Niloya123
cnm ben de bugün resmi olarak pko teşhisi ile geldim bu konuya. bu yılın başından beri hep iki ayda bir regl oldum çok doktor gezdim neden diye ama hepsi bir sorun göremedi söyledikleri şey şöyleydi, kistin yok yumurtlalıklar temiz hormonlar iyi. Ama bugün gittiğim doktor sende pko var gel bakalım dedi muayene etti ve evet yumurtalıkların polikistik dedi, ama dedim diğer doktorlar söylemedi. Hemen üzülme bu bir hastalık değil ki üç kadından birinde var, senin göbek bölgendeki yağ tabakası östrojen üretimini engel oluyor ve yumurta çatlamasında sorun oluyor.en son 25 haziranda regl olmuştum gebelik testi yaptı negatif çıktı doğal olarak, regl olunca yumurta gelişimi için ilaç vereceğim takibini ben yapacağım dedi, klomene geçeceğim sanırım. Ama ben beklemeyip rahim filmi de çektircem regl sonrası yoksa bu doktorlar bir sene sonra isterler onu da

şimdi sağlıklı beslenme kilo verme zamanı benim için. 1.65 boyum ve 70 kilo oldum evlendikten sonra

soğan kürünü bir kez yaptım reglim başlamıştı ama sökülemiyor ağrıdan ölüyordum müthiş rahatlamış sökülmüştüm, onun gücüne inanıyorum yapacağım o yüzden ama bu ay incir kürü yapmayayım değil mi sonuçta yumurta gelişimi için ilaç verecek doktor.