• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

Allah yardımcın olsun sorgunlucum aam bu sağlık ne olursa olsun eşini ikna et tüm tahlillerinizi yaptırın zaten hepsi temiz çıkarsa ondan sonra rahat rahat beklersiniz....

bizim bi komşu vardı 18 yıllık evli kadıntüp bebek aşılama her şeyi yaptırmış sonra usnanıp bırakmış şimdi ise oğlu oldu günün birinde olacağını bilseydim hiç ağlayıp üzülmezdim diyo allahtan tek duam onca yıl bu üzüntüyle beklememek allah herkese versin....

ooo yeni yeni hatunlar görüyorum yaa aramızda
hoşgeldin tatlım senin varmı bebişin sorunun ney yada bebeğim

nilsecim olmuyor işte zaten bayağıdır kafamdan atmıştım çocuğu felan kist çıkınca tekrar döndüm başa....
şimdi de ne uğraş bulsam bilmiyorum
aklımda müzik dersi felan almak var gitar felan aman ne biliym saçmalıyorumdur belkkide...
kaçmak için yöntemler arıyorum kendime

takma kafaya bu kadar bebeğim bak eşinde bi yerler ayarlıyormuş belkide orda olursun hamiş belli olmaz mekan çok önemli tatilde stres atmak için giden ama hamiş olup geri dönen var:CüvCüv:

Merhaba arkadaşlar,
Bende 5 aylık evliyim 29 yaşındayım adet düzensizliğim vardı pko teshisi koydu
ve klomen verdi kullanmaya başladım ama çok heyecanlıyım hemen hamile kalmak istiyorum zemuszemus
bakalım aynı problemi yaşıyan varmı

kızlar şırnagın bi köyündeyiz görev nedeniyle.k.ırağa 15 km.hastane rezalet.yollar berbat ve köyle şırnağın arası 50dk.hastaneye gitsek bir günde iş bitmiyo git gel.cok zor inanın sabah cıkıyosun erkenden, akşam geliyosun.işte bundan gitmiyoruz.

ayy kıyama canım ya çok zor sizin işiniz inşaallah en kısa zamanda bulursunuz bi çaresini

Merhaba arkadaşlar,
Bende 5 aylık evliyim 29 yaşındayım adet düzensizliğim vardı pko teshisi koydu
ve klomen verdi kullanmaya başladım ama çok heyecanlıyım hemen hamile kalmak istiyorum zemuszemus
bakalım aynı problemi yaşıyan varmı

aman aman aman bakın yeni hatun bulduk inşaallah tatlım istediğin olur rabbim verir hemende bebiş sana o kadar da heyecan yapma olma zo zaman takma kafaya düşünme bile sakın

Back
X