gebe kalma isteği ve korkular

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.560
706
333
36
Selam bayanlar.ben bebek konusunda kararsizlik yaşıyorum.doğum korkusu yaşıyorum.eşim de ben de ogretmeniz.ve ilerde bakıcı tutmak zorundada kalacağız.öncelikle bu doğum yapma korkusunu nasıl yenebilirim? ?

Selam bayanlar.ben bebek konusunda kararsizlik yaşıyorum.doğum korkusu yaşıyorum.eşim de ben de ogretmeniz.ve ilerde bakıcı tutmak zorundada kalacağız.öncelikle bu doğum yapma korkusunu nasıl yenebilirim? ?
Meraba canim :) cevap yazma istegi duydum birden ama nedenini bilemicem cunku ne hamileyim ne de dogum yaptim yeni evli sayilirim ve bi cocugum olsun bnde istiyorum Rabbim nasip ederse insaAllah. Evlenmeden once bnde bundan cok korkardim ama simdilerde nedense hicbi korkum yok tam bi istekle yola cikarsan bu korkularinin da kalmayacagini dusunuyorum Rabbim o sevgiyi duyguyu yasatinca korku diye bisey kalmaz emin olabilirsin

Arkadasa kesinlikle katılıyorum. Tam anlamıyla hazır olup gerçekten istediğinde içine düşen o ateş bütün korkularına göğüs germe cesaretini veriyor sana. Bu kendiliğinden olacak senin bir şey yapman gerek yok canım.

Ben bir yıl o korkuyu yaşadım ama boşunaymış sonraki 5 senem tedavilerle geçti çünkü.

Ertelemeyin, çok dert ediyorsanız psikolog ile görüşün. Günümüzün hastalığı kısırlık malum. Korkuları aşmaya çalışın

meraba kızlar yalnız değilmişim bende 5 aylık evliyim ve bende doğumdan çok korkuyorum

Kendinizce cok haklisiniz umarim en hayirli zamanda bebek sahibi olursunuz bende ucuncuye hamileyim dogum korkusu benide sardı ucuncu sezeryanim olacak Allah hepimizin yardimcisi olsun

kızlar doğumlara girmiş biri olarak söylüyorum ki girdiğim bütün doğumların süre açısından en baba süreni 10 dk yani en fazla 10dk da olup btiyor normal doğum için söylüyorum tabi o yüzden bence doğum anı korkutması szi sevgiler

Ne güzel. Valla arkadaşa korkma diyorum ama korkmamak mümkün değil hele ki ilk doğum. Ne yaşayacağımızı bilmemek daha ürkütücü. Ama sonuçta vücudumuz normal doğuma göre endeksli. Allah yardım etsin :) Herkese kolay hayırlı hamilelik ve doğum nasip etsin

Dogum korkulacak birsey degil,aksine hayatiniz boyunca sayili kez yasanacak bir mutluluk.
Merakla beklediginiz bebeginize kavusma ani sahiden anlatilmayacak birsey.
Hazir hissettiignizde fazla onemseyeceginizi sanmiyorum.

Günahlarımızdan da arınıcaz bununla ilgili hadisler var bunu düşününce rahatlıyorum ben Allah kolaylık versin sağlıklı olsunlar da gerisi mühim değil ilk de değiliz son da olmicaz herkes yapıyo bizim neyimiz eksik

Bende doğumdan çok korkuyorum Nasıl olacak ne olacak. Normal hayatta yapamam sezeryan istiyorum ben hissetmeyeyim bir anda olsun bitsin ben uyanayım istiyorum. Ağrı eşiğim çok düşük katlanamıyorum en ufak Ağrıya bile.

Aynen canım. Hatta şuan normal doğuma okadar çok destek varki bir kaç gün önce zeynep kamil hastanesinde sezeryan sonrası normal doğum bölümü açıldı

Simdi bakma firsatim oldu bayadir girmiyordum verdigim cevaba baktim da aylar once yazmisim Rabbim nasip edince oluyo cok sukur :) o mesaji yazdiktan 3 gun sonra hamile oldugumu ogrenmistim.. Dogumdan korkmaya hic gerek yok bnce ne bilim Rabbim onun sabrini verir muhakkak o guzel aglama sesini duyunca eminim insan unutur butun cektigi aci ve agrilari.. Allahim hayirli saglikli bi sekilde evlatlarimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin insaAllah cumlesine icinde de bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…