Gebe miyim acep ?

erken derken yahu ben kan testinden bahsediyorum acaba hatlar mı akrıştı. bende özel hastanede yaptırdım halbuki genelde özel hastaelerde tahlil ücreti standart olur

Valla evde yaptığınız testlere hayran kaldımBen de hamilelik istediğim dönemde bu yöntemlerden bi haberdim

Kızlar birde zencefil çayı içtim ben günde iki fincan
Toz zencefili bir çay kaşığı. Birbardan sıcak suda içti. Bunu Rus komşum var ondan duymuştum gebe kalmak istersen iç demişti.
Faydası oldumu bilmem düşen gebeliğimde başlamıştım üç ay sonra gebe kaldım.
Düşükten sonra tekrar başladım durumum bu.
Şifa Allahtan, sebep bulmak bizden

Ya sen İstanbul un neresinde hangi semntte oturuyosun söyle bana
Beylikdüzü.
Kolan hastanesi var burda ona sordum.
Şehirden uzak diye sokuyolar kazığı mecburuzya. Orda bir dr var gecen düşükte gitmiştim beğendim.
Gebeliğim kesin olursa ona gidecem inşallah.
Hangi semt 20 tl olan basıp gidecem

Ben daha napiverem hadi garı git birinden birine

Eklentiler

• Screenshot_2017-06-30-15-54-56.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 70
Ben daha napiverem hadi garı git birinden birine
Çok tatlısın ya :)
Kız bilmiyomusun sağlık ocakları sadece kendine bağlı hastaları kabul ediyo.
Saat 10a kadar kan alıyolar.
Gün içinde almıyolar biliyorum gittim önceden
Birde anormal gelebilir ama okadar çok kan verdimki düşük zamanı inan kan deyince iğreti geliyo.
Pazartesi mecbur vericem adet olmazsam inşallah.
Bende senin gibi illa gitsinler kan versin sonucu görelim isterdim.
Bugun bi geçsin adet olmazsam zaten sabırsız ruhum devreye girer

Evettt sabırsız ruhum erken gebelik testi yaptım bu sabah sonuç hamileyim inşallah
Allah tamamına erdirsin
Maşallah Subhanallah
Kızlar desteğiniz için çok teşekkür ederim.
Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin amin.

Eklentiler

• 20170702_061316.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 136
Baaakkk ben sana dediiiimmm o clearblue erken göstermiyor diyeeee tebrik ederim canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah. Kaç gün gecikme oldu şimdi?

Konuyu en baştan itibaren cümle cümle okudum aksiyon filmi gibi böyle mutlu sonlu konulara bayılıyorum Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin,biz isteyenlere de dua et canım.maşallah maşallah maşallah

Kızlar dedimya konuyu açayım hatrına gebe kalırım belki diye isabet olmuş
Burda bizbirimizin duasının kabuluyle gebe kalıyoruz belkide Allah bilir.
Kulun kula arkadan ettiği dua kabul olur deler ya bende size çok dua ediyorum Allah kucaklarımızı boş bırakmasın hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar tez zamanda nasip etsin rabbim aminn
Adet günüm Cuma ydı. Bugun iki gün geçmiş oluyor sanırım.
Ama adet günden bir gün önce silik hayalet çizgi görmüştüm.
Ayy bu digital testler piss çok üzdü beni
Hakıymışsın bacım sen
Ama idrarım çok suluydu kesin ondan
Allah tamamına erdirsin şimdi kalbi atacakmı kese büyüyecekmi sağlıklımı düşecekmi birsürü mevzuya giriyorum
Ama 6. Haftamda gitmek istiyorum dr.
Gittiğim gibi kalp atımı baksın. Oldu olmadı inanın çok psikolojim bozuk o konuda çok çektim.
Ozamana kadar kanama olmazsa tabi bu planım hayırlısı bakalım.

Kisiden kisiye degisiyor demekki benimde bi test negatif vermisken dijital test kut diye 2 haftalik gebelik göstermişti. Reglime 4 gun vardi. Neyse hayirli ugurlu olsun hamileligin. Allah tamamina erdirsin :)

Bence çok geciktirme canım hormonlarına mutlaka baktır, özellikle progesterona. Düşüklük varsa progestan falan verirler belki. Kalp atışını bekleyip riske atma derim.

Bence çok geciktirme canım hormonlarına mutlaka baktır, özellikle progesterona. Düşüklük varsa progestan falan verirler belki. Kalp atışını bekleyip riske atma derim.
Sağlık ocağında kan veririm yarın öbürgün orda bakarlar inşallah. Doğru söylüyorsun.

Kızlar bugun devlet hast. dr gittim muayene etti karından baktı kese görmedi tabi normal dedi kan istedi.
Hcg 26 çıktı.
Üç saat sonra kanamam başladı.
Özeldeki dr gittim. Alttan muayene etti kimyasal olabilir dedi.
Hcg çok düşük iki gün sonra bakalım tekrar kürtaja gerek olmaz rahimde gebelik görünmüyor dedi.
Yani bir kimyasal kalmıştı görmediğim oda oldu.
Nasip den ötesi yok Allah sağlık hayırlı evlat nasip etsin amin.
Şuan adet olmuşum gibi hiç bir hissim yok rutinmiş gibi geliyor hcg düşükya hormonlar sarsmadı hamdolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…