Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durumu yaklasik 3 yildir yasiyorum artik sabir kalmadi cok yoruldum ne esimde nede bende cok sukur birsey yok fakat olmuyor hasret kaldim artik klomen ve ovitrelle catlatma ignesi vuruldum sonucu ogrenmeme az kaldi ama hic umudum yok acaba hic anne olamayacakmiyim diye dusunmeye basladim rabbim isteyen herkese versin inşallah.evleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
Bende oyle canim bu seferde olmazsa asilama deniycem boyle beklemekle olmuyo artik diger yollari denemenin zamani geldi sen ne kadar oldu dusunelibenim adetime 5 gün var sabırsızlıkla bekliyorum ama ümidim yok
senin gibi olan çok canım tek olduğunu düşünme burda bir çok insan bu dertten muzdarip ben bir yıllık evliyim hala bekliyoruzevleneli 9 ay oldu çok iistememize rağmen halan sonuç alamadık çok üzülüyorum kafana takma diyorlar okadar
zor ki nasıl aklımdan atayım yokluğunu bu kadar hissettiğim duyguyu kafamdam atamıyorum benim gibi olanlar var mıı ??
canım 10 ayda hangi doktor aşılama yaptı sana bir sene olmadan hiçbir doktor kesin olarak bakmıyor hastaya zaten kadının rahmi bir yılda ancak alışıyo sperm hücrelerini ancak benimsiyo ben bir yıllık evliyim banada aşılaama dedi çarptım kapıyı çıktım bence bir seneyi tamamla bir sorun yoksa doğal yollarla bekleyin burda birbirimize kür tarifleri veriyoruz takip et sayfalardan kürlerle hamile kalan çok arkadasımız oldu hemen kesme umudunu çakşir suyu deneyin otuda var keçiboynuzu kürü yap havuc kürü yap bol bol enerji veren seyler yyin ceviz fındık incir tatlısı yap meselaslm kızlar bende aynı durumdayım.10 aydır evliyim hiç korunmadık.son üç ayda ilaç iğne tedavisi 1 aşılama sonuç hüsran.hiçbir sorun yok görünürde.10 temmuzda regl günüm bu ay kendi halimize bıraktık.bu ayda olmazsa ne olacak bilmiyorum
canım biz eşimle geç evlendik.ben 74 lüyüm.o yüzden dr.hızlandıralım dedi.hatta bu ay tüp bebek dedi ama biz bu ayı kendi halimize bıraktık.ben üç ayda 5 kilo aldım haplar ve iğnelerden.hormon sonuçta.bakılım inş.bu ay olur.olmazsa ovulasyon testini denemek istiyorum.canım 10 ayda hangi doktor aşılama yaptı sana bir sene olmadan hiçbir doktor kesin olarak bakmıyor hastaya zaten kadının rahmi bir yılda ancak alışıyo sperm hücrelerini ancak benimsiyo ben bir yıllık evliyim banada aşılaama dedi çarptım kapıyı çıktım bence bir seneyi tamamla bir sorun yoksa doğal yollarla bekleyin burda birbirimize kür tarifleri veriyoruz takip et sayfalardan kürlerle hamile kalan çok arkadasımız oldu hemen kesme umudunu çakşir suyu deneyin otuda var keçiboynuzu kürü yap havuc kürü yap bol bol enerji veren seyler yyin ceviz fındık incir tatlısı yap mesela
anladım canım rabbim dualarımızı boşa çıkarmaz kucaklarımızı boş koymaz inşallahcanım biz eşimle geç evlendik.ben 74 lüyüm.o yüzden dr.hızlandıralım dedi.hatta bu ay tüp bebek dedi ama biz bu ayı kendi halimize bıraktık.ben üç ayda 5 kilo aldım haplar ve iğnelerden.hormon sonuçta.bakılım inş.bu ay olur.olmazsa ovulasyon testini denemek istiyorum.
ben özel hastanede yaptırdım.sadece labratuar aldı 350 bunun dışında dr.almadı.benim çok acımıştı aşılama sürecinde.ama hissetmeyen çoğunluktaymış.benim rahim ağzından o küçücük şırınga hortumunu geçiremedi dr.bi kaç defa açarak denedi.sonra 1 saat yattım.ama kalktığımda acaip kanama olduğunu gördüm.kanama sızıntı şeklinde ki kaç gün sürdü.ama insan katlanıo.ben iğneyi karnıma vururken zorlandım çok.son zamanda kasıklarımda fındık büyüklüğünde apseler oluştu.iğnenin yan etkisiymiş.biraz ağrıdı sonra geçti.bu kadar katlanmanın sonucu hüsran olunca tabi insan üzülüyor.inş senin yüzün güler.
seninde aşılama mıbnim adetime 2 gün var ama hiç ümidim yok