gebe kaldığını bilmeden ilaç kullananlar

anneolcamben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2013
9
1
6
35
Niğde

mrb arkadaşlar yarın 6 haftalık hamile olcam ve bi bebeğimin olduğunu 4 hafta 5 günlükken öğrendim. çok ağır bir soğuk algınlığı geçirdim malum soğuk bi memlekette görev yapmaktayım. K.B.B doktoruna gttğimde durumumu belirttim ve adet gecikmem var dedim ve kan testi verdik ve sonuç olumsuzdu bebek yoktu. haplarımı bi güzel kullandım. adet olmam içinde doktor adet söktürücü verdi ve 1 hafta kullan ve yine 1 hafta adet olmazsan gel dedi. ve gittiğimde çok düşük bi ihtimal ama dedi ultrasonla baktı ve 4 hafta 5 günlük gebeydim. sevinemedim ağladım çok ağladım. okadar hap. adet söktürücü.. çok endişeliyim.. aynı olaylar veya benzeri başından geçen warmı acaba bebeğime bi zarar gelirmi

ben de hamile olduğumu 5 haftalıkken öğrenmiştim. ancak belirtileri regl sancısına o kadar çok benziyordu ki, karın ve kasık ağrısı için 3 günde 5 tane falan apranax fort aldım. regl olamayınca en sonunda gittim test yaptırdım ve hamile olduğumu öğrendim. ben de aynen senin yaşadıklarını yaşadım. içim içimi yedi, kürtaj olmayı da düşündüm. doktoruma endişelerimi anlattım. hiç umursamadı bile. çok şükür sağlıklı bir oğlum oldu. şu an 2 yaşında.
çevremdekiler bana hep, hamileliğin ilk döneminin ya hep ya hiç olduğunu söyledi. yani ilaçlar zarar verse bebeği kaybederdin dediler. ne kadar doğru bilmiyorum ama doktorunla konuş. o sana en doğruyu söyler.

Çok şükür ki sağlıklı sıhhatli gelmiş bebeğin. allah bağışlasın. doktorum ik söylediğinde baya bi ağladım. bahsetti banada doktor ya hep ya hiç kuralından. ama işte annelik çok farklıymış bebeğime bşi olmasından kaygılanıyorum hep. sanırım bu doğuma kadar böyle devam etcek. doktorum daha bebeğin oluşmamış kese halinde dedi.. Tevekkül ALLAH demekten daha güzel bşi yok sanırım.

aslında mantıklı düşünürsen doğru. sadece bir kese şu an; ne bir organı var ne kolu ne bacağı. etkilese direk keseyi etkiler. ama dediğin gibi annelik içgüdüsü. bu hep var. doğuma gitmeden 1 gece önce sabaha kadar düşündüm acaba gözü var mı, burnu var mı diye... doğduktan sonra da değişmiyor... anne olarak hep bir şeylerden endişe ediyor insan. şu an 2. ye hamileyim yine aynı endişeler... sen içini ferah tut; doktorunu dinle. inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini...

İkimizde sağlıkla alalım kucağımıza inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…