Gebe kalamıyorum. Artık psikolojim çok bozuldu.

esraggg

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2014
32
19
288
30
Arkadaşlar selam. Üç yıllık evliyim dördüncü yıla girdik. Bir yıl kadar korunduk sadece ve sonrasında çocuk yapmaya niyetlendik. Biraz denedik ve olmayınca endişelenmeye başladım ben artık. Bir yıl deneyip olmayınca başladık araştırmaya. Rahim filmi , hormon tahlilleri vs derken aşılamaya karar verdik. Herhangi bir problem yoktu eşimde de bende de. İki kez aşılama yaptırdık olmadı. İkinci aşılamadan sonra altı ay geçti. Biraz doğal şeyler denemek istedim. Bir problem yoktu çünkü. Tüp bebeğe başlayacağım ama hem çok geriliyorum hemde sonuçtan korkuyorum. Böyle olan arkadaşlar hem dertleşelim hem belki bi çözüm bulan arkadaş vardır bizde deneyelim. Çünkü artık çok kötü hissediyorum ve kimseylede paylaşamıyorum.

Aynen öyle maalesef. Bi sebep olsa ona göre araştırma falan yaparım en azından ama yok. Senin de mi

Bizimde 3 sene buçuk sene oldu evleneli sadece ilk 3 ay korunmuştuk sonra her ay gelen kirmizilarla karşılaştık. Etrafımda benimle yada benden sonra evlenen herkes çocuk sahibi oldu eee senin ne zaman bekleme artık yap bitane sende bıdı bıdısına başladılar. Bende hep tiye alarak cevap verdim yapması çok kolay önemli olan bakabilmek falan diye ama bir zaman sonra İnsanin ister istemez psikolojisi bozuluyor. Bide herkes " aklına takma kafandan çıkarttığın anda olur " demez mi o daha da sinir bozucu. Maksadım asla seni ümitsizliğe kaptırmak değil yanlış anlama inan bende o kadar doluyum ki bu konudan dolayı paylaşıp içimi dökmek istedim sadece

Bende 3 kere düşük yaptim rahim ameliyatından çıktıktan sonra doktora keşke hamile kalamasaydim o zaman bu kadar üzülmez dm hep umut oluyor sonunda kötü sonuçlar oluyor diyip ağlamıştım doktorda başkalarının hastalığına özenme demişti çünkü çevremde çocukları olmayan kişiler bile 4 6 sene sonra hamile kalıp doğum yaptılar bende ise hep düşük oluyor

Bak canım evet zor biliyorum bu durumu yaşayan binlerce kadın var. Özellikle çevrende sana dönen bakışları hissedebilirsin. Onları önemseme çünkü Allah herşeyin vaktini saatini biliyor. Sen sadece şükretmeye dua etmeye devam et.
Allah sana gerçekten de umudunu kestiğin bir anda vericek. Bu dediğimi yanlış alma ama bu gerçekten de böyle. Evet düşünmemek imkansız ama bir dene. Kendini Rabbine bırak. Bu belki 10 yıl sonra ,belkide 1 yıl sonra belki 1 ay sonra belki 1 Gün sonra belkide 1 saat sonra olucak. Tam herşey bitti derken yeniden başlayacak. Merak etme İnşallah Rabbim en yakın zamanda sana da verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…