tatlım bugün gittiğimiz doktor uzun uzun anlattı, polikistik diye bir şey yok olmuş olsa bile daha kolay çocuk sahibi olursunuz ama eşinin sperm testi hiç normal değil dedi ve inanamadım 1 ürolog 3 kadın doğum doktoru gördü hepsi normal dedi hocam diyorum hayır diyor yüzde 75 ölü var neden bunu öğrenmemiz lazım dedi hak verdik yenileteceğiz. bir de bana klomen için erken, amh bakılacak önce dedi onu yaptırdık, yine e2, tsh, lh ve bu kez progestan sanırım onu da ekledi verdik kanımızı. bu ay regl'nin 14. günü yumurta oluşumu var mı diye bakacağım bu arada sperm testi de yenilenmiş olur, amh iyi ise yumurta var sperm var döllenme olmuyor o zaman gelecek ay rahim filmi çekeriz, ondan sonra yol alırız dedi. kilo ver muhakkak senin 55 olman lazım ki gebelik için de hazırlık olsun yağ tabakası reglini engelliyor dedi

buraya yazayım canım bir de bana çok okuma dedi, inofolic için erken ilaç çünkü o dedi ama verilmesi gereken bir şey varsa o da glifor olur yine de ben senin vereceğine inanıyorum şu anda bunlara gerek yok foliday al dedi. biraz daha rahatladım eşime de güzel açıkladı, stres sizin aranızın açılmasına neden olur ilişki kalitesini düşürür eşine engel ol çok okumasın da dedi

biraz fazla okuyorum. bu arada son olarak klomen de sakınca yok en masum olan o, ama ona yumurta kendi gelişmiyorsa folikül oluşmuyorsa geçeriz dedi. ay uzun oldu sanırım ksr bakma canım.