Kuzum öncelikle stres asla yapma, vucut ne yazık ki herşeyi öyle hissediyor ki. Bak hormonlarinda vs de bir sorun yokmus, sen ne stres ol ne umitlen, zor ama aklından cikartmaya çalış ve kendini kasma. Doktorunun dedikleri seklinde ilerlemeni öneririm, kendisi yolunuzu cizecektir zaten. İnşallah hayırlı zamanda nasip olurHerkese iyi akşamlar4 aydır evliyim gebe kalmak istiyorum bu ay kadın doğum Dr na gittim tüm kan değerlerine baktırdım. Her şey normal çıktı çok şükür sadece USG de ufak ufak kistler çıktı. Adetinin 21. Günü gel ovulasyon testi yapalım dedi. Hastanede ovulasyon testi yaptıran var mı? Ayın 10 unda 21. Günüm şimdiden stres yaptım. Bu arada folbiol kullanıyorum folatım 17 gayet iyi. Folbiolün ağır bir ilaç olduğunu okudum. Eczaneden gebeliğe yönelik bir folik asit mi alsam bilemedim. Bu konuyu da birileri ile birşeyler paylaşmak istedim. Fakat daha ortada hiçbir şey yok bu yüzden yakınlarına anlatmak istemiyorum buraya yazayım dedim. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Çok teşekkür ederim aminKuzum öncelikle stres asla yapma, vucut ne yazık ki herşeyi öyle hissediyor ki. Bak hormonlarinda vs de bir sorun yokmus, sen ne stres ol ne umitlen, zor ama aklından cikartmaya çalış ve kendini kasma. Doktorunun dedikleri seklinde ilerlemeni öneririm, kendisi yolunuzu cizecektir zaten. İnşallah hayırlı zamanda nasip olur
Bir cok arkadaş duydum kullanan kuzum, inşallah sende de destek olurÇok teşekkür ederim aminpeki folbiol hakkında bilgin var mı
ben de gebelik düşünüyorum şu an folbiol kullanıyorum. Yani zararı olacak olsa doktorlar önermez bence. Devletin verdiği bir takviye bu. Endişelenmeyin bence :) Kaç yaşındasınız?Çok teşekkür ederim aminpeki folbiol hakkında bilgin var mı
26 yaşındayım. Her gün mü kullanmanızı önerdi Dr. Ben haftada iki gün içiyorum folat değerim iyi olduğundan heralde öyle söyledi. Siz kaç yaşındasınız?ben de gebelik düşünüyorum şu an folbiol kullanıyorum. Yani zararı olacak olsa doktorlar önermez bence. Devletin verdiği bir takviye bu. Endişelenmeyin bence :) Kaç yaşındasınız?
Canım kendin test vermişsin ya eşinde kontrol oldu mu acaba çünkü yumurta oluşup çatlamasına rağmen bazen gebelik olmuyor mesela benim de üçüncü ayim bu ay deniyorum ama sadece ben muayene oldumHerkese iyi akşamlar4 aydır evliyim gebe kalmak istiyorum bu ay kadın doğum Dr na gittim tüm kan değerlerine baktırdım. Her şey normal çıktı çok şükür sadece USG de ufak ufak kistler çıktı. Adetinin 21. Günü gel ovulasyon testi yapalım dedi. Hastanede ovulasyon testi yaptıran var mı? Ayın 10 unda 21. Günüm şimdiden stres yaptım. Bu arada folbiol kullanıyorum folatım 17 gayet iyi. Folbiolün ağır bir ilaç olduğunu okudum. Eczaneden gebeliğe yönelik bir folik asit mi alsam bilemedim. Bu konuyu da birileri ile birşeyler paylaşmak istedim. Fakat daha ortada hiçbir şey yok bu yüzden yakınlarına anlatmak istemiyorum buraya yazayım dedim. Tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim.
Yok canım sadece ben verdim biz yeni düşünmeye başladık. Daha önceki denemelerin hiçbiri yumurtlama tarihine denk gelmedi o yüzden bu ay deniyim dedim Dr kontrolünde olmazsa eşimi götürürüm diye düşündüm zaten eşim biraz karşı böyle şeylere olacaksa olur diye düşünenlerden...Canım kendin test vermişsin ya eşinde kontrol oldu mu acaba çünkü yumurta oluşup çatlamasına rağmen bazen gebelik olmuyor mesela benim de üçüncü ayim bu ay deniyorum ama sadece ben muayene oldum
Bugünden itibaren 4 günü değerlendir inşallah Rabbim gönlüne göre versin.Kızlar foto atamıyorum ama bugün ovülasyon yaptım ve c ile t aynı koyulukta sanırım yumurtlama günüm bugün ne zamanı değerlendirmeliyim?
Sağol canım inşallahBugünden itibaren 4 günü değerlendir inşallah Rabbim gönlüne göre versin.
Canım bende kendim muayene oldum sorun yok dedi iki ay boyunca yumurtlama günü olmasa bile üç güne bir iki güne bir ilişki olmuştu olmadı bu ayda olmazsa ben de eşimi goturucem çünkü o da öyle düşünüyor...Yok canım sadece ben verdim biz yeni düşünmeye başladık. Daha önceki denemelerin hiçbiri yumurtlama tarihine denk gelmedi o yüzden bu ay deniyim dedim Dr kontrolünde olmazsa eşimi götürürüm diye düşündüm zaten eşim biraz karşı böyle şeylere olacaksa olur diye düşünenlerden...
İnşallah olur gerek kalmaz canımCanım bende kendim muayene oldum sorun yok dedi iki ay boyunca yumurtlama günü olmasa bile üç güne bir iki güne bir ilişki olmuştu olmadı bu ayda olmazsa ben de eşimi goturucem çünkü o da öyle düşünüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?