Gebe kalmak için ne yapmalıyım

nnnnnggggg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
8
0
1
29
Kızlar merhaba daha önce paylaşmıştım , gebelik çıkmadı ne yazıkki , aslında yumurtlamayı beklemeden biz 2 3 günde bir bazen 2 gün üst üste ilişki oluyor korunmuyoryz , bu süreçte ben folik asit kullansam daha çok etkisi olur mu ? Hızlı gebe kalmak için … birde reglime 3 gün var ve en son ilişkide acımsı bi koku geldi sebebi ne olabilir ?

Kızlar merhaba daha önce paylaşmıştım , gebelik çıkmadı ne yazıkki , aslında yumurtlamayı beklemeden biz 2 3 günde bir bazen 2 gün üst üste ilişki oluyor korunmuyoryz , bu süreçte ben folik asit kullansam daha çok etkisi olur mu ? Hızlı gebe kalmak için … birde reglime 3 gün var ve en son ilişkide acımsı bi koku geldi sebebi ne olabilir ?
Folik asitin hamile kalmayı kolaylaştırmada etkisi yok. Önemli olan şeyler şunlar ne zamandan beridir çocuk düşünüyorsunuz 1 yılı gecmediyse daha çocuk olmaması normal 1 yıla kadar bekletiyor doktorlar zaten. 1 yılı geçtiyse eşiniz de siz de muayene olmalısınız duruma göre tedavi yöntemi seçilir. Kokunun vs. Hiçbir anlamı yok, şöyle olabilir enfeksiyon durumunuz varsa çocuk olmasına engel olabilir doktora gidip gerekli ilaçları kullanıp enfeksyondan temizlenmeniz gerekebilir

Back