- 23 Ekim 2023
- 69
- 26
- 8
- 24
- Konu Sahibi zellismiyyy
-
Bende 2 yıldır evliyim henüz hamile kalamadım 1 kere dış gebelik oldu sadeceHamile kalamıyorum
2 yıldır evliyim hiç korunmadık doktor eşimde de bendede sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşayanınız var mı
Hamile kalamıyorum
2 yıldır evliyim hiç korunmadık doktor eşimde de bendede sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşayanınız varmı
Umarım en kısa sürede en hayırlı zamanda , sağlıkla bebiş haberlerini alır ve kavuşursunuz Allah'ın izniyleBende 2 yıldır evliyim henüz hamile kalamadım 1 kere dış gebelik oldu sadece
Amin inşallahUmarım en kısa sürede en hayırlı zamanda , sağlıkla bebiş haberlerini alır ve kavuşursunuz Allah'ın izniyle
Rahim filmi çektirdiniz mi? Eşinizinde sperm testine bakıldı mıHamile kalamıyorum
2 yıldır evliyim hiç korunmadık doktor eşimde de bendede sorun olmadığını söyledi bu durumu yaşayanınız varmı
Rahim filmi çektireceğim eşimde sperm testi verdi hiç bir sıkıntı çıkmadı ovitrelle ile 3 kere yumurta çatlatma oldum yine olmadıRahim filmi çektirdiniz mi? Eşinizinde sperm testine bakıldı mı
Amin inşallahUmarım en kısa sürede en hayırlı zamanda , sağlıkla bebiş haberlerini alır ve kavuşursunuz Allah'ın izniyle
Rahim filmi çok önemli. Tüplerle ilgili herhangi bir şey varsa ona göre bi tedavi yöntemi belirlenir.Rahim filmi çektireceğim eşimde sperm testi verdi hiç bir sıkıntı çıkmadı ovitrelle ile 3 kere yumurta çatlatma oldum yine olmadı
Canım bende 3 senedir evliyim. Yaklaşık 2 senedir istiyoruz. Bir kimyasal var bende de. Üzerine hamile kalamadim rahim filminde ise iki tüpüm de kapalı çıktı. Yani demem o ki hicbirseyim yok deme . Bütün tetiklerini yaptır.Amin inşallah
Bende iki yıllık evliyim ilk evlendiğim zamanlar eşimde sorun vardı daha sonra ben test yaptırdım bende bir sorun çıkmadı ikimizdede sorun yok yanı birkaç ay denedik olmadı doktora gittik çatlatma iğnesi yaptırdı o da tutmazsa tüplere bakilicakHamile kalamıyorum
Canım bende rahim filminden sonda hamile kaldım umudunu kaybetme ve akışına bırak benim amh degerim düşük ve tupum de tikaliydi tup bebek tedavisine başlayacaktım doğal yolla hamile kalamazsın demislerdi Allah ol deyince oluyor bol dua et ve akışına bırak kesinlikleHamile kalamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?