R Rum66 Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Mart 2021 5 3 36 31 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rum66 #1 Ankara da yaşıyorum hamile kalmak için kontrol vs yaptırmak istiyorum önerdiğiniz hastane ve tecrübelerini aktarabilir misiniz,
Ankara da yaşıyorum hamile kalmak için kontrol vs yaptırmak istiyorum önerdiğiniz hastane ve tecrübelerini aktarabilir misiniz,
D Duygu62 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Aralık 2020 817 En iyi cevaplar 1 369 33 29 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Rum66 #2 Rum66 .!.: Ankara da yaşıyorum hamile kalmak için kontrol vs yaptırmak istiyorum önerdiğiniz hastane ve tecrübelerini aktarabilir misiniz, Genişletmek için tıkla... İstanbul da yaşıyorum ama kuzenlerim koru hastanesi Zahide küçük de doğum yaptılar çok ilgili bir doktor olduğunu söylediler
Rum66 .!.: Ankara da yaşıyorum hamile kalmak için kontrol vs yaptırmak istiyorum önerdiğiniz hastane ve tecrübelerini aktarabilir misiniz, Genişletmek için tıkla... İstanbul da yaşıyorum ama kuzenlerim koru hastanesi Zahide küçük de doğum yaptılar çok ilgili bir doktor olduğunu söylediler