LEEP VE AŞILAMA

Mira1818

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
39
Puanlar
98
merhabalar,

1,5 yıldır gebe kalamıyorum. Tüm testler normal geldi ve açıklanamayan infertelite kategorisindeyim. Bugün 2. Görüş için doktora gittim o da herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Fakat 2019’da leep operasyonu geçirdiğim için doktor rahim ağzımın daralabileceğini ve sperm geçişini zorlaştırabileceğini söyledi ve aşılama önerdi. Leep geçiripte uzun süre gebe kalamayıp aşılamayla başarılı gebelik geçiren varmıdır aranızda?

merhabalar,

1,5 yıldır gebe kalamıyorum. Tüm testler normal geldi ve açıklanamayan infertelite kategorisindeyim. Bugün 2. Görüş için doktora gittim o da herşeyin yolunda olduğunu söyledi. Fakat 2019’da leep operasyonu geçirdiğim için doktor rahim ağzımın daralabileceğini ve sperm geçişini zorlaştırabileceğini söyledi ve aşılama önerdi. Leep geçiripte uzun süre gebe kalamayıp aşılamayla başarılı gebelik geçiren varmıdır aranızda?
Merhaba ben de şubat ayında Leep oldum geçtiğimiz haziran ayında da aşılama oldum ancak biyokimyasal oldu ne yazık ki. Bir ay dinleneceğim ve ağustos ayında tekrar olacağım nasip olursa. Bana aksine şöyle denilmişti, Leep öncesi orada ki enfekte alan sperm geçişini zorlaştırabilir Leep ile temizlendikten sonra gebe kalmayı kolaylaştırabilir. Benim duyduğum ve anladığım bunlarla pek ilgisi yok çünkü Leep olup gebe kalan onlarca yüzlerce kişi var. Sürecinize inanarak pozitif odaklanın inşallah nasip olur hepimize🫂

Back