Gebe kalanlar beta hcg?

Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim tekrar beta hcg bakıldı 98 çıktı ilk tahlildede 63 çıkmıştı çok az yükselmiş başına gelen varmı acaba

Pazartesi akşamı gitmiştim bugün gittim 2 gün olmadı tm
2 günde bu 2 katı artıyı diyorlar bende pazartesi gittim 300 çıktı işte haftaya Salı ultrasona gidicem direk yapmıyorum kan testi yükselişine bakmak için stres yapıyorum sonra bence sende yapma bekle biraz daha çok yeni seninde

Ya benim ağrılarım vardı bana ondan yaptılar ama gitmeyecegim stres oldum

Sağlıkla kucağınıza alın inşallahbenim de adetim 5 gün gecikten sonra beta hcg yaptırdım 511 çıktı değer daha kese göremedik ben de korkuyorum sizce bu değer iyi mi 3 hafta sonra gel dedi inşallah görünür kese

Merhabalar, ben 15 haziranda gebelik şüphesi ile kan testi verdim. Beta hcg 286 çıktı. Doktor hamile oladabilir olmayadabilir dedi. Bugün tekrar verdim kan. 4 gün geçti. Beta hcg 2621 çıktı. Bu artış normal midir. Doktor ultrasonda kese gözükmüyor ama kalınlık var dedi. 2621 hcg değeri normalde 5haftalık gebeler için gözüküyor ama doktor bana hamilelik çok yeni dedi. Bir de kese oluşumu 5.haftaya kadar oluyormuş. Beta hcg değeri ile kese olmaması arasında bir dengesizlik mi var acaba? Bilenler paylaşabilir mi benimle

Bende ilk testimi 34.62 yle ögrendim pazartesi çarşamba bida yaptık 90.4 sizce normal mi bende bugün gitcem kadın doğum a
Evet güzel artmış 2 günde tekrarla kan testini 2 katı artması gerek inşallah sağlıkla ilerler canım

Evet güzel artmış 2 günde tekrarla kan testini 2 katı artması gerek inşallah sağlıkla ilerler canım
Sağol canım inşallah bu 2ci çocuğum olacak inşallah tutunursa bugün kese görünür mü adet tarihime göre 5+1 günlük ama geç döllenme olabilir dedi sağlık ocağı doktoru

Sağol canım inşallah bu 2ci çocuğum olacak inşallah tutunursa bugün kese görünür mü adet tarihime göre 5+1 günlük ama geç döllenme olabilir dedi sağlık ocağı doktoru
6. Haftadan sonra görünür kese sanırım bilemiyorum hayırlısını versin rabbim hakkında canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…