Gebe kalma şansım var mı?

Elfipts28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2021
27
7
1
29
Merhaba ben 27 ve 28 temmuzda lekelendim adet tam olmadım yani 28 temmuz akşamı hiçbişey gelmedi ve 29 temmuzda yıkandıktan sonra ilişkiye girdik eşimle hamile kalma şansım var mı lekelensem bile yumurtalar aşağıya iner mi gebelik şansım nekadar lütfen yardımcı olun çok istiyorum bir bebek sahibi olmayı ve bir sene oldu düğünüm olalı.

Bende acaba lekelensem bile yumurtalar aşağıya iniyormu hamile kalma şansım var mı çok merak ediyorum
Yumurtlayıp yumurtlamadığınızı bilmiyoruz ama. Yani lekelendiğiniz gün yumurtlayıp çatlamış olmalısınız ki, gebe kalabilin. Olmaz değil yine de ama bi ihtimal.

Yumurtlayıp yumurtlamadığınızı bilmiyoruz ama. Yani lekelendiğiniz gün yumurtlayıp çatlamış olmalısınız ki, gebe kalabilin. Olmaz değil yine de ama bi ihtimal.
Önceki gün lavaboya gittim peçeteye çok küçük nokta kadar kan lekesi geldi acaba yumurtlama olabilir mi

Bende acaba lekelensem bile yumurtalar aşağıya iniyormu hamile kalma şansım var mı çok merakediyorum

Önceki gün lavaboya gittim peçeteye çok küçük nokta kadar kan lekesi geldi acaba yumurtlama olabilir mi
Lh testlerinden alıp deneseniz yumurtlama zamanlarını çok iyi ayarlayabiliyorsunuz. Benim arkadaşım buna dikkat ederek 3.ayda hamile olduğunu öğrendi

Reactions: The
Her eczanede bulabilirmiyim ki acaba bu ara da verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
İnşallah hamileyim demekte nasip olur rabbim nasip etsin inşallah
Yumurtlama döneminde şeffaf akıntı ve kasık ağrısı oluyor. Çok nadir kanama da olabiliyormuş. Net bir şey demek doğru olmaz
Eczaneden bakıcam şimdi erken gebelik testi falan alıcam

İnşallah hayırlısı olsun sizin içinde rabbim en kısa zamanda nasip etsin bebek isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…