Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşin doktora gitti mi onunda muayene olması gerekiyorMerhaba ben 1.5 yıldır evliyim bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik oluşmadı özel doktorada gidiyorum herhangi bir sorun görünmedi bu ayda yumurtlamayı yakalayamadik ama akıntım 21 Eylül'de oldu yumurtlamam da 23 gösteriyor acaba gebelik oluşmuş olabilir mi
Bende 8-9 ay hamıle kalamadım bende bır sorun gorunmedı esımde cıktı sorun sımdı tup bebege basladık 1.5 yıl uzun bır sure esınız mutlaka bır sperm testı versınMerhaba ben 1.5 yıldır evliyim bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik oluşmadı özel doktorada gidiyorum herhangi bir sorun görünmedi bu ayda yumurtlamayı yakalayamadik ama akıntım 21 Eylül'de oldu yumurtlamam da 23 gösteriyor acaba gebelik oluşmuş olabilir mi
Tiroid değerleriniz iyi mi ? Yüksek olunca gebeye kalmaya engel diye biliyorum. Ovülasyon testi kullanıyor musunuz? Fazla kilonuz var mı bunlar da etkiliyor maalesefMerhaba ben 1.5 yıldır evliyim bugüne kadar hiç korunmadık ama gebelik oluşmadı özel doktorada gidiyorum herhangi bir sorun görünmedi bu ayda yumurtlamayı yakalayamadik ama akıntım 21 Eylül'de oldu yumurtlamam da 23 gösteriyor acaba gebelik oluşmuş olabilir mi
Tiroid değerleriniz iyi mi ? Yüksek olunca gebeye kalmaya engel diye biliyorum. Ovülasyon testi kullanıyor musunuz? Fazla kilonuz var mı bunlar da etkiliyor maalesef
Aslında doktor sperm testi istedi eşimden ama bir türlü gidemediEşin doktora gitti mi onunda muayene olması gerekiyor
Eşimden istedi doktor ama gidemedi bir türlü bu ay gitmesini isticem tekrar bakalımBende 8-9 ay hamıle kalamadım bende bır sorun gorunmedı esımde cıktı sorun sımdı tup bebege basladık 1.5 yıl uzun bır sure esınız mutlaka bır sperm testı versın
Bencede mutlaka baktırın eger cok dusuk degılse ılaclarla duzelıyor ıhmal etmeyın bızımkı cok dusuktu bır de gunumuzde maalesef bu tur sorunlar cok ama herseyın cozumu var ınsallah hersey gönlünüzce olurEşimden istedi doktor ama gidemedi bir türlü bu ay gitmesini isticem tekrar bakalım
Evet hormon testimde temiz, ovulasyon testi de birkaç defa kullandım tam pik anında değerlendirdim ama yine olmadi birde zayıfım ya 52 kilo falanımTiroid değerleriniz iyi mi ? Yüksek olunca gebeye kalmaya engel diye biliyorum. Ovülasyon testi kullanıyor musunuz? Fazla kilonuz var mı bunlar da etkiliyor maalesef
Bencede mutlaka baktırın eger cok dusuk degılse ılaclarla duzelıyor ıhmal etmeyın bızımkı cok dusuktu bır de gunumuzde maalesef bu tur sorunlar cok ama herseyın cozumu var ınsallah hersey gönlünüzce olur
Çok teşekkür ederimBencede mutlaka baktırın eger cok dusuk degılse ılaclarla duzelıyor ıhmal etmeyın bızımkı cok dusuktu bır de gunumuzde maalesef bu tur sorunlar cok ama herseyın cozumu var ınsallah hersey gönlünüzce olur![]()
![]()
Gitmesi gerekiyor sonuca göre bir plan yapılırAslında doktor sperm testi istedi eşimden ama bir türlü gidemedi
Hayırlısı olsun inşallah nasip olurKızlarrrr beklenen adetim 7 Ekim sol kasığımda sürekli bir kasılma batma oluyor daha önce korunmadigim halde gebelik oluşmamıştı bu ay farklı hissediyorum gebelikten şüpheleniyorum