Benim genelde öyle sinyallerle başlıyor canım kendimi dinleye dinleye anlar oldum erkenden
kendim icin sanmiyorum ama inşİnşallah sizler de öylesinizdir bat tarihlerimiz çok yakın alalım güzel haberleri
Benim hıc 4 gun once olmuyor uzun geldi bide ben bugun salı sanıyorumbat 28 dio neresi erken kaldi 4gunu :)bzmde bat 27 ama bissuru belirti var
Acaba hamılemıyızbnde oleyim misafrm var ama uzaniom o derece
yok yok yarin persembe az kaldiBenim hıc 4 gun once olmuyor uzun geldi bide ben bugun salı sanıyorum
Catladık resmen ya uf ne zormusyok yok yarin persembe az kaldi
kiz psikojmi bozdun sen bnm
Kafa nasıl resetlenir ondan istiyorum ama mümkün olmuyorrZaten bu kendimizi dinlememiz bizi strese sokuyor
Erken gebelik testi yaptınız mıCatladık resmen ya uf ne zormus
ay ins ya hahahahahaDeme oyle yaaa bebısının haftalık takibini yaparken soyleyecem sana
Kafa nasıl resetlenir ondan istiyorum ama mümkün olmuyorr
inanmiom bn o testlere para tuzagi idarara cikmayan hormon onda nasil cikiyoo en guzeli kan testi canm ☺Erken gebelik testi yaptınız mı
Yok canım normal test aldım 3 tane ucude negatifErken gebelik testi yaptınız mı
bnde istiommmmmmmmmKafa nasıl resetlenir ondan istiyorum ama mümkün olmuyorr
Aynen bende almadım bugun bı alasım geldi ama olursam oldum olmazsam pazartesi kan testine gıdıceminanmiom bn o testlere para tuzagi idarara cikmayan hormon onda nasil cikiyoo en guzeli kan testi canm ☺
bende p.tesi giderim olmazsamAynen bende almadım bugun bı alasım geldi ama olursam oldum olmazsam pazartesi kan testine gıdıcem
inanmiom bn o testlere para tuzagi idarara cikmayan hormon onda nasil cikiyoo en guzeli kan testi canm ☺
Evet çok pahalılar tek seferde 30 -40 lira çöp pozitif çıksa gam yememYok canım normal test aldım 3 tane ucude negatif
Evet cikmadi zaten ama oyle bı hamile gibi hissediyordum ki anlatamam negatif gorunce gitti hepsıEvet çok pahalılar tek seferde 30 -40 lira çöp pozitif çıksa gam yememnormal testlerde çıkmayabilir canım adet öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?