadı
OH masallah :) benim pek Çevre olmadığından Düzce'de malum hamur işi yiyemiyorum zaten evde de tembellik ve sıcaktan yapılmıyor :) bazen canım istemiyor degil ama :) zaten en buyuk korkum doktorun kendine yemişsin diye kızmasıydı bi arkadaşa kızmış da
selamun aleyküm hatunlar nasılsınız iyimisiniz bugün
Haklısın canm doğru aynen. Ne kadar iyi olsan da bi noktadan sonra tık deyip duruyo. Hemen başlıyo bizimki de zaten bu eşyaları alın gidin sizin zaten ne varsa bende huzur evine gideyim. Ya arkadaş bu ne şimdi arada derede bile yapıyo yapacağını bi yere gidince özellikle de denize, evden çıktığımız gibi arayıp saydırıyo mesela eşime. Hani iyiyiz hoşuz ama bunlarda vardı hep. Ses etmedim sustum ama baktım ki olmuyo sanki bana ev düzdüler bilezikler setler taktılar düğün bile yapmadılar yeter ki eşim üzülmesin dara düşmesin borca girmesin dedim bi nikah yapıldı sadece bide beğenmezler işte böyle kendileri dört dörtlük gibi. 300 tl lik hediye bilezik taktılar bana. Bi para eden babamın taktığı vardı onu da 1 aylık gelinken istedi kayınvalidem kira dedi elektrik dedi bir tek laf etmeden çıkardım kolumdan hemen verdim. Hastanede yattı eşim milasa döncekti benm cebime bırakcak para yoktu da künyemi çıkarıp verdim ilaç parası taksi parası bilmem ne parası diye. Bunlar kimsenin gözüne gelmiyo ama malesef. Olsun Allah biliyo görüyo hepsini ona havale ettim ne diyeyim başka...
Bu zamana kadar herşeye iyi tarafından bakmışsın kuzum sen biz de iyi geçiniyor zannediyoruz seni hem siz evlenene kadar o ev nasıl dönüyordu da iş senin bilezige kaldı ayrıca esinle aranıza sokma bunları esinle senin ne suçunuz varHaklısın canm doğru aynen. Ne kadar iyi olsan da bi noktadan sonra tık deyip duruyo. Hemen başlıyo bizimki de zaten bu eşyaları alın gidin sizin zaten ne varsa bende huzur evine gideyim. Ya arkadaş bu ne şimdi arada derede bile yapıyo yapacağını bi yere gidince özellikle de denize, evden çıktığımız gibi arayıp saydırıyo mesela eşime. Hani iyiyiz hoşuz ama bunlarda vardı hep. Ses etmedim sustum ama baktım ki olmuyo sanki bana ev düzdüler bilezikler setler taktılar düğün bile yapmadılar yeter ki eşim üzülmesin dara düşmesin borca girmesin dedim bi nikah yapıldı sadece bide beğenmezler işte böyle kendileri dört dörtlük gibi. 300 tl lik hediye bilezik taktılar bana. Bi para eden babamın taktığı vardı onu da 1 aylık gelinken istedi kayınvalidem kira dedi elektrik dedi bir tek laf etmeden çıkardım kolumdan hemen verdim. Hastanede yattı eşim milasa döncekti benm cebime bırakcak para yoktu da künyemi çıkarıp verdim ilaç parası taksi parası bilmem ne parası diye. Bunlar kimsenin gözüne gelmiyo ama malesef. Olsun Allah biliyo görüyo hepsini ona havale ettim ne diyeyim başka...
Ona bakarsan bende aynıyım canım :))ıyyy bn bi kaç saat bile zorrrr dayanıyorum
Kızlar onca duyduğum laftan sonra onca olandan sonra sizce ben mi suçluyum tarafsız olarak cevap versenize allah aşkına? Kayınvalidemin direkt bana bağırarak çıkışmasıyla alevlendi mevzu bende susmadım devam etti büyüdü. Kapıyı çarptım diye kafanda kırılsın inşaallah diyebilme hakkını kim veriyo ona çok merak ettim doğrusu. Çekemiyosun demesi git diyerek kovması sonra eşim gelince beni yalancı çıkarmaya çalışması söylediğini inkar etmesi falan yani bunlar normal mi? İstediğini yaptıramadın ya ondan bu hırsın dedi (ki ben bugüne kadar eşimden para istememiş bi insanım, benmde şuna ihtiyacım var demedim bana yapılan şeyler hep sürprizle onların müsait olma durumuna göre yapıldı ben hep beklemek zorunda kaldım yaw bana da şu alıncak demedim hiç) bunlara rağmen bana bunları söyledi bağırarak. Sinirden görümcemin kendine alıp bizde unuttuğu küçük tepsi vardı onu fırlattım kırdım (ki zaten atcam onu diyodu) bana diyoki bu evde bişey kıramazsın senbu evde şunu yapamazsın bunu yapamazsın dedi yani burası senin evin değil diyo bana yanlış mıyım? Ama bunca olana rağmen eşim sen hatalısın dedi yaa inanamıyorum hâlâ sizce de öyle mi? Söylediklerine karşın üstüme gelmesine karşın bende bağırarak cevap verdim diye gerçekten ben miyim SUÇLU ???
bakalım bnm ki hangisini diyecek 31 ağustosta randevu hemde cinsiyetini söyler diye bekliyorum
Ben 14 kilo aldım ama karın bel hep bu ay almamışım bakalım kontrolde ne cıkacak :) cok sıcak zaten kendimden bıktım inan üst degistir dur zaten birsey olmuyor üzerimebenim doktorda bebeğe gidiyor yediklerin hep diyor mutlu oluyorum :)ayda 1 kilo yada 1 5 kilo alıyorum daha toplam6 kilo aldım :)
Ben 14 kilo aldım ama karın bel hep bu ay almamışım bakalım kontrolde ne cıkacak :) cok sıcak zaten kendimden bıktım inan üst degistir dur zaten birsey olmuyor üzerime![]()
Ben 14 kilo aldım ama karın bel hep bu ay almamışım bakalım kontrolde ne cıkacak :) cok sıcak zaten kendimden bıktım inan üst degistir dur zaten birsey olmuyor üzerime![]()
canım bir laf vardır Bir insanı 40 yıl sırtında taşırsın senden iyisi olmaz ama 1 gün sırtından indirdinmi senden kötüsü olmaz... sen her lafa amenna dedikçe senden iyisi olmaz ama ne zaman cevap verirsen hayır dersen o zaman kötü olursun. eşinin hatalısın demesi cevap verdiğin için öyle demiştir nihayetinde yaşlı ve annesi. ama kv tavrı yanlış. evet ne yaparlarsa yapsınlar onun evlatları görüşebilir barışabilir ama biz de başka ananın babanın evladıyız.. ben ne yapardım susar mıydım hayır susmazdım sustuğum zamanlar kendi kendime ettiğimi gördüm çünkü ki zaten eşimde susma hakkını savun sadece saygısızlık yapma diyor.. kv tutupta sana niye bağırıyor onu da anlamıyorum.. kv aran bu saatten sonra düzelir mi bilmiyorum ama eşinle daha dikkatli yol alın zor zamanlardan geçiyorsunuz birbirinizi anlamaya çalışın ve fazla düşünmemeye çalış düşündükçe daha da sarıyor insan
Abla sabah yuruyuse basladim...geldim isleri hallettim sonra uyumusum:)))simdi yemekler var orayi burayi hallediyorum iste...sen napiyosun?nurun_ala_nur hani diyorum nerelerdesin bide sende kalmasın aklımız fikrimiz tubammmm ses ver hele bi
sizleri merak ediyorum tabiki :) kolay gelsin yap mamalarını bakalım bu akşam neler pişiriyorsunAbla sabah yuruyuse basladim...geldim isleri hallettim sonra uyumusum:)))simdi yemekler var orayi burayi hallediyorum iste...sen napiyosun?
Bence suclusun canim neden diceksin kizma bana!..bu dunyada konusan degil susan kazaniyo tamam sen bu zamana kadar susmussun patlama noktam geldi diyoaun ama onlar eainin ailesi ne kadar kv ile bagin farkli da olsa kavga soz konusu olunca karsi tarafta oluyo kendi ailenle kusersin bagirirsin ama onlar bi kac dakika sonra bagislar ve konusmaya devam ederler ama esinin ailesi oyle olmuyo onlae aklindan cikmiyo onlarin...her soyledigin sozu anlatmaya calissanda onlar kabul etmiyo tavsiyem sana sus bisey deme ne skntin varsa esine yumusak sekilde soyle cunku bi hocamizin bi sozu vardi aklimdan cikmaz...UYUYANLAR UYANDIRILMAYI ASLA ISTEMEZLER...gercekten oyle maddi anlamda da...sabah biri gelse tatli uykundan uyandirsa hosuna gidermi yok!...ayni sekilde manevi anlamda biseye inanmis olan kisiyi uyandirmaya calismasi hosuna gitmez...o yuzden bende tepkimi hemen veririm ama kontrol etmeye calisiyorum...sende bu sekilde devam et canim...Kızlar onca duyduğum laftan sonra onca olandan sonra sizce ben mi suçluyum tarafsız olarak cevap versenize allah aşkına? Kayınvalidemin direkt bana bağırarak çıkışmasıyla alevlendi mevzu bende susmadım devam etti büyüdü. Kapıyı çarptım diye kafanda kırılsın inşaallah diyebilme hakkını kim veriyo ona çok merak ettim doğrusu. Çekemiyosun demesi git diyerek kovması sonra eşim gelince beni yalancı çıkarmaya çalışması söylediğini inkar etmesi falan yani bunlar normal mi? İstediğini yaptıramadın ya ondan bu hırsın dedi (ki ben bugüne kadar eşimden para istememiş bi insanım, benmde şuna ihtiyacım var demedim bana yapılan şeyler hep sürprizle onların müsait olma durumuna göre yapıldı ben hep beklemek zorunda kaldım yaw bana da şu alıncak demedim hiç) bunlara rağmen bana bunları söyledi bağırarak. Sinirden görümcemin kendine alıp bizde unuttuğu küçük tepsi vardı onu fırlattım kırdım (ki zaten atcam onu diyodu) bana diyoki bu evde bişey kıramazsın senbu evde şunu yapamazsın bunu yapamazsın dedi yani burası senin evin değil diyo bana yanlış mıyım? Ama bunca olana rağmen eşim sen hatalısın dedi yaa inanamıyorum hâlâ sizce de öyle mi? Söylediklerine karşın üstüme gelmesine karşın bende bağırarak cevap verdim diye gerçekten ben miyim SUÇLU ???
Dun aksamdan taze fasulye vardi bu aksam ek olarak etli siron yapicam:))bi nevi manti tarzi diyelim...sarimsakli yogurtlu:)))sizleri merak ediyorum tabiki :) kolay gelsin yap mamalarını bakalım bu akşam neler pişiriyorsun
Ohhh sukur yaaa senden bi test fotosu gorduk yanii:)))canim gorununen 14.gunde yumurtlamissin...o gunden baslayip gun asiri bereberlik faydali sanirimEki Görüntüle 1605263 evet yorumları alayım. akıntı falan daha yok. yarın daha mı koyulaşır ki takvime göre 16-17 gün
He 51den beri sayacaklar aldığın kiloyu tabı ama verirken ne güzel direk - 3le baslayacaksınbişey sorcam ama 54le hamıle kaldım 51e düştüm ılk zamanlar bulantıdan yıyemedım ya onuda eklıcez mı 3 kıloyu yani eski kıloma dondüğüm farkı şimdiki kıloma eklicem mı