Aynı durumdan bende muzdaribim bende çok istiyorum ahh ahhh…Herkese merhaba hanımlar ben 6 aydır çocuk istiyorum 1 senedir de evliyim . 3 ay ovulasyon kullandım gebelik olmadı tavsiyelerinize tecrübelerinize ihtiyacım var . Bilgisi olanlar benimle bilgilerini paylaşabilir mi
Sen kaç aydır deniyorsunAynı durumdan bende muzdaribim bende çok istiyorum ahh ahhh…
Bu 6. Denememiz olucak bu ay canım Ovülasyon testi ile hareket ettim ama olmadıSen kaç aydır deniyorsun
Merhaba. Aşama aşama bunlari yapman gerek)Herkese merhaba hanımlar ben 6 aydır çocuk istiyorum 1 senedir de evliyim . 3 ay ovulasyon kullandım gebelik olmadı tavsiyelerinize tecrübelerinize ihtiyacım var . Bilgisi olanlar benimle bilgilerini paylaşabilir mi
Allah razı olsun sizde dua edinMerhaba. Aşama aşama bunlari yapman gerek)
1) stresden, beklentiden uzak dur. Akişina birak. Tedaviden daha etkili bir yol. Benden asili değilki dersen en azindan sayfalara fazla takilma. Ilişkiyi monotonlaşdirma
2) daha çocuk denemesine yeni başladiniz. Her ay hamilr kalma şansi 15 faiz zaten yumurtlama olsa dahi. Bu yuzden hemen tedavilere başvurmak yerine yaşiniz da musaitse zaman taniyin
3) ben artik çocuk istiyorum diyorsaniz adetin 3cu gunu hormon testi, kokulu renkli akintin varsa kültür, eşinin sperm testi, fazla da işi şansa birakmak istemiyorsan rahim filmi ( bunun için çok erken tabi) yaptirmalisiniz
4) sorun yoksa ne guzel sorun varsa doktor tedavisiyle yumurta gelişdirme vr çatlatmasiyla, ya da uygun gordugu yontemlerle tedaviye başla
5) kendin yapa bileceğin şey dengeli beslenme. Her ay gelişen yumurtanin temeli 3 ay oncesinden koyulur. Yani 3 ay dengeli kaliteli beslenirsen o sirada gelişmekde olan yumurtan da kaliteli olur. Sigara alkol birakilmali, trans yağlardan, rafine şekerlerden, hamur işlerinden uzak dur. Zeytin yagi kullan daha çok. Hergun ceviz, badem, yarim avokado, haşlanmiş yumurta, meyve, sebze yemeye ozen goster, bol su tuket. D vitaminini yoklat. Azsa muhakkak takviye al. Dogurganligin artmasinda, D, E vitaminleri, çinko, omega 3 çok gorev aliyor. Bunlarin takviyesini, folik asit kullanmayi ihmal etme. Haftada en az toplam 15 km yuruyus yap. Bu yumurtaliklarinin kanlamasini ve yumurtlamayi destekler. Basit egzersiler yap ama fazla zorlama. Uyku duzenine dikkat et.
6) son ve en onemlisi inan ve dua et
Herhangi bir sorun yok baktırdımÖncelikle gebeliğe engel teşkil edecek bir durum var mı onu kontrol ettirmenizi öneririm. Tsh ve amh gibi
TSH bu şekildeÖncelikle gebeliğe engel teşkil edecek bir durum var mı onu kontrol ettirmenizi öneririm. Tsh ve amh gibi
Amh?TSH bu şekilde
İnanir misin bende aynı senin gibiyim 3 aydir deniyoruz olmuyor 4. Ay olacak adetim bitince adetin 2. Günü bugün isteHerkese merhaba hanımlar ben 6 aydır çocuk istiyorum 1 senedir de evliyim . 3 ay ovulasyon kullandım gebelik olmadı tavsiyelerinize tecrübelerinize ihtiyacım var . Bilgisi olanlar benimle bilgilerini paylaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?