Gebe kalamıyorum

Nurella42

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2022
516
1.513
63
27
Kızlar merhaba. 1 buçuk yıldır evliyim. Hiç korunmadık. Evlendiğimiz günden beri de çocuk istiyoruz. Bütün tetkiklerin yapıldı pcos denmişti onu da yendim en azından azalttım. Adet düzensizliği vardı onuda düzene soktum. Hsg filmi çkildi bi sıkıntı görülmedi. Eşime test yapıldı hiç bi sıkıntı çıkmadı. Biz gibi olup da evlat sahibi olanlarınız var mı neler yaptınız anlatır mısınız? :)

Bende pkos hastasıyım. Aylarca yumurtalama çatlatma tedavisi gördüm cevap alamayınca tedaviye ara verdim ve çok şükür ki ara verdiğim ay gebe kaldım rabbim size de nasip etsin inşallah ama doktorunuzda yumurtalama takibi yaptırın ve düzenli ilaçlar kullanın. Pkos geçmez sadece etkisini bastırabilirsiniz

Yaa ne güzel yaşı uzun olsun inşallah hayırlı evlat olsun :) bugüne kadar gittiğim her doktor bi sıkıntı yok diyip tüp bebek merkezine yönlendirdi kimse ne ilaç ne başka bişey söylemedi de uygulamadı da malesef. Yarın tekrar gideceğim bakalım

Eğer hiçbir sebep olmadığı halde olmuyorsa kesinlikle tüp bebek düşünmeyin. Doktorlar kolay yoldan hemen tüp bebek derler. Benim de aynı şekilde bir sebep olmadığı halde olmadı. Daha sonra doğal yolları araştırırken instagramda Mehmet Fatih karslı diye bir doktoru gördüm. Onun ürünlerini kullandığım ay hamile kaldım. Öncelikle doğal yolları denemenizi tavsiye ederim

Mehmet hocanın ilaçları kullanıyorum takip de ediyorum eşimi inandıramıyordum adetimi o takviyelerle düzene koyunca inanmaya başladı. Rabbim evladını bağışlasın size :) dualardan unutmayın bize olmayan herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar :)

Amin inşallah. Rabbim size de isteyen herkese de nasip eder inşallah. Kafanızdan çocuk düşüncesini atın, takviyeleri de kullanın, bol su için olur inşallah

Amin inşallah. Rabbim size de isteyen herkese de nasip eder inşallah. Kafanızdan çocuk düşüncesini atın, takviyeleri de kullanın, bol su için olur inşallah
Allah razı olsun inşallah. Eskisi kadar düşünmüyorum çok şükür kafamı dagıtmaya başladım bi gün hayırlı haber alırsam inşallah yazarım buraya da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…