Gebe kalmak isteyenler gelin toplanalım!!♥️

Çok sevindim canım heyecanını anlayabiliyorum tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Arkadaşlar merhaba;
aranıza bugün katıldım.4 aylık evliyim 2 aydır da deniyoruz erken ama daha önce geçirmiş oldugum ameliyat yüzünden yumurtalık sayım az doktor elinizi cabuk tutun dediği icin başladık.

en son şubat 22 de regl tarihim 29 şubat 2-3 mart ve 5 mart değerlendirdik.adetime 8 gün var öyle aman aman akıntım yok ama dün göğüslerim ağrımaya başladı böyle dokununca alt tarafları adet öncesi gibi agrıyor normalde adete 3-4 gün kala başlardı.sık tuvalete cıkma da yok bende belim biraz agrıyor o kadar kasık ağrısı da olmadı sadece büyük tıvalete cıkamıyroum 2 gündür bu belirtilerle karşılaşan var mı?

hamilelik belritisi olabilir mi?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

Canım belirti olabilirde olmayadabilir. Herkesin farklı oluyor ben ilk koku hassasiyeti ile karşılaşmıştım mesela.
Göğüslerini sıkarak bak biraz sertleşmiş oluyor ve uçların arkasındaki süt bezeleri büyümeye başlıyor beta hcg başlar başlamaz.öyle anlatsın belki?
standart göğüs acısı regl öncesi olabilen bir şey. Kasık ağrısı, bel ağrısı, kabızlıkta öyle..
Ama bende acayip gaz sancısı olduydu öğrenmeden önce:) hayırlı haberler verirsin inşallah.

Canım belirti olabilirde olmayadabilir. Herkesin farklı oluyor ben ilk koku hassasiyeti ile karşılaşmıştım mesela.
Göğüslerini sıkarak bak biraz sertleşmiş oluyor ve uçların arkasındaki süt bezeleri büyümeye başlıyor beta hcg başlar başlamaz.öyle anlatsın belki?
standart göğüs acısı regl öncesi olabilen bir şey. Kasık ağrısı, bel ağrısı, kabızlıkta öyle..
Ama bende acayip gaz sancısı olduydu öğrenmeden önce:) hayırlı haberler verirsin inşallah.

ay valla bilmiyorum göğüsler de damarlar belirginleşir diye okumuştum bir yerde biraz öyle bide yanları biraz pütür pütür gibi ama anlaymadım gaz sancısı olmuyor da gaz oluyor bazen oda sürekli değil benm bir de biraz zor gözüküyor o yüzden böyle her farklııgı belirti sanıyoda olabilirim

Back
X