- 28 Mart 2017
- 16.596
- 68.100
- 598
- Konu Sahibi Selinofvki
-
erken derken yahu ben kan testinden bahsediyorum acaba hatlar mı akrıştı. bende özel hastanede yaptırdım halbuki genelde özel hastaelerde tahlil ücreti standart olurValla bacım 80 İstanbul burası.
Bir tıp merkezi var uzak bana 40 tl demişti önceden yapmıştım.
Nerdee öle 20tl
Gebelik testi 20tl erken olan. Fırsatçılar
Yeni kürtaj oldum ben okadar para baydımki bu yolda doğurmadan nerdeyse yarı doğum parası verdim.
Allah bidaha yaşatmasın amin.
Kız insanı gaza getiriyosunuz zaten sabırsızım.Hatun kani alçak bi yer vardir koca istanbul ya git bul sunu
Beylikdüzü.Ya sen İstanbul un neresinde hangi semntte oturuyosun söyle bana
Çok tatlısın ya :)Ben daha napiverem hadi garı git birinden birine
Baaakkk ben sana dediiiimmm o clearblue erken göstermiyor diyeeeeEvettt sabırsız ruhum erken gebelik testi yaptım bu sabah sonuç hamileyim inşallah
Allah tamamına erdirsin
Maşallah Subhanallah
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin amin.
Kisiden kisiye degisiyor demekki benimde bi test negatif vermisken dijital test kut diye 2 haftalik gebelik göstermişti. Reglime 4 gun vardi. Neyse hayirli ugurlu olsun hamileligin. Allah tamamina erdirsin :)Kızlar dedimya konuyu açayım hatrına gebe kalırım belki diye isabet olmuş
Burda bizbirimizin duasının kabuluyle gebe kalıyoruz belkide Allah bilir.
Kulun kula arkadan ettiği dua kabul olur deler ya bende size çok dua ediyorum Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar tez zamanda nasip etsin rabbim aminn
Adet günüm Cuma ydı. Bugun iki gün geçmiş oluyor sanırım.
Ama adet günden bir gün önce silik hayalet çizgi görmüştüm.
Ayy bu digital testler piss çok üzdü beni
Hakıymışsın bacım sen
Ama idrarım çok suluydu kesin ondan
Allah tamamına erdirsin şimdi kalbi atacakmı kese büyüyecekmi sağlıklımı düşecekmi birsürü mevzuya giriyorum
Ama 6. Haftamda gitmek istiyorum dr.
Gittiğim gibi kalp atımı baksın. Oldu olmadı inanın çok psikolojim bozuk o konuda çok çektim.
Ozamana kadar kanama olmazsa tabi bu planım hayırlısı bakalım.
Sağol amin bacımKisiden kisiye degisiyor demekki benimde bi test negatif vermisken dijital test kut diye 2 haftalik gebelik göstermişti. Reglime 4 gun vardi. Neyse hayirli ugurlu olsun hamileligin. Allah tamamina erdirsin :)
Bence çok geciktirme canım hormonlarına mutlaka baktır, özellikle progesterona. Düşüklük varsa progestan falan verirler belki. Kalp atışını bekleyip riske atma derim.Kızlar dedimya konuyu açayım hatrına gebe kalırım belki diye isabet olmuş
Burda bizbirimizin duasının kabuluyle gebe kalıyoruz belkide Allah bilir.
Kulun kula arkadan ettiği dua kabul olur deler ya bende size çok dua ediyorum Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar tez zamanda nasip etsin rabbim aminn
Adet günüm Cuma ydı. Bugun iki gün geçmiş oluyor sanırım.
Ama adet günden bir gün önce silik hayalet çizgi görmüştüm.
Ayy bu digital testler piss çok üzdü beni
Hakıymışsın bacım sen
Ama idrarım çok suluydu kesin ondan
Allah tamamına erdirsin şimdi kalbi atacakmı kese büyüyecekmi sağlıklımı düşecekmi birsürü mevzuya giriyorum
Ama 6. Haftamda gitmek istiyorum dr.
Gittiğim gibi kalp atımı baksın. Oldu olmadı inanın çok psikolojim bozuk o konuda çok çektim.
Ozamana kadar kanama olmazsa tabi bu planım hayırlısı bakalım.
Sağlık ocağında kan veririm yarın öbürgün orda bakarlar inşallah. Doğru söylüyorsun.Bence çok geciktirme canım hormonlarına mutlaka baktır, özellikle progesterona. Düşüklük varsa progestan falan verirler belki. Kalp atışını bekleyip riske atma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?