Gebe kalmak icin dua

mancoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
138
80
Arkadaslar ben bi arkadasin bu paylasimini gordum 9 sene sonra bu duayla annesinin hamile kaldigini soylemis ve paylasmak istedim belki faydasi olur uygulayanlar olur diye ..

Kehf suresi 293 sayfa(civarlarinda, kurandan kurana degisiyo?) Besmele ile baslayip 11 sayfa meryem suresine kadar okunur ama meryem suresi okunmayacak. Bu sekilde 41 gun okunacak. Her gun 1 cay sekerine okuyacak, cay sekerlerini biriktirecek,yemeyecek! Adet goruyorsa ara vermeyecek baskasina okutacak cay sekerine ufurecek. 41 gun bittikten sonra 41 gun boyunca yarisini esi yarisi kendi yiyecek. Esinin cayina karistirsada olur kabul etmezse! Ve tabii bol dua edecek. Ben birde Cubbeli Ahmet hocadan dinledigimi yazayim, cift dikis olsun, Enbiya suresinin 87-88inci ayetlerini iliskiden once giyinikken 3defa okursaniz Rabbimin izniyle evlad sahibi olursunuz insaAllah, bircok kisi tarafindan denenmis ve deneyenler tesekkur icin geri aramis!!!! Aaaa birde Nisan ayında nisan yağmurlarini biriktirip içiniz, annem bunuda uygulamiş, googlea nisan yagmuru hadis yazarsaniz açıklamasi ile bulursunuz Rabbim hayirli evlad versin cümlemize.

Meryem Suresi ile birlikte Meryem Otu da taşıyın demişti Prof. Dr. Cevat Akşit Hoca. Ama anlamadığım nokta bu otu, 41 gün üzerimizde kesintisiz mi taşıyacağız yoksa sadece duaları okurken mi üzerimizde olacak?? Gittigidiyordan 20 TL'ye aldım bir türlü kullanmaya cesaret edemedim hala...

X