Günaydın canım,adetten çıktıktan sonraki 2 yada 3.cü gün gel dedi Dr,gittim ameliyat öncesi makata bişey sıkıyorlar afedersin boşaltım için

ameliyatta narkoz veriyorlar hiç hissetmiyorsun benim ameliyat 20 dk sürdü, basit bi ameliyat yani, göbek ve sol kaşığa yakın iki delik açmışlar,göbekten kamera soldan da tümü açacak aleti koymuşlar, göbek deliğinin etrafında 4 tane delik var iğne ucu kalınlığında yani dikiş gerekmemiş o 4 deliğe,mavi suyu ordan tüplere sıkıyorlar,sadece göbek deliğimde ve sol kasığımda dikiş vardı, ameliyat günü mavi su akıntın çok oluyor,tabi dikişler tuz girmiş yara gibi yanıyor,bu yanma sadece 2 3 saat sürüyor,,, kanama en fazla 10 gün sürüyor ama dr 20 gün ilişki yasak demişti,ameliyat günü kendini iyi hissediyorsan çıkabilirsin dedi çok iyiyim dedim ama eşim daha bilinçliydi dedi çıkmayalım fenalaşırsın gerçekten de tansiyonum düştü ve bi anda adet sancısı gibi şiddetli sancı tuttu ağrı kesici iğne yaptılar o da geçti, o gece hastanede kal.eve gidince de 10 gün de tam toparlanıyorsun,göbek deliği olduğu için eğilip kalkmada zorlanıyorsun, soğuktan uzak dur, onun dışında bi zorluğu yok yani canım korkulacak bişey yok,göbeğin bi ay falan hafif şiş görüncek,merak edersen sor canım, allah şifa versin