- 28 Kasım 2021
- 10
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Mervemsi4747
Adetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdik ve içime boşaldı ve çıkarmadan devam etti ama ikinciyi içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı meraktan kafayı yicem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korunmazsanız her zaman hamile kalma ihtimaliniz var kafayı yiyene kadar korunsaydınız ya da en azından bir ertesi gün hapı alsaydınızAdetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdik ve içime boşaldı ve çıkarmadan devam etti ama ikinciyi içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı meraktan kafayı yicem
yumurtlamaniz düzenlimi adetiniz ne zaman. spermler iceride 3 güne kadar yasayabiliyor yumurtlama gunune denk gelirse kalabilirsiniz tabiAdetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdik ve içime boşaldı ve çıkarmadan devam etti ama ikinciyi içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı meraktan kafayı yicem
Bazen 4 5 gün gecikme oluyo adetim deyumurtlamaniz düzenlimi adetiniz ne zaman. spermler iceride 3 güne kadar yasayabiliyor yumurtlama gunune denk gelirse kalabilirsiniz tabi
Korunmak istemedi çünkü çocuk istiyorkorunmazsanız her zaman hamile kalma ihtimaliniz var kafayı yiyene kadar korunsaydınız ya da en azından bir ertesi gün hapı alsaydınız
Bende oğluma tek birliktelikle hamile kaldım bundada öyle olacak diye korkuyorum oğluma adetin bittikten birgün sonrası olmuştu onun üstüne hamile kaldm bundada 5 gün sonra birlikte olduk boşalıp çıkarmadan devam ettik bende istemiyorum korkuyorum kaldım diyeYUmurtlama tarihine denk gelmiş büyük ihtimalle hamile kalırsınız. Ben de tek korunmasız ilişkiyle hamile kaldım. Dizilerde tek birliktelikle hamile kalanlara gülüyordum denk geldi. Yaza doğru istiyordum erken gelmiş oldu.
8 ayda hamile kaldım bu tek seferde tutturanlara hayranimYUmurtlama tarihine denk gelmiş büyük ihtimalle hamile kalırsınız. Ben de tek korunmasız ilişkiyle hamile kaldım. Dizilerde tek birliktelikle hamile kalanlara gülüyordum denk geldi. Yaza doğru istiyordum erken gelmiş oldu.
kızım dogdugunda oğlum 4 yaşındaydı cok ta zor olmuyor yaşı büyük olunca rabbim sabrını veriyor test yaptinizmiAma ben istemiyorum 4 yaşında bir oğlum var daha çok küçük ikisi zor gelecek
Maşallah size hayırlı olsunBende oğluma tek birliktelikle hamile kaldım bundada öyle olacak diye korkuyorum oğluma adetin bittikten birgün sonrası olmuştu onun üstüne hamile kaldm bundada 5 gün sonra birlikte olduk boşalıp çıkarmadan devam ettik bende istemiyorum korkuyorum kaldım diye
Kişiye göre değişir tabi ama ben ilk kızım 4 yaşındayken korunmayı bıraktım sanki aradaki yaş farkı arttıkça çocukların bağları azalır gibi düşündüm ve kızımın artık daha rahat olduğunu düşünmüştüm. Arada hiç beklenmeyen 2 kaybım oldu, kızım 6 yaşındayken doğacak kardeşi. Yani kafamızdaki gibi olmuyor her şey. 5 yaş da çok az bir fark değil, 5 yaşındaki çocuk artık herşeyi yapabilir kapasitede.Ama ben istemiyorum 4 yaşında bir oğlum var daha çok küçük ikisi zor gelecek
8 ayda hamile kaldım bu tek seferde tutturanlar
Ben şu ana kadar 4 kez hamile kaldım dördü de ilk ayda oldu. Aşağı yukarı hepsinin oluş günlerini biliyorum. Bunu ne sağlıyor bilmiyorum ama kimi insanlar hamile kalmak konusunda çok şanslılar diyeyim :) bunun şans olduğunu düşünmüyorum ama hamile kalamamanın nasıl büyük bir stres olabileceğini tahmin ediyorum o nedenle açıkcası böyle olmayı tercih ederim.Oğluma seferde hamile kaldım ben 2. Si de öyle olacak diye korkuyorum
Ben oğluma tek seferde hamile kaldim8 ayda hamile kaldım bu tek seferde tutturanlara hayranim
Kafayı yeme sebebiniz nedir? Korunmasız ilişki hamilelik getirir sanki bilmiyorsunuz.Adetim bittikten 5 gün sonra ilişkiye girdik ve içime boşaldı ve çıkarmadan devam etti ama ikinciyi içime boşalmadı hamile kalma ihtimalim varmı meraktan kafayı yicem
İsteyen herkese nasip etsin inşallahBen şu ana kadar 4 kez hamile kaldım dördü de ilk ayda oldu. Aşağı yukarı hepsinin oluş günlerini biliyorum. Bunu ne sağlıyor bilmiyorum ama kimi insanlar hamile kalmak konusunda çok şanslılar diyeyim :) bunun şans olduğunu düşünmüyorum ama hamile kalamamanın nasıl büyük bir stres olabileceğini tahmin ediyorum o nedenle açıkcası böyle olmayı tercih ederim.