gebe kalanlar

melo48

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
14
18
3
39
kızlar merhaba uzun bı aradan sonra yıne bı sorum olacak hamıle olan arkadaşlara 30mayısta dr gıttım kan tahlılı vererek hamıle oldugumu öğrendım.beta hcg 102,50 cıktı sızce normal bır deger mı dr hamılesın dedı tebrık ederım dedi 2 hafta sonrasına randevu verdı okadar. kafam cok karısık tedırgınım yanı yardımcı olursanız sevınırım :) daqha cok kucuk oldugu ıcın ultrasonda bakmamıs olabılır mı

Daha cok kucuk canim en az 2binli degerlerde görünür kese. 48 saat sonra kan testini tekrarlayip kan degerin 2 kati artmis mi diye kontrol edebilirsin. Saglikla kucagjna al evladini insallah

yarın ozel bır hastaneye gıtcem artık bıde orda bakılsın cok tesekkür ederim cevabın için :)

bu benım 2. gebeliğim 4 sene sonra oldu 1. gebeliğim 8 haftalıkken kalp atısnı duyamadık 7 haftalıkken ölmüş....
oyuzden korkuyorum bsıy olacak dıyee... kafamıı rahatlatmak ısıtıyorum ama ınan hıc rahat degılım... dr hesaplamalarına göre 30mayısta 4 hafta 6 gunluktum suan 5 hafta 1 gunlugum ama bilmiyorumm yarın ola hayırola dıyelim

bende perşembe gunu ögrendım cumartesi tekrarladık pazarteside test yapıldı yarın ilk defa dr kontrole gidecem inşallah bebişi görürürüz.

sanada hayırlı olsun canım dıkkat et agır kaldırma

Geç dollenme olabilir canım sen minigini Allaha emanet et. Bol bol dua et su mubarek gunlerde insallah size bağışlasın Rabbim

bende perşembe gunu ögrendım cumartesi tekrarladık pazarteside test yapıldı yarın ilk defa dr kontrole gidecem inşallah bebişi görürürüz.

sanada hayırlı olsun canım dıkkat et agır kaldırma
canım sanada hayırlı olsun sağlıklı sıhatli, bebeğin dunyaya gelir insallah sanırım benım kan tahlıl bıraz dusuk oyuzden 2 hafta sonra dedı valla okadar ıcım sıkıldı kııı sankı hamıle değilim gibi hıssediyorumm 2 gundıur moralim bozuk ve aglıyorum

hayır hiçte düşük değil

benımkı daha düşüktü 2 gun 2 gun tekraradık saglıklı yukseldıgını izledik çok şükür

sende 2 gun arayala tekrarla inşallah yukselir

ayy inssallah yaa yarın dr gıtcem kan tahlili mutlaka ıster yıne haberdar ederim sızı :)5 hafta 1 gunluk olduk bıle ama gec döllendıyse kac haftalıgım onu ögrenmek lazım

hayır hiçte düşük değil

benımkı daha düşüktü 2 gun 2 gun tekraradık saglıklı yukseldıgını izledik çok şükür

hayır hiçte düşük değil

senın kactı beta hcg ilk öğrendiğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…