- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.361
yusufburcu sen hiç test yaptınmı bu ay_?_
1 hafta önce gece yaptım tatlım negatifti her zamanki gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yusufburcu sen hiç test yaptınmı bu ay_?_
günaydın canım arkadaşlarım.... ben çocuk çok isteyen ama bir okadar umutsuzluk içinde ve asla anne olamıycamı düşünerek tam 1 yılımı geçirdim her nekadar zamana bırakalım elbet olacak vakti zamanı var desekte birbirimize ben buna kendimi asla inandıramadım her ay yaşadığım hayal kırıklığını bir ben bir allahım bilir her ay farklı belirtiler vardı ve her ay belki hamileyimdir diye bir umut içersinde kendimi kandırdım ama sonuç maalesef hüsran en son incir kürü yaptım bu ayda sevgili burcum ile soğan kürüne başlıycaktım ve bugün benim hasta olma tarihim kaç gündür kafam beynim hep hamilemiyim acaba diye beni yedi bitirdi çünkü bazı belirtilerim vardı önceki gün bir alışveriş merkezine gittim ağlayarak geldim hasta olduğumu hissettim çünkü ama eve geldiğimde yoktu sadece akıntıydı bunlarıda sizinle paylaşmadım aslında kimseyle paylaşmadım çünkü umutlanmak istemiyordum dün beynimdeki bu kuruntulardan kurtulmak için test aldım yaptım idrarı damlatır damlatmaz anında 2 çizgi oldu gözlerime inanamadım ve tekrar eczaneye gittim ve farklı bir marka aldım oda anında 2 çizgi çıktı:sm_cool: şok oldum çok şaşırdım ve inanılmaz mutlu olduk eşimle ama bir yıldır bekliyorumya hala inanamıyorum allahımın izniyle bugün kan tahlili vericem ve aklımdan hep sizler geçtiniz allahım inşallah sizede nasip etsin çok istedim çok şükür oldu gözüyle bakıyorum bundan sonra allahımdan tek dileğim daha vardır oda sağlıklı olması sizleri çok seviyorum arkadaşlar a.s.
inşallah canım benim ya ikimizde hayırlısıyla bu ay kalırız hamile.soğan suyu hayıt tohumu filan bunları kullandınmı canım faydası oluyor diyorlar bende 10 gündür hayıt tohumu kullanıyorum soğan suyunada başlıcam valla ne kaybederimki deneyeyim dedim
inşallah canım benim ya ikimizde hayırlısıyla bu ay kalırız hamile.soğan suyu hayıt tohumu filan bunları kullandınmı canım faydası oluyor diyorlar bende 10 gündür hayıt tohumu kullanıyorum soğan suyunada başlıcam valla ne kaybederimki deneyeyim dedim
bünyeden bünyeye değişebilir tabiiki tatlım eğer sen hamişsen belkide önceden belirtilerin oluyordur bu gayat normal inşaallah hamişizdir tatlım yaa çok istiyorum:Saruboceq:mirmirmirmir
1 hafta önce gece yaptım tatlım negatifti her zamanki gibi
ya arkadaslar jinekolojik muayenede hamilelik anlaşılır mı ?
günaydın canım arkadaşlarım.... ben çocuk çok isteyen ama bir okadar umutsuzluk içinde ve asla anne olamıycamı düşünerek tam 1 yılımı geçirdim her nekadar zamana bırakalım elbet olacak vakti zamanı var desekte birbirimize ben buna kendimi asla inandıramadım her ay yaşadığım hayal kırıklığını bir ben bir allahım bilir her ay farklı belirtiler vardı ve her ay belki hamileyimdir diye bir umut içersinde kendimi kandırdım ama sonuç maalesef hüsran en son incir kürü yaptım bu ayda sevgili burcum ile soğan kürüne başlıycaktım ve bugün benim hasta olma tarihim kaç gündür kafam beynim hep hamilemiyim acaba diye beni yedi bitirdi çünkü bazı belirtilerim vardı önceki gün bir alışveriş merkezine gittim ağlayarak geldim hasta olduğumu hissettim çünkü ama eve geldiğimde yoktu sadece akıntıydı bunlarıda sizinle paylaşmadım aslında kimseyle paylaşmadım çünkü umutlanmak istemiyordum dün beynimdeki bu kuruntulardan kurtulmak için test aldım yaptım idrarı damlatır damlatmaz anında 2 çizgi oldu gözlerime inanamadım ve tekrar eczaneye gittim ve farklı bir marka aldım oda anında 2 çizgi çıktı:sm_cool: şok oldum çok şaşırdım ve inanılmaz mutlu olduk eşimle ama bir yıldır bekliyorumya hala inanamıyorum allahımın izniyle bugün kan tahlili vericem ve aklımdan hep sizler geçtiniz allahım inşallah sizede nasip etsin çok istedim çok şükür oldu gözüyle bakıyorum bundan sonra allahımdan tek dileğim daha vardır oda sağlıklı olması sizleri çok seviyorum arkadaşlar a.s.
Canım biraz daha iyileşmene sevindim
dikkat et kendine
tesbihlere selam
bebişe selamzemuszemus
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN KENDİNE ÇOK DİKKAT ET NE OLUR BİTANEM BİZDE SENİ ÇOK ÖZLEDİM TATLIM AMA OLSUN SEN YETERKİ İYİ OL DİNLEN HEP OLURMU BEBEĞİM SENİ ÇOK SEVİYORUZa.s.
günaydın tatlım benden ümidinizi kesin hastalandım maalesef çok moralim bozuk senağlama
cnm bnm nasıl sevindim anlatamam sıra bizde demiştin hatırlıyosan kızııııııııııım bu incir küründe var bişiiiii sanada banada o vesile oldu baksana kızlar sizlerde deneyin zararlı çıkmazsınız ben dr a incir kürünü anlattım saçmalık onlar dedi ben aldırmadım tabiiii
inş saglıklı bi bebiş olur darısı tüm arkadaşlara öptüm opuyorumnanaktan
NİİİİİLLLLLLSEEEEEE:ecrin_bebek::CüvCüv:
canım benim gözüüüüüün aydıııııın:teytey: :teytey: :teytey:kaydirigubbakcemile3
ay nasıl sevindim anlatamam sana
Canım tekrar tekrar gözün aydın
Rabbimsaklasın
testte çift çıktıysa hiç kana bile gerek yok çünkü onların yanılma ihtimali hamileliğin olmaması durumunda
Yani hamile isen çift çizgi çıkar
Canım çok ama çok mutlu oldum
Rabbim inşaalllaaaaaah sağ sağlim kucağına almayı cennet kokusunu içine çekmeyi nasip eder:Saruboceq:
Bana da dua et olur mu canım???
Ben de bu duyguyu yaşayayım
kaydirigubbakcemile3
günaydın tatlım benden ümidinizi kesin hastalandım maalesef çok moralim bozuk senağlama
canım benim çok sağol çok mutluyum bende evet önce allahım sonra incir diyorum bende bu arada sen iiyisin umarım öptüm kocaman haaaaaa kandada baktırdım 4 haftalık alkisalkisalkis