- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
- Konu Sahibi eniyikadinoyuncu
Arkadaslar gebe kalmak istediginizde kontrole gittiniz mi? Kontrol sart midir? Ozel mi devlet mi daha iyi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kontrol şart değil bi kaç ay deneyin eğer olmazsa gidersiniz. Hamile kalırsanız da Adetiniz geçince evde test yapıp gidin doktora ilaçlara başlamak gerekiyo çünkü.
tam benlik bir konu. ben de bu ay gebe kalmaya çalışıyorum.Arkadaslar gebe kalmak istediginizde kontrole gittiniz mi? Kontrol sart midir? Ozel mi devlet mi daha iyi?
Gitmen daha iyi olur heralde kontrol açısından, hamilelikten 3 ay önce bebeğe yönelik vitamin takviseyi yapıyolar. Daha iyi hazırlanırsın :)Arkadaslar gebe kalmak istediginizde kontrole gittiniz mi? Kontrol sart midir? Ozel mi devlet mi daha iyi?
Bence gidin. Folik asit çok gerekli. Düşüğe neden oluyor eksikliği. Ve ilk 6 haftada alınmalı. Siz hamileliği öğrenince bile 5 haftalık oluyorsunuz geç kalmış olmayın.Hamile kalmadan once follik asit filan aliyormus kadinlar. Bir de bazi kan ve idrar testleri oluyormus. Siz yaptirdiniz mi?
Hamile kalmadan once follik asit filan aliyormus kadinlar. Bir de bazi kan ve idrar testleri oluyormus. Siz yaptirdiniz mi?
İlk ay hamile kalamayınca soluğu doktorda aldım evet. Sonuç tüp bebekle doğdu ikizlerim. akışına bırak lütfen....Hamile kalmadan once follik asit filan aliyormus kadinlar. Bir de bazi kan ve idrar testleri oluyormus. Siz yaptirdiniz mi?
Arkadaslar gebe kalmak istediginizde kontrole gittiniz mi? Kontrol sart midir? Ozel mi devlet mi daha iyi?
Doktora gitmeniz iyi olur aslında,kansızlık ,tiroit şeker gibi rahatsızlıklarına baktırırsınız,anne adayları genellikle hamilelik sırasında öğreniyorlar tiroitleri şekerleri varsa.Arkadaslar gebe kalmak istediginizde kontrole gittiniz mi? Kontrol sart midir? Ozel mi devlet mi daha iyi?
Şart değil ama gidilirse iyi olur. En azından bir smear testi yapılır. Hatta bence erken yaşlarda evlenmeden önce bile gitmek gerek jinekoloğa. Doğuştan olan kistiyle yaşayıp, 26 yaşında evlenip doktora gidince durumu öğrenen biliyorum.Arkadaslar gebe kalmak istediginizde kontrole gittiniz mi? Kontrol sart midir? Ozel mi devlet mi daha iyi?