- 24 Şubat 2014
- 15.377
- 18.439
- 298
- 38
- Konu Sahibi EstetikEditor
- #93.601
Benim de öyle cok birsey istemiyorum hem az kaldı hem kalabalık esya sevmiyorum3 4 parça bışey aldıydım bende bol onlarla idare ediyorum 2 aydır bişeyde almam artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de öyle cok birsey istemiyorum hem az kaldı hem kalabalık esya sevmiyorum3 4 parça bışey aldıydım bende bol onlarla idare ediyorum 2 aydır bişeyde almam artık
Yani kafam da karisti tabi 13ude koyu da sonradan cikmis gibi...takip et en fazla 10dakika bekle cikar...@pembebasliklikiz kuzum bi bak hele!..Eki Görüntüle 1605263 evet yorumları alayım. akıntı falan daha yok. yarın daha mı koyulaşır ki takvime göre 16-17 gün
Ohhh sukur yaaa senden bi test fotosu gorduk yanii:)))canim gorununen 14.gunde yumurtlamissin...o gunden baslayip gun asiri bereberlik faydali sanirim
Yani kafam da karisti tabi 13ude koyu da sonradan cikmis gibi...takip et en fazla 10dakika bekle cikar...@pembebasliklikiz kuzum bi bak hele!..
Sen yine de degerlendir kuzum...madem testle takip etmeye basladin bos gecirme bu gunleri...hadi bakalim hayirlisiyla:)))foto da eksik kalmayayım dedimevet 13 bekleyince o hali aldı. ilk 5 dakikayı baz alıyorum ama sanki hala silik gibi. yarın daha belli olur galiba ya da akşam yine yaparım.
![]()
Sen yine de degerlendir kuzum...madem testle takip etmeye basladin bos gecirme bu gunleri...hadi bakalim hayirlisiyla:)))
Kiiizzz ne bos gecmesi bah heleee bi de bana kizarlar...degerlendir kuzuuuu!...bugün boş geçsin![]()
Kiz ozledim bee foto isterim hem emirgan nasil gecti?bugün boş geçsin![]()
Kiiizzz ne bos gecmesi bah heleee bi de bana kizarlar...degerlendir kuzuuuu!...
Kiz ozledim bee foto isterim hem emirgan nasil gecti?
Kiz ozledim bee foto isterim hem emirgan nasil gecti?
Hmmm iyi bakalim hadi hayirli haberlerle gelirsin ins...sansimi zorladim doktora geliim kist gecmistir dedim de...bu ay klomen kullanamayiz zaten ilaca devam dedikız testlerin yanında ki işaret günün dolu ya da boş geçtiğini gösteriyor2 gün değerlendirildi bugün boş geçsin yarın hem daha koyulaşır belki silikleşirse de dün oldu zaten
Ohh iyi olmus lale yoktur dimi ben gitmedim lale disinda?emirgan güzeldi örtümüz aldık abur cubur falan da almıştık oturduk gölgeye stres attık![]()
Hee dur gozluuugumu aliimbak senin için fotomu değiştirdim![]()
Yani bende oyle bi durum yokmus en azindan doktor oyle bi sey demedi...yazmayanlarinda muhtemelen basina gelmemistir...kızlar rahim duvarı inceliği problemi olupta tedavi ile bu sorunu çözen oldumu , o kadar yazdım kimse cevap vermiyo![]()
Ohh iyi olmus lale yoktur dimi ben gitmedim lale disinda?
Hmmm iyi bakalim hadi hayirli haberlerle gelirsin ins...sansimi zorladim doktora geliim kist gecmistir dedim de...bu ay klomen kullanamayiz zaten ilaca devam dediinsallah bu ay da senden gelir kuzum
Ayy lale zamaninda da vardi...nedense icimde kaldi nedir onlari gorunce kalakaliyorum oyyyyleyok çiçekler ve gelinler vardı.
Gitmedim iste bekliyoz kim bilir noldu gittimi duruyo mu?sogana basliiciiiim hapla beraber ama bu ayda olmicak haptan dolayiaa sen doktora gitsem mi diyordun ben gezmeye gidince unuttum . kist nolmuş pekala? inşallah kuzum hayırlısıyla fazla bekletmesin