- Konu Sahibi EstetikEditor
- #4.401
Kız nilseee ve yoksun yok bişiy sorcam size
Ben geçen ay adetime 15 gün kala soğan suyuna başladım
( tabii kabuklu yapmışım ama olsun su içimş oldum sanırım öylesinin faydası yokmuş)
Bir hafta adet oldum
bu da ömrümde bir iklti çünkü 21. günde adet oldum
Bebek düşüncesinden önce hep 28 günde birdi
Bebek düşüncesinden sonra 25 ile 34 gün arasında gitti geldi
Neyse lafı uzattım gene b.ö ve b.s diye
o rada saraçoğlu ile görüştüm
Soğanı tekrarla ve incir havuç kürüne başla dedi 25 yap dedi
ama ben soğanı tekrarlamadan incir havuca başladım
netten bulduğum kadarı ile incir havuç günde bir kere aç karna sabahları içiliyo
Siz nasıl ayptınız??
Bana bi anlatsanıza yaaaa
canım ben aynen şöyle yaptım 15-16 adet kuru inciri hergün paraya kıyıp ki feda olsun aldım yarım lt kaynayan suya ikiye böldüm böldüm attım 20 dakika kaynattım günde 2 defa sabah akşa ki ilk yaptığım ramazandaydı sahurda ve iftarda aç karnına diktim tepeme 21 gün uyguladım havuç kullanmadım 7 gün ara verdim eylül 20 de falan tekrar başladım ama onu az yaptım 10 gün falan yaptım bu arada ben yumurta sayımın fazlalaştığını hissetmiştim yumurtlama tarihim geçince yeter artık dedim bıraktım önce kurban olduğum allahımın rızasıyla sonrada incirin aracılığıyla olduğunu düşünüyorum geçen ay doktoruma gidince sanki 1 yumurta çatlamış demişti eylülde gitmiştim ve adetim 11 gün geçmişti ama sol tarafta tekrar büyüyen vardı bitane o ay olmadı ve eylül sonu ekim başı gibi oldu sizde deneyin bence canlarım yoksunyok nasıl yaptı bilmiyorum ama alkisalkisalkis