gebe kalmak istiyorum

orhfeza

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
344
154
23
Kızlar merhaba buralarda yeniyim, 2,5 senelik evliyiz. Her gebelik istediğimde gebe kaldım ama biri dış gebelik biri düşük oldu. Korunma süremiz bitti tekrar istiyoruz ama adetim 2 gün geçmesine rağmen ne adet ne gebelik belirtisi var kaset test yaptım negatif çıktı. hâlâ ümidimi korumalı mıyım bilmiyorum düşündükçe takıntı olmasını da istemiyorum

Məndə də keçən ay 5 gün gecikdi,o 5 gündə hər gün test etdim negatif. 5 günün tamamında adət oldum.Bir ümid deyirdim bəlkə gec döllənmədir.Amma yox.
Siz səbr edin bəlkə gec döllənmədir Sizdə.

Canim belki dusukten dolayi rahminde iltihap olabilir cogu kadin dusukten sonra hemen hamile kalamaz bence adet olunca mutlaka sogan kuru yap

Canim belki dusukten dolayi rahminde iltihap olabilir cogu kadin dusukten sonra hemen hamile kalamaz bence adet olunca mutlaka sogan kuru yap
ya şöyle kürtajdan sonra adet oldum bitti hemen denedik biz de ama stresli zamanlardayız belki ondandır normalde her denediğimizde olmuştu, kürtajdan sonra da 2 kez kontrol ettiler temiz denmişti bi hasar veya parça kalmamış

Super o zoman canim denemeye devam pes etmek yok tutar mutlaka bence adetin gecikti

2 gün geçti bir daha ne zaman yapayım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…