gebe kalmayi hizlandiran faktorler?? ltf yardim edin:(

ates_parcasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
102
1
96
İsviçre
arkadaslar hemen gebe kalmak icin neler yapilmasi lazim denegimli olan hanimlar ltf yardim edin ben ilk kez bebek sahibi olucam kisa surede nasil kalabilirim???:kahve:

ilk once kendini strese sokup elinde test cubuklariyla heray gezinmiycek kesinlikle ilk faktor BEYINININ RAHATLIGI.....

bende de stres acayip var kalicakmiyim kalmicakmiyim acaba caba beynimi kemirmekten bir hal oldum senağlama tskrler paylastigin icin:ecrin_bebek:

evet ama kadindan kadina degisiyor diyolar bende pek anlamadim acikcasi:1no2: bide iliskiden sonra bacaklarini 10 dk kadar havada tutmak ise yariyomus:emir_bebek:

insallah hayirlisi olur ozlemcim basin sagolsun allah herkezi bebis sahibi yapsin bende denicem adetim bitsin insallh kalirim bu ay:CüvCüv:sende kalirsin insallah dunya tatlisi bebislerimiz olsun :emir_bebek:

İlişki sırasında kadının orgazmı hem yumurta atılmasını, hem de spermin rahme geçişini kolaylaştırıyormuş. Belgeselde izledim. Kulaktan dolma bir bilgi değil! Güzel bir cinsel hayatınız olursa, işiniz kolaylaşıyor sanırım ;)

arkadaşlar bunların hepsi doğru ama bunuda düşünmeden edemiyorum eskiden babannelerimiz annelerimiz okadar iş güç içinde nerde ilişkiden sonra ayaklarını havada tut yok yumurtlama gününne göre birlikte olalım banyoyu hemen yapmayalım falan bunların hiç birini yapmıyolar.yani bunlarıda düşünürsek aslında rahat oldukları için olabilir ve herşeyden önce DUA ETMEK şü mübarek günlerde sürekli dua edin arkadaşlar olacaksa zaten vardır onunda bi zamanı kendinize eziyet etmeyin ayakları havada tutup ev ödevi gibi düşünmeyin.isteyin ne yapılması gerekiyorsa yapın gerisini Allaha bırakın:Saruboceq:

Stres ve takıntı yapmayacaksın. Herşeyi oluruna bırakacaksın. Birde ilişkiden sonra kalçanın altına yastık koyarsan spermler hemen dışarı akmaz demişlerdi bana da... Denemekte fayda var arkadaşım....

Rabbim sizin için en hayırlı zamanda bir evlat verecektir inş...

arkadaşlar bunların hepsi doğru ama bunuda düşünmeden edemiyorum eskiden babannelerimiz annelerimiz okadar iş güç içinde nerde ilişkiden sonra ayaklarını havada tut yok yumurtlama gününne göre birlikte olalım banyoyu hemen yapmayalım falan bunların hiç birini yapmıyolar.yani bunlarıda düşünürsek aslında rahat oldukları için olabilir ve herşeyden önce DUA ETMEK şü mübarek günlerde sürekli dua edin arkadaşlar olacaksa zaten vardır onunda bi zamanı kendinize eziyet etmeyin ayakları havada tutup ev ödevi gibi düşünmeyin.isteyin ne yapılması gerekiyorsa yapın gerisini Allaha bırakın:Saruboceq:

canim bir de soyle dusun. evet anneannelerimiz ayagini falan kaldirmiyormus ama eskiden erkekler de korunmuyormus... yani dusun 18 yasinda evlense ve 43 yasinda menopoza girse
25 yil boyunca dogurdugu cocuk sayilari 5-6.

yani 25 sene korunmadan ancak bu kadar olabilmis. ayrica anneannelerimiz bizim gibi 30 unda degil, tum yumurta stoklari en kalitelileri ve guzelleri ile doluykan 16-17 yasinda ilk bebeklerini kucagina aliyorlarmis, iltihap vs olmadan en gec 25 yasinda 3-4 cocuk sahibi oluiyorlarmis.

ayrica erkekler de su anda yasadigimiz is stresi vs sebepler olmadigi icin ve tamamen dogal beslendikleri icin haftada 3 kez degil her gece istiyorlarmis ve spermler kaliteli imis. ayrica da onlar da en gec 20-25 yasinda coluk cocuk sahibi oluyorlarmis.

yani bu kadar sene, tazelik, hastalikla karsilasmadan anne olma, korunmama vs dusunursen 6 tane bile az...

yani bazi seylerin biz tarafindan desteklenmesi lazim.

tabiki bazı şeyleri dikkate almak lazım mesela sperler dışarı akmasın diye yastık koymak gibi ama okadar çok şey okuyorum yazılanlar sanki ev ödevi gibi 1_ diye başlıyo ve 10 a kadar sıralanıyo.bunlar gereksiz diyorum insan ozaman kendini kasar bence rahatlamak adına bukadarda bunlara takılmamak lazım görümcem 2. denemesinde hamile kaldı ne yumurtlama dönemini hesapladı ne de başka bişi üstelikde 2 sene boyunca korundu ama onun hamile kalmasının sebelerden biride umursamadı rahattı.
eskileride düşünürsek çoğunun eşleri çalışıyo tarlada şehir hatta ülke dışında hayat mücadelesi veriyolar ayda yılda bir geliyolar memleketlerine ve öle hergün veyada 2 günde bir ilişkiye girme durumları olmuyo mağlum herkes bi göz odada kalıyo on günlük izinlerinde ya 1 yada 2 birlikte oluyolar.bunları ben babannelerimizden dinledimde ondan böle konuşuyorum.ve inan arkadaşları rahatlamak adına bunları anlatıyorum

arkadaslar kisacasi hersey kader kismet ne korunanlar biliyorum hamile kalan allah o cocugun dunyaya gelmesini isteyince korunma morunma dinlemiyo bizim kininde bir vakti zamani vardir elbet ama nezamansenağlama en kisa zamanda insallah mum agaci cnm bende seni aradim sohbet odasinda bekledim ama dun yoktun ne yazikki benimde konusmaya cok ihtiyacim vardi uzulme ne olur birdaha deneriz bende adetim suan bitsin baslicam calismalara sende stres yapma kendine ben senin duacinim insallah :Saruboceq:

ewet onceden askerlik 4 seneymis nezaman gorucekte nezaman beraber olucaklar benim baban babasini 4 yasinda gormus babannemler ewlenmis dedem askere gitmis dusun ilk geceden hamile kalmis zaten ilk geceden kalanlarada cok sasiriyorum benim annemde ilk geceden kalmis bana:))ilk gece cocuguyum yani

Selam arkadaşlar bende yeni sayılırım 3 aydır deniyoruz ama en önemli şey stres yapmamak,düşünmemek bence bende düşünmeden edemiyorum.Ama şu bir gerçek ki Rabbim eğer bize bir bebek nasip edicekse vakti zamanı belli bize düşen isyan etmeden sabırla o günü beklemek düşüyo.

Back
X