• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalamayanlar buraya.....

allahaşkına yaa daha fındık gibi hatunlarsınız hepiniz ne acele ediyosunuz anlamadımki yaaa bırakın tadını çıkarın yaşı 25 ten aşşağı olan bütün hatunlar size diyorum daha küçüksünüz yapmayın kafaya takmayın bu kadar yaa :oklava:

aslında haklısın.bende ilk yıl düşünmüyordum.sonra 3 4 ay geçince istedim.sende bilirsin annelik duygusu mu yerleşiyor nedir istedik işte.görüyosun etrafındaki bebekleri falan hevesleniyosun ya işte.

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bugün bi bereket varya hayırlısı demi biz ikimiz olmayınca kimse gelmiyo heralde günlerdir kimsecikler yoktu farkındamısın :)))

burada menzil gülü ve kıbele vardı bebeği olan onlara cok özenmiştim umarım bizde bebeğimizle yazarız artık bu ay..

Merhaba arkadaşlar,
Bende 5 aylık evliyim 29 yaşındayım adet düzensizliğim vardı pko teshisi koydu
ve klomen verdi kullanmaya başladım ama çok heyecanlıyım hemen hamile kalmak istiyorum zemuszemus
bakalım aynı problemi yaşıyan varmı

hoşgeldin canım.inşallah olursun hamile.bizde cok istiyoruzz...

peki bi şey vardı reklam olurmu bilmiyom o yüzden yazmıyom pr diye baslayan arnızda onu duyan yada kullanan varmı

Back
X