Teşekkür ederim amin inşallah49 la öğrendim bendesağlıkla gelsin bebeğin
Pazartesi akşamı gitmiştim bugün gittim 2 gün olmadı tmKaç gün sonra gittiniz ki
2 günde bu 2 katı artıyı diyorlar bende pazartesi gittim 300 çıktı işte haftaya Salı ultrasona gidicem direk yapmıyorum kan testi yükselişine bakmak için stres yapıyorum sonra bence sende yapma bekle biraz daha çok yeni senindePazartesi akşamı gitmiştim bugün gittim 2 gün olmadı tm
Hamilesiniz hayırlı olsun ben 34 le öğrendimGebe kaldığınızı öğrendiğinizde beta hcg değeri kaçtı acaba? Benim 301 çıktı değerim
Siz ilk haftadan öğrenmişsiniz o zamanHamilesiniz hayırlı olsun ben 34 le öğrendim
Siz ilk haftadan öğrenmişsiniz o zaman
Evet aslında adetin dördüncü günü öğrendim amaSiz ilk haftadan öğrenmişsiniz o zaman
Anladım inşallah hayır artışlar olurEvet aslında adetin dördüncü günü öğrendim ama
26 haftamizdayizAnladım inşallah hayır artışlar olur
Maşallah amin amin inşallah26 haftamizdayizdarısı size olsun
Bende ilk testimi 34.62 yle ögrendim pazartesi çarşamba bida yaptık 90.4 sizce normal mi bende bugün gitcem kadın doğum a49 la öğrendim bendesağlıkla gelsin bebeğin
Evet güzel artmış 2 günde tekrarla kan testini 2 katı artması gerek inşallah sağlıkla ilerler canımBende ilk testimi 34.62 yle ögrendim pazartesi çarşamba bida yaptık 90.4 sizce normal mi bende bugün gitcem kadın doğum a
Sağol canım inşallah bu 2ci çocuğum olacak inşallah tutunursa bugün kese görünür mü adet tarihime göre 5+1 günlük ama geç döllenme olabilir dedi sağlık ocağı doktoruEvet güzel artmış 2 günde tekrarla kan testini 2 katı artması gerek inşallah sağlıkla ilerler canım
6. Haftadan sonra görünür kese sanırım bilemiyorum hayırlısını versin rabbim hakkında canımSağol canım inşallah bu 2ci çocuğum olacak inşallah tutunursa bugün kese görünür mü adet tarihime göre 5+1 günlük ama geç döllenme olabilir dedi sağlık ocağı doktoru
Merhaba kizlar. Ben anlamiyorumGebe kaldığınızı öğrendiğinizde beta hcg değeri kaçtı acaba? Benim 301 çıktı değerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?