- 20 Ağustos 2021
- 1.955
- 742
- 73
- Konu Sahibi Papatyamnm
AminnnCanım öncelikle rabbim gönlüne göre versin.
Öncelikle gelen sorulara kulaklarını tıkamayı öğrenmelisin bu seni stresse sokar. Gerekiyorsa tersle sert cevaplar ver utandır onları.
Bak ben eşimle 12 yıldır beraberim 4 sene önce korunurken gebe kaldım düşük olunca bana garip bir duygu geldi öyle bir çocuğa karar verdik. Soranlara en başından beri çocuk düşünmüyoruz hiç dedim. Daha 1,5 sene çok erken anca birbirinizi tam olarak tanımaya başladınız. 37 yaşındayım ve rabbim nasip ederse 3 ay sonra bebeğimi bekliyorum. Sen ne kadar kafaya takarsan o kadar gecikiyor maalesef garip bir kanun var orada. 2 sene önce erken menapoz başlangıcı denildi. Hormon değerlerine göre kendim gebe kalmam çok zor hemen tüp bebeğe gitmeliymişim. Bu benim 4. gebeliğim ve inşallah bu sefer rabbim kucağımı sağlıkla doldurur. 4 gebeliğimde doğal yolla oldu. Bu süreçte kaderinde ne varsa onu yaşayacağını çok iyi öğrendim. O yüzden bebeğin hayırlı zamanını bekliyor. Ben hiç ummadığım hatta ilişkinin az olduğu ayda gebe kaldım. O ay hiç dikkat etmedim yumurtlamaymış ilişki pozisyonuymuş bacakları havaya dikmekmiş hiç dikkat etmedim. Eşimin doğum gününde adetime 3 gün kala arkadaşlarımın ısrarıyla inanmayarak test yaptım eşine süpriz yaparsın dediler 2. çizgi silik çıktı sevinemedim bile eşime söylemedim o kadar inanamamıştım. Ertesi sabah erken test yapınca net çıkınca söylemiştim. Hiç ummadığın anda meleğin merhaba desin sana da