gebe kalma yolunda hissettiğim duygular istekler, dertleşme.

Yorguncicekpcoslu

Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2024
251
120
23
24
Merhaba yorgunçiçek pcoslu ben…Gerçekten yorgun bir çiçek.. 2 senedir verdiğim gözyaşlarım emeklerim, ve hala devam eden tedavi sürecim… Evlenmeden önce hem eşimle bebek emojileriyle isteğimi belli ederdim. Anne olmak en büyük hayalimdi. O zaman bile elimi karnıma götürürdüm. Hemen olcak sanıyordum. Ne bileyim benim imtihanım olacağımı. Pcos hep bende vardı, adetim düzensizdi. Hiç önemsemedim. Hatta geç olmak hoşuma gidiyordu, işteyken zorlanıyorum diye. Ama nerden bilebilirdim 2 senedir bir kere ilaçsız adet görememeninn verdiği acıyı…
Evlendikten sonra bebek istiyorum diye hiç korunmadım. Birkaç aya umursamadım. Sonra doktora gittim pcos dedi, takviye verdi kullan dedi içtim. Bir düzelme olmadı.. 1 seneye kadar testler ümitler derken klomen kullandım. Tutmadı.. yumurtam da varken. Sonra olmamaya devam edince eşim test verdi ileri hız 5 çıktı. Hop sorun 2 çıktı. Takviye içti düzelme olmadı. Denemeler tarlusallat doktorlar… geçen 2 sene.
Sonra eşim proxeed kullandı ileri hızı 39 oldu.Rahim filmi çekildim bende. Nisanda.. tüpler açık hadi tekrar deneyelim dedimm. Pat 6 cm kist. 2 ay Yasmin tedavisi verildi. Tam olucak derken pat bir engel. Olucakmı olmayacak mı herşey Allahtan. Ama çok istiyorum lütfen bana dua edin. Tek eksiğim bu. Dünyalık hiçbirşey istemedim. Ama bu kendi isteğimle olacak birşey değilmiş Allah nasip ederse oluyormuş nolur dua edin Allah bana nasip etsin. Bu ay yasmin son ayı. Saydım 4 günüm kaldı. Sonraki âdette kontrol var. Kistim erimiş olsun ve sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gebe kalayım ve bu yorgunluğuma değsin. Lütfen 🙏 Allahım yeri göğü yaratan sensin. Senin katından hayırlı bir bebek istiyorum.

İnşallah dualarınız duyulur stres yapmayin lütfen gerçekten herşeyin başı stres inanin bende 13 aylık evliyim hiç bir problem yok yine olmuyor henüz bende yine bir döngü sonunda olacak miyim diye bekliyorum ama umut etmeye çalışıyorum etrafımda da platformda da tam ümidi kestiği anda pcos yada benzeri hastalıklarda üç dört sene sonra doğal yolla hamile kalan çok fazla insan var bu bana umut oluyor ummarim güzel sonuçlar alacaksıniz dualarım sizinle sizde bana edin lütfen Rabbim bu sevinci bizlere yaşatsın 🥰 🥰

Merhaba yorgunçiçek pcoslu ben…Gerçekten yorgun bir çiçek.. 2 senedir verdiğim gözyaşlarım emeklerim, ve hala devam eden tedavi sürecim… Evlenmeden önce hem eşimle bebek emojileriyle isteğimi belli ederdim. Anne olmak en büyük hayalimdi. O zaman bile elimi karnıma götürürdüm. Hemen olcak sanıyordum. Ne bileyim benim imtihanım olacağımı. Pcos hep bende vardı, adetim düzensizdi. Hiç önemsemedim. Hatta geç olmak hoşuma gidiyordu, işteyken zorlanıyorum diye. Ama nerden bilebilirdim 2 senedir bir kere ilaçsız adet görememeninn verdiği acıyı…
Evlendikten sonra bebek istiyorum diye hiç korunmadım. Birkaç aya umursamadım. Sonra doktora gittim pcos dedi, takviye verdi kullan dedi içtim. Bir düzelme olmadı.. 1 seneye kadar testler ümitler derken klomen kullandım. Tutmadı.. yumurtam da varken. Sonra olmamaya devam edince eşim test verdi ileri hız 5 çıktı. Hop sorun 2 çıktı. Takviye içti düzelme olmadı. Denemeler tarlusallat doktorlar… geçen 2 sene.
Sonra eşim proxeed kullandı ileri hızı 39 oldu.Rahim filmi çekildim bende. Nisanda.. tüpler açık hadi tekrar deneyelim dedimm. Pat 6 cm kist. 2 ay Yasmin tedavisi verildi. Tam olucak derken pat bir engel. Olucakmı olmayacak mı herşey Allahtan. Ama çok istiyorum lütfen bana dua edin. Tek eksiğim bu. Dünyalık hiçbirşey istemedim. Ama bu kendi isteğimle olacak birşey değilmiş Allah nasip ederse oluyormuş nolur dua edin Allah bana nasip etsin. Bu ay yasmin son ayı. Saydım 4 günüm kaldı. Sonraki âdette kontrol var. Kistim erimiş olsun ve sağlıklı bir şekilde hayırlısıyla gebe kalayım ve bu yorgunluğuma değsin. Lütfen 🙏 Allahım yeri göğü yaratan sensin. Senin katından hayırlı bir bebek istiyorum.
Oyyyy canımsın inşallah sağlıkla rabbim nasip eder bende de pcos var ama düşük yapıyorum bünye olarak çok yoruldum eşim çok istiyor bende istiyorum ama olmuyor rabbim bı bildiği var demekki daha zamanı var diyorum kendi kendimi avutuyorum ama herkes hep sorduğunda içim buruk oluyor bizde istiyoruz olmasını sormanın bı anlamı varmı o kadar saçma sapan şeyler soyluyolar ki piskolojikmen insan sürekli düşünüyor

Benim 13 cmdi kistim stresi hayatımdan çıkardım yavaş yavaş küçüldü moralini yüksek tut rabbim inşallah bı an önce sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim sana ikiz gebelik nasip eder

Pcoslu olmak nasıl bir duygu seni çok iyi anlayabiliyorum.Kendimi bildim bileli ilk adetimden bu yana asla düzenli adet olamadım.evlendikten bir süre sonra bebek istediğim için korunmayı bıraktım ve 1.5 sene korunmasız ilişkiyle hamile kalmadım bir sürü doktora gittim hepsi söktürücü yazıp yolladı.Son gittiğim doktorum sağolsun gerçekten ilgilenen bir doktor o zaman buldum ve bana duphaston verdi onu da panik atağımı tetiklediği için 3 ay içmem gerekirken 2 ay zorla içebildim ama sürpiz bir şekilde tam doktora gidip ilacı değiştirelim içemiyorum diyecekken hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah rabbim dualarını kabul etsin en kısa zamanda sağlıkla bir bebişin olsun.ama lütfen kendini üzüp kafayı aşırı takma en çok bu etkiliyor gerçekten :KK200:

Yazdıklarınızı çok iyi anlıyorum. Ben de pcoa yok adetlerim çok düzenli. Oldu olacak oluyor her ay bekle bekle derken tam 5 yıl olmuş bekleyeli. İşte kafandan attığın dönem oluyor stresim bittiği dönem oluyor diyorlar ama ben inanmıyorum benim hiç düşünmediğim aylar çok oldu ama yine de olmadı. Çok istiyorsanız bence profesyonel destek alın tedavi olun beklemekle olmuyor

Back
X