• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Ohhh sukur yaaa senden bi test fotosu gorduk yanii:)))canim gorununen 14.gunde yumurtlamissin...o gunden baslayip gun asiri bereberlik faydali sanirim

Yani kafam da karisti tabi 13ude koyu da sonradan cikmis gibi...takip et en fazla 10dakika bekle cikar...@pembebasliklikiz kuzum bi bak hele!..

foto da eksik kalmayayım dedim :KK66: evet 13 bekleyince o hali aldı. ilk 5 dakikayı baz alıyorum ama sanki hala silik gibi. yarın daha belli olur galiba ya da akşam yine yaparım. :KK64:

foto da eksik kalmayayım dedim :KK66: evet 13 bekleyince o hali aldı. ilk 5 dakikayı baz alıyorum ama sanki hala silik gibi. yarın daha belli olur galiba ya da akşam yine yaparım. :KK64:
Sen yine de degerlendir kuzum...madem testle takip etmeye basladin bos gecirme bu gunleri...hadi bakalim hayirlisiyla:)))

kız testlerin yanında ki işaret günün dolu ya da boş geçtiğini gösteriyor :KK30: 2 gün değerlendirildi bugün boş geçsin yarın hem daha koyulaşır belki silikleşirse de dün oldu zaten
Hmmm iyi bakalim hadi hayirli haberlerle gelirsin ins...sansimi zorladim doktora geliim kist gecmistir dedim de...bu ay klomen kullanamayiz zaten ilaca devam dedi:KK62:insallah bu ay da senden gelir kuzum

kızlar rahim duvarı inceliği problemi olupta tedavi ile bu sorunu çözen oldumu , o kadar yazdım kimse cevap vermiyo :(

Hmmm iyi bakalim hadi hayirli haberlerle gelirsin ins...sansimi zorladim doktora geliim kist gecmistir dedim de...bu ay klomen kullanamayiz zaten ilaca devam dedi:KK62:insallah bu ay da senden gelir kuzum

aa sen doktora gitsem mi diyordun ben gezmeye gidince unuttum . kist nolmuş pekala? inşallah kuzum hayırlısıyla fazla bekletmesin

Back
X