- 6 Mayıs 2025
- 74
- -3
- 3
- Konu Sahibi birgaripanneadayii
-
3 ayda mı isyan ettin.İki senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı.Yıllarca uğraşıp gebe kalamayan bir sürü insan var.3 ayda isyan etmek çok garipKızlar 3 aylık evliyim gebe kalmayı planlıyoruz innovita ile pik gördükten sonra 2 gün değerlendirdik.Yaklaşık 30 dk ayaklarımı havaya diktim,yok yumurtlama günü kovala bilmem ne ya bu kazayla hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Annelerimiz yumurtlama günü mü kovalamış bizi yaparken gercekten çıldıracağım olanların nasıl oluyor sürpriz diyorlar bir de.Bizim kadınlığımızda mı sorun var valla yeter isyan edeceğim
İnsallah Nehir bacım elbet olur...olur da boş duvara bakıp ağlatacak kadar yıpratıcı bir süreç..pcosluyum ilerlemiş değil daha takip sadece.dr uterin septum dedi perdeli rahim.eşimde varikosel var...Mevlam kerimDaha çok yeni evlisiniz önünüzde zamanınız var endişe etmeyin kendinizi kötülemeyin elbet bir evladınız olur Allah'ın izniyle
Dr beni öyle korkuttu ki.Diğer arkadaşa anlattım rahmin perdeli dedi kistler de var dedi eşimi de söyledim ooo ya yaptın ya yapamadın dedi aynen bu üslupla..3 ayda mı isyan ettin.İki senedir deniyoruz hiç gebelik oluşmadı.Yıllarca uğraşıp gebe kalamayan bir sürü insan var.3 ayda isyan etmek çok garip
Hepsinin çözümü var canım kendini üzme lütfen tıp ilerledi varikoselin ve perdeli rahiminin ameliyatları var pcos engel değil hamile kalmaya doktorlar öyle söylüyor daha genceciksinİnsallah Nehir bacım elbet olur...olur da boş duvara bakıp ağlatacak kadar yıpratıcı bir süreç..pcosluyum ilerlemiş değil daha takip sadece.dr uterin septum dedi perdeli rahim.eşimde varikosel var...Mevlam kerim
O 3 yıl neler almıstır senden dusumemiyorum bile.Ama bebiş gelmiş ....o gelince kötü olan her şey gidiyor mu bacım3 yıl sonra gebe kaldım
Dün bir arkadaşım bana oturmaya geldi.Bebek mevzusu açıldı.Kız kardeşi 10 yıllık evli çocuğu olmamış.Doktora gitmedi mi dedim.Gitmiş rahmin perdeli ve bu nedenden dolayı rahmin gebeliğe uygun değil taşıyamaz demiş.Bunun bir çözümü yok mu dedim.Antalyada Akdeniz Üniversitesi nde ameliyatı yapılıyormuş.Neden gidip yapmıyor dedim kocası götürmüyor dedi.Eğer imkanınız varsa Antalya da bunun ameliyatı yapılıyormuş bilginiz olsunDr beni öyle korkuttu ki.Diğer arkadaşa anlattım rahmin perdeli dedi kistler de var dedi eşimi de söyledim ooo ya yaptın ya yapamadın dedi aynen bu üslupla..
Oy bacım şimdi diyeceksin kendine neden bu kadar pozitif değilsin.Ne olur o arkadasa söyle perdeli rahim gebeliğe gercekten engel değil sadece erken doğum riski var buyudukce bebeğin alanı daralıyor diye.Allahım sifa versin hepimizeDün bir arkadaşım bana oturmaya geldi.Bebek mevzusu açıldı.Kız kardeşi 10 yıllık evli çocuğu olmamış.Doktora gitmedi mi dedim.Gitmiş rahmin perdeli ve bu nedenden dolayı rahmin gebeliğe uygun değil taşıyamaz demiş.Bunun bir çözümü yok mu dedim.Antalyada Akdeniz Üniversitesi nde ameliyatı yapılıyormuş.Neden gidip yapmıyor dedim kocası götürmüyor dedi.Eğer imkanınız varsa Antalya da bunun ameliyatı yapılıyormuş bilginiz olsun
Valla canım arkadaşım ın bana söylediği bu şekilde.Bu yüzden çocuğu olmamış.Belki de farklı nedenlerden dolayı da olmuyordur.Bana sadece bu şekilde açıklama yaptı.Ben de çok istiyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Tez zamanda hayırlı haberler alalım inşallah.Oy bacım şimdi diyeceksin kendine neden bu kadar pozitif değilsin.Ne olur o arkadasa söyle perdeli rahim gebeliğe gercekten engel değil sadece erken doğum riski var buyudukce bebeğin alanı daralıyor diye.Allahım sifa versin hepimize
Amin amiiin amiiin...inan yavrusunu yalayan kedi videosu görüp ağlıyorum.Yüce rabbim bu kutsal duyguyu bize de tattırsınValla canım arkadaşım ın bana söylediği bu şekilde.Bu yüzden çocuğu olmamış.Belki de farklı nedenlerden dolayı da olmuyordur.Bana sadece bu şekilde açıklama yaptı.Ben de çok istiyorum.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.Tez zamanda hayırlı haberler alalım inşallah.
Amin kuzucumAmin amiiin amiiin...inan yavrusunu yalayan kedi videosu görüp ağlıyorum.Yüce rabbim bu kutsal duyguyu bize de tattırsın
3 aylık evliyim ve gebe kalmak ne zormuş!!! Gerçekten mi lütfen yazın bize ne kadar zorlandınz bu kocaaa 3 ay içindeKızlar 3 aylık evliyim gebe kalmayı planlıyoruz innovita ile pik gördükten sonra 2 gün değerlendirdik.Yaklaşık 30 dk ayaklarımı havaya diktim,yok yumurtlama günü kovala bilmem ne ya bu kazayla hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Annelerimiz yumurtlama günü mü kovalamış bizi yaparken gercekten çıldıracağım olanların nasıl oluyor sürpriz diyorlar bir de.Bizim kadınlığımızda mı sorun var valla yeter isyan edeceğim
Ben ilk gece hamile kalanlardanım. Öyle ayakları havaya kaldir,beline yastık koy bilmem ne denemedim. Sizde pik yumurtlama günü falan kovalamayın olacağı varsa oluyor. Psikolojik olarak rahat olun kendinizi rahat bırakın,hem daha yeni evliymissin. Ne zaman olacak diye düşünme kendini rahat bırakırsan olur inşallah. Psikoloji de çok önemliKızlar 3 aylık evliyim gebe kalmayı planlıyoruz innovita ile pik gördükten sonra 2 gün değerlendirdik.Yaklaşık 30 dk ayaklarımı havaya diktim,yok yumurtlama günü kovala bilmem ne ya bu kazayla hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Annelerimiz yumurtlama günü mü kovalamış bizi yaparken gercekten çıldıracağım olanların nasıl oluyor sürpriz diyorlar bir de.Bizim kadınlığımızda mı sorun var valla yeter isyan edeceğim
Çok şey aldı bir kere de tüp bebek yaptık tutmadı.. şimdi dönüp bakıyorum şükür sebebi diyorum bebek tam bir mucizeO 3 yıl neler almıstır senden dusumemiyorum bile.Ama bebiş gelmiş ....o gelince kötü olan her şey gidiyor mu bacım
Allah gönlünüze göre versin nasibinizde olsun çok arattırmasın inşAllah .Kızlar 3 aylık evliyim gebe kalmayı planlıyoruz innovita ile pik gördükten sonra 2 gün değerlendirdik.Yaklaşık 30 dk ayaklarımı havaya diktim,yok yumurtlama günü kovala bilmem ne ya bu kazayla hamile kalanlar nasıl hamile kalıyor? Annelerimiz yumurtlama günü mü kovalamış bizi yaparken gercekten çıldıracağım olanların nasıl oluyor sürpriz diyorlar bir de.Bizim kadınlığımızda mı sorun var valla yeter isyan edeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?